Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas

QUOTE(Siges @ 2013 04 05, 10:04)
O ką daro transporteris?  blush2.gif

Labai idomi jūsų diskusija. smile.gif Aš irgi daug gerų atsiliepimų girdėjau apie Bernina. Pati turiu Bernina overloką bei siuvinėjimo mašiną. Siuva super thumbup.gif
Transporteris - tai viršutinio audinio padavimo prietaisas. Paprastai siuvimo mašinoje audinį prastumia apatiniai dantukai. O šis priedas dar papildomai stumia iš viršaus, taip gaunamas žymiai geresnis medžiagos transportavimas siuvimo metu, graži siūlė. Ypač jeigu siuvame storus gaminius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2013 04 05, 09:19)
Labai idomi jūsų diskusija.  smile.gif Aš irgi daug gerų atsiliepimų girdėjau apie Bernina. Pati turiu Bernina overloką bei siuvinėjimo mašiną. Siuva super  thumbup.gif
Transporteris -  tai viršutinio audinio padavimo prietaisas. Paprastai siuvimo mašinoje audinį prastumia apatiniai dantukai. O šis priedas dar papildomai stumia iš viršaus, taip gaunamas žymiai geresnis medžiagos transportavimas siuvimo metu, graži siūlė.  Ypač jeigu siuvame storus gaminius.  smile.gif

Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
Turiu ketursiūlį overloką Janome 644D, bet nėra instrukcijos, o labai reikalinga Flatlock tipo siūlė,gal kas turit panašų ir galit patarti kaip sureguliuoti .Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEDINILĖ: 05 balandžio 2013 - 20:13
manoji masina irgi turi 'kelienio' svirtele pakelimui, dideli papildoma staliuka, bet as ju nepasigendu ir nenaudoju g.gif , tai visgi galvoju, kad kai kurie privalumai ne visiems reikalingi...
kai rinkausi nuleme, kad didelis darbo zonos plotas, 2 apsvietimai ir siules plocio/ilgio galimybes

gal kazkada ismeginus siuvinejimo siules, raides ir visa kita atsiprasysiu, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 04 06, 11:20)
manoji masina irgi turi 'kelienio' svirtele pakelimui, dideli  papildoma staliuka, bet as ju nepasigendu ir nenaudoju g.gif , tai visgi galvoju, kad kai kurie  privalumai ne visiems reikalingi...
kai rinkausi nuleme, kad didelis darbo zonos plotas, 2 apsvietimai ir siules plocio/ilgio galimybes

gal kazkada ismeginus siuvinejimo siules, raides ir visa kita atsiprasysiu, nezinau biggrin.gif

Priminkit katrą mašiniuką jūs turit? Pamenu skaičiau kažkada, ale užkrito, o visai indomu laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 07, 00:16)
Priminkit katrą mašiniuką jūs turit? Pamenu skaičiau kažkada, ale užkrito, o visai indomu laugh.gif  4u.gif

smile.gif tokia mano
Papildyta:
o bet taciau, kaip paiskejo, tokia pati masina gali buti ir kitu pavadinimu prasom- Astra-lux

na, siuva ji puikiai , as patenkinta, kas uzpirko, tas varda ir suteike lotuliukas.gif (beje, manoji isvis be jokio pavadinimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 07 balandžio 2013 - 16:11
sveiki,
issamiai perskaiciau visa 5 tema,ir suabejojau savo pasirinkimu. Zodziu taip, esu megeja, siunu nuo vaikystes,tai mano hobbi,paauglystej siuvau su kojine tikka masina,veliau su mamos pfaff, pries 5 metus gavau dovanu brother siuvamaja. Atradau overloka,nusipirkau sena naudota kinietiska berods,ta zalia flyinghorse,tik man jis stringa,meistras dirba ties tuom,bet siudama pajauciau ,kad noriu kazko mandriau,t.y kad butu galimybe siuti ant virsaus nepjaunat audinio ir panasiai,tokias daugiau kaip dekoratyvines siules,babylocko ir panasiai,nuvaziavau i parduotuve berods vytenio g vilniuje,ten atstovai janome firmos,rekomendavo man janome 1200profesional,bet konsultante pati sake siuvanti su 744d ir cover pro 10000,nes pati nedraugaujanti su technika ir nemoka atsireguliuot,bet imdama atskiras masinas as netekciau dvieju siuliu,todel palinkau prie sitos 1200d masinos,bet perskaicius sita foruma,kuri visai netycia atradau,mane priverte suabejot,ar as neismesiu tiek pinigu veltui,gal tieisog pradziai pirkti vien 744d ir jei susidraugausiu ir bus poreikis tada coveloka? esu toks zmogus kuris linkes nusipirkti masina visam gyvenimui,o ne nuolalt jas keist,todel man geriau kokybiska,su reguliavimais man sunku,as technikoj ne itin raukiu,man reiktu ilgai pasedet,tada suprasciau,bet to pajautimo,kaip siuvejai jaucia savo siuvimo masinas neturiu. ka rekomenduotumet man? ketinu siuti trikotazinius vaikiskus ir suaugusiuju rubus. esu is to trecio tipo zmoniu apie kuriuos rase Odas, tik su begaliniu noru siuti ir mokytis:)
beje gal kas pasidalintu patirtim su janome 1200d, ar lengva ja ten reguliuot is overloko i coverloka ir pan?
Atsakyti
Sveiki, cir as renkuosi overloka su grandininiu dygsniu. noriu paprastos naudoti, kad butu maziau reguliavimu, geros kokybes ir patvarios masinos. kolkas issirinkau Juki mo-735 modeli. bet galbut yra ir kitu firmu su tokiom galimybem ir kokybe? g.gif gal kas galetu pasidalinti patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruthaja @ 2013 04 07, 22:20)
sveiki,
issamiai perskaiciau visa 5 tema,ir suabejojau savo pasirinkimu. Zodziu taip, esu megeja, siunu nuo vaikystes,tai mano hobbi,paauglystej siuvau su kojine tikka masina,veliau su mamos pfaff, pries 5 metus gavau dovanu brother siuvamaja. Atradau overloka,nusipirkau sena naudota kinietiska berods,ta zalia flyinghorse,tik man jis stringa,meistras dirba  ties tuom,bet siudama pajauciau ,kad noriu kazko mandriau,t.y kad butu galimybe siuti ant virsaus nepjaunat audinio ir panasiai,tokias daugiau kaip dekoratyvines siules,babylocko ir panasiai,nuvaziavau i parduotuve berods vytenio g vilniuje,ten atstovai janome firmos,rekomendavo man janome 1200profesional,bet konsultante pati sake siuvanti su 744d ir cover pro 10000,nes pati nedraugaujanti su technika ir nemoka atsireguliuot,bet imdama atskiras masinas as netekciau dvieju siuliu,todel palinkau prie sitos 1200d masinos,bet perskaicius sita foruma,kuri visai netycia atradau,mane priverte suabejot,ar as neismesiu tiek pinigu veltui,gal tieisog pradziai pirkti vien 744d ir jei susidraugausiu ir bus poreikis tada coveloka? esu toks zmogus kuris linkes nusipirkti masina visam gyvenimui,o ne nuolalt jas keist,todel man geriau kokybiska,su reguliavimais man sunku,as technikoj ne itin raukiu,man reiktu ilgai pasedet,tada suprasciau,bet to pajautimo,kaip siuvejai jaucia savo siuvimo masinas neturiu. ka rekomenduotumet man? ketinu siuti trikotazinius vaikiskus ir suaugusiuju rubus.  esu is to trecio tipo zmoniu apie kuriuos rase Odas, tik su begaliniu noru siuti ir mokytis:)
beje gal kas pasidalintu patirtim su janome 1200d, ar lengva ja ten reguliuot is overloko i coverloka ir pan?

Na aš drąsiai galiu rekomenduoti Merrylock 3560CL mašinytę, kuri yra ir overlokas ir trikotažinė mašina. Mano draugė su tokiu puikiai susitvarko, o aš pati siuvu su Merrylock 3564 plokščiasiūle trikotažine. Jeigu ką galiu patarti iššamiau. Beja dabar 3560 mašinai yra akcija
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugt.. blush2.gif Nelabai kam daugiau ir įdomu, o pasidalinti džiaugsmu tai norisi laugh.gif

Pagaliaaaaau mūsų namuose apsigyveno Bernina 350 clap.gif yahoo.gif assa.gif O jau koks gėėėris... wub.gif wub.gif wub.gif

Planavau pirkti Siuvimo stiliuje, ale gavosi taip, kad netikėtai radau skelbimą, kur moteris pardavinėjo naują, bet prieš metus pirktą mašiną (kodėl stovėjo nenaudojama papasakojo). Mašina išties matosi, kad nenaudota, nenučiupinėta, laidai nauji, garantija dar lygiai metus galioja (pirkta tame pačiame Siuvimo stiliuje), ir sutaupiau bene 800 lt huh.gif

Žinau, kad daugumos nuomonė nekokia, apie mašinų pirkimą iš antrų rankų, ale pirkau tikrai naują mašinytę, garantija dar ilgai galioja. Be to pamaniau, kad jau Bernina visur giriama kaip super kokybiška siuvimo mašina, tai pagalvojau, kad iš esmės per tiek laiko garantijos iš principo neturėtų prireikti normaliai, teisingai siuvant unsure.gif

Na šiaip ar taip dideliausias ačiū Taurei už visas konsultacijas ir kad nukreipė mane šia linkme link Berninų wub.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas siuvate oda? gal jau per temas kazkur buvo aptarta, kokia siuvimo masina siam reikalui rinktis? Per paieska lyg ir neradau atsakymu i savo klausimus smile.gif ieskau nebrangios naujos arba naudotos pavieniam siuvimui- su viena siule gali tik tebuti, bet kad adatos neluztu, kad masina nevargtu per daug.

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 09, 07:42)
Atėjau pasidžiaugt..  blush2.gif Nelabai kam daugiau ir įdomu, o pasidalinti džiaugsmu tai norisi laugh.gif

Na šiaip ar taip dideliausias ačiū Taurei už visas konsultacijas ir kad nukreipė mane šia linkme link Berninų  wub.gif

Sveikinimai ! Taurei jau galėtų komisinius mokėt už rekomendacijas biggrin.gif
Atsakyti