QUOTE(Singer meistras @ 2013 04 11, 09:09)
Iš tiesų, viršutinis adatinis siūlas ir turi būti storesnis...
aciu
QUOTE(Bekky @ 2013 04 11, 10:59)
Aš turiu overloką Bernina 800DL, be galo juo patenkinta. Beje, dabar žiuriu jam nuolaidą taiko siuvimo stiliuje.
Ir as turiu Bernina overloka (tiesiog skaitydama apie Berninu masinas paluzau ,kad maniske vadinas ne Bernina ir nors taip kompensavau- isigijau ju overloka )
QUOTE(rimimita @ 2013 04 11, 14:54)
aciu uz nuomone esu dabar visai pasimetus savo noruose o jusu turimas overlokas nesikaprizina?ar sunku sureguliuoti siules pakeitus audini, jo stori? ar pasitaiko siules praleidimu?
as atsakysiu-
nesikaprizina/
nieko nereikia reguliuot, nebent pasirenki kita operacija, kad sutrauktu raukinuka arba israitytu bangelemis sijono apacia, butu platenis/siauresnis krastas, pvz.
i audinio pasikeitimus jokiu problemu
niekad nieko nepraleidzia, cia ne siuvimo masina
as sakyciau taip- eina kaip tankas, bet svelniai, patikimai ir greitai lyg per sviesta
QUOTE(Siges @ 2013 04 11, 17:17)
TAURYT! Prie anų klausimų dar pora turiu
O overlokinė pėdelė ką? Ypač ta su nupjovimu? Irgi minimaliai overloką sugebėtų atstoti?
O overlokinė pėdelė ką? Ypač ta su nupjovimu? Irgi minimaliai overloką sugebėtų atstoti?
nors as ne TAURYT, be ikisiu trigrasi minimaliai gebetu atstot, bet nera ko lygint su tikru overloku. As nnnnn metu issiverciau be overloko, maniau, kad man jo nereik, ir nereikejo, kol neisigijau. Maniau, kad visus namus 'apoverlokinsiu' is to suskystejimo, koks tai geris Vien ka reiskia oberlokines pedeles ir tikro overloko darbo greitis- ajezau- kaip sraige su antilope. O apie isvaizda net nebekalbu