sveiki,
issamiai perskaiciau visa 5 tema,ir suabejojau savo pasirinkimu. Zodziu taip, esu megeja, siunu nuo vaikystes,tai mano hobbi,paauglystej siuvau su kojine tikka masina,veliau su mamos pfaff, pries 5 metus gavau dovanu brother siuvamaja. Atradau overloka,nusipirkau sena naudota kinietiska berods,ta zalia flyinghorse,tik man jis stringa,meistras dirba ties tuom,bet siudama pajauciau ,kad noriu kazko mandriau,t.y kad butu galimybe siuti ant virsaus nepjaunat audinio ir panasiai,tokias daugiau kaip dekoratyvines siules,babylocko ir panasiai,nuvaziavau i parduotuve berods vytenio g vilniuje,ten atstovai janome firmos,rekomendavo man janome 1200profesional,bet konsultante pati sake siuvanti su 744d ir cover pro 10000,nes pati nedraugaujanti su technika ir nemoka atsireguliuot,bet imdama atskiras masinas as netekciau dvieju siuliu,todel palinkau prie sitos 1200d masinos,bet perskaicius sita foruma,kuri visai netycia atradau,mane priverte suabejot,ar as neismesiu tiek pinigu veltui,gal tieisog pradziai pirkti vien 744d ir jei susidraugausiu ir bus poreikis tada coveloka? esu toks zmogus kuris linkes nusipirkti masina visam gyvenimui,o ne nuolalt jas keist,todel man geriau kokybiska,su reguliavimais man sunku,as technikoj ne itin raukiu,man reiktu ilgai pasedet,tada suprasciau,bet to pajautimo,kaip siuvejai jaucia savo siuvimo masinas neturiu. ka rekomenduotumet man? ketinu siuti trikotazinius vaikiskus ir suaugusiuju rubus. esu is to trecio tipo zmoniu apie kuriuos rase Odas, tik su begaliniu noru siuti ir mokytis:)
beje gal kas pasidalintu patirtim su janome 1200d, ar lengva ja ten reguliuot is overloko i coverloka ir pan?
Na aš drąsiai galiu rekomenduoti Merrylock 3560CL mašinytę, kuri yra ir overlokas ir trikotažinė mašina. Mano draugė su tokiu puikiai susitvarko, o aš pati siuvu su Merrylock 3564 plokščiasiūle trikotažine. Jeigu ką galiu patarti iššamiau. Beja dabar 3560 mašinai yra