jau atidaviau savo balsus
Mano balsai uz skaniausiai atrodancias foto:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 14, 10:16)
Must tyčia apdaužytę lėkštę "pakišo".
O Jokūbas pamatęs, paklausė ar čia šiniukam??? Matyt dėl to,kad lyg ant grindų padėta
Papildyta:
šitas kalnelis irgi taip valgykliškai atrodo
O Jokūbas pamatęs, paklausė ar čia šiniukam??? Matyt dėl to,kad lyg ant grindų padėta
Papildyta:
šitas kalnelis irgi taip valgykliškai atrodo
pas mane toks pat stalas- stalviršis plytelės
Aš truputį nesupratau už ką balsuoja kitos narės ne gi sunku paskaityti taisykles. O taisyklėse juk parašyta:
"Kviečiame Jus pasidalinti savo mėgstamiausio dietinio patiekalo receptu ir nuotrauka. 7 laimingosios, kurių receptai..."
Konkurso pagrindas juk "mėgstamiausio dietinio patiekalo receptas", o ne nuotrauka. Bet pastebėjau, kad balsuojama - UŽ NUOTRAUKĄ, o tai jau neobjektyvu .
Sėkmės dalyvaujančioms Aš savo balsą atidaviau už sveiko patiekalo receptuką.
Neįsižeiskit mergaitės, bet tortilijos - sutinku skanu, bet kur čia receptas??? Nusipirkai pokelį parduotuvėje ir vuolia - jau pagaminta...
Blyneliai su plakta grietinėle - taippppp dieta....
Dietinis šypsnius - alioooo, o kur tyrės, kukulio receptas, a???
"Kviečiame Jus pasidalinti savo mėgstamiausio dietinio patiekalo receptu ir nuotrauka. 7 laimingosios, kurių receptai..."
Konkurso pagrindas juk "mėgstamiausio dietinio patiekalo receptas", o ne nuotrauka. Bet pastebėjau, kad balsuojama - UŽ NUOTRAUKĄ, o tai jau neobjektyvu .
Sėkmės dalyvaujančioms Aš savo balsą atidaviau už sveiko patiekalo receptuką.
Neįsižeiskit mergaitės, bet tortilijos - sutinku skanu, bet kur čia receptas??? Nusipirkai pokelį parduotuvėje ir vuolia - jau pagaminta...
Blyneliai su plakta grietinėle - taippppp dieta....
Dietinis šypsnius - alioooo, o kur tyrės, kukulio receptas, a???
Milra, iš dalies pritariu jei jau dietinis, tai dietinis ir pritempinėti prie temos, kad "o žinot, mano tipo tokia dieta" tai lygu kitos foto neturėjimas konkursui, bet vistiek noras dalyvauti Bet nematau tada ko balsuoti, lai būna tos foto bendram fonui Visgi mes Lietuvoje turime du žodžius: dieta ir mityba, ir dieta reiškia jau ką kitą, todėl:
http://www.supermama...p...&phid=24209
http://www.supermama...p...&phid=24204
http://www.supermama...p...&phid=24207
Trečią balsą norėjqau duoti daržovių troškiniui, bet foto per daug buitinė kaip konkursui.
http://www.supermama...p...&phid=24209
http://www.supermama...p...&phid=24204
http://www.supermama...p...&phid=24207
Trečią balsą norėjqau duoti daržovių troškiniui, bet foto per daug buitinė kaip konkursui.
QUOTE(Milra @ 2013 02 16, 11:11)
Aš truputį nesupratau už ką balsuoja kitos narės
Balsuoja už tai kas labiausiai patinka. Paprasta. Taisyklės - dalyvaujantiems. Jei moderatoriai priėmė nuotraukas, tai reiškia, kad jų nuomone nuotraukos konkursui tinkamos ir gali lygiavertiškai dalyvauti.
Taip kad jei kyla kokie klausimai, tai jie turėtų būti ne apie tai kodėl kažkas už kažką balsuoja, o kodėl kažkas patvirtinta.
O balsuot... už ką nori - už tą ir balsuoja. Prie visų foto yra tokia galimybė. Aš irgi balsavau už tai kas man skaniausiai atrodo, nepersikeldama sau atsakomybės spręst kas galėjo dalyvaut konkurse, o kas ne. Tai moderatorių "darbas". Jie "praleido".
QUOTE(Milra @ 2013 02 16, 11:11)
Bet pastebėjau, kad balsuojama - UŽ NUOTRAUKĄ, o tai jau neobjektyvu .
O kuo jau neobjektyvu? Tai, tarp kitko FOTOKONKURSAS.
QUOTE(Svajūnė @ 2013 01 31, 00:37)
Nuotraukų su receptais laukiame iki vasario 14 d. pabaigos.
Už labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime vasario 15 - 27 dienomis.
+2013 02 16, 15:21-->
Tai vat, kad kažkas nedažiūrėta iki galo, nes skelbiamas "Mėgstamiausio dietinio patiekalo" konkursas, o vertinamos nuotraukos... kur logika? Tai gal turėtų būti "Mėgstamiausio dietinio patiekalo nuotraukos konkursas", bet tada prie ko: Kviečiame Jus pasidalinti savo mėgstamiausio dietinio patiekalo receptu ir nuotrauka. 7 laimingosios, kurių receptai surinks daugiausiai balsų...
Tai vis tik ar nuotraukos ar receptai dalyvauja konkurse???
QUOTE(hi @ 2013 02 16, 15:21)
O kuo jau neobjektyvu? Tai, tarp kitko FOTOKONKURSAS.
Tai vat, kad kažkas nedažiūrėta iki galo, nes skelbiamas "Mėgstamiausio dietinio patiekalo" konkursas, o vertinamos nuotraukos... kur logika? Tai gal turėtų būti "Mėgstamiausio dietinio patiekalo nuotraukos konkursas", bet tada prie ko: Kviečiame Jus pasidalinti savo mėgstamiausio dietinio patiekalo receptu ir nuotrauka. 7 laimingosios, kurių receptai surinks daugiausiai balsų...
Tai vis tik ar nuotraukos ar receptai dalyvauja konkurse???
Paskaitykit atidžiau. Kad ir PIRMĄ sakinį šioje temoje ar net temos pavadinimo pirmą žodį.
"Foto" kiek mano žinios neša yra apie tai, kad tai fotografijų konkursas. Nebent skelbiant fotokonkursą dar kažkam reikia atskirai aiškinti, kad tai apie nuotraukas. T.y. fotokonkursas. Taip su receptais. Bet fotokonkursas. Kažkaip keista, kad tai apskritai tenka "įrodinėti" ir kad fotokonkurse vertinamos nuotraukos (šiuo atveju - su aprašu), o ne tik jų aprašas.
QUOTE(Svajūnė @ 2013 01 31, 00:37)
"Foto" kiek mano žinios neša yra apie tai, kad tai fotografijų konkursas. Nebent skelbiant fotokonkursą dar kažkam reikia atskirai aiškinti, kad tai apie nuotraukas. T.y. fotokonkursas. Taip su receptais. Bet fotokonkursas. Kažkaip keista, kad tai apskritai tenka "įrodinėti" ir kad fotokonkurse vertinamos nuotraukos (šiuo atveju - su aprašu), o ne tik jų aprašas.
+2013 02 16, 15:03-->
aha, man ir biškutuką keista.
nes ypač maisto fotokonkursuose, foto turi būti patraukli. nes kitaip ir top šefo pagamintas receptas, bet nupaveiksluotas bet kaip, atrodys kaip paskutinis š. kitur dar dėl kokybės galima padiskutuot, kartais laimi idėja, nuoširdumas, bet va čia tai bent gerai,kad nebuvo tokių telefoninių foto,nes tikrai būtų nelabai kaip atrodę. o dabar taip panaginrėjau kiekvieną nu tikrai mano akimis nėra tokios, kad pasakytum fe kaip negražiai atrodo
aš pati mėgstu gaminti ir fotografuoti, tai žinau kaip tai sunku yra. ir mano foto toli gražu nuo idealių, bet stengiuos, kad bent kiek tas maistas atrodytų patrauklus. kartais reikia ir 50 kadrų vienai lėkštei, kad atrodytų padoriai
QUOTE(hi @ 2013 02 16, 15:03)
Kažkaip keista, kad tai apskritai tenka "įrodinėti" ir kad fotokonkurse vertinamos nuotraukos (šiuo atveju - su aprašu), o ne tik jų aprašas.
aha, man ir biškutuką keista.
nes ypač maisto fotokonkursuose, foto turi būti patraukli. nes kitaip ir top šefo pagamintas receptas, bet nupaveiksluotas bet kaip, atrodys kaip paskutinis š. kitur dar dėl kokybės galima padiskutuot, kartais laimi idėja, nuoširdumas, bet va čia tai bent gerai,kad nebuvo tokių telefoninių foto,nes tikrai būtų nelabai kaip atrodę. o dabar taip panaginrėjau kiekvieną nu tikrai mano akimis nėra tokios, kad pasakytum fe kaip negražiai atrodo
aš pati mėgstu gaminti ir fotografuoti, tai žinau kaip tai sunku yra. ir mano foto toli gražu nuo idealių, bet stengiuos, kad bent kiek tas maistas atrodytų patrauklus. kartais reikia ir 50 kadrų vienai lėkštei, kad atrodytų padoriai
+2013 02 16, 17:03-->
Aš skaityti moku ir nereikia man, kaip "kažkam" "įrodinėti", taip kad nesivarginkite šitaip besistengdama, tuo labiau, kai jūsų, asmeniškai, niekas to ir neprašė. Paprasčiausiai, išsakiau savo nuomonę, o jei ji jums gerbiamoji nepatinka - neskaitykite. Tuo labiau klausimas adresuotas toli gražu ne jums, nes nemanau, kad turite tam kompetenciją, o gal save priskiriate prie organizatorių??
Beje, konkurse nedalyvauju, dėl savo nuotraukų nesistengiu , bet balsuojant noriu aiškumo.
QUOTE(hi @ 2013 02 16, 17:03)
Paskaitykit atidžiau. Kad ir PIRMĄ sakinį šioje temoje ar net temos pavadinimo pirmą žodį.
Aš skaityti moku ir nereikia man, kaip "kažkam" "įrodinėti", taip kad nesivarginkite šitaip besistengdama, tuo labiau, kai jūsų, asmeniškai, niekas to ir neprašė. Paprasčiausiai, išsakiau savo nuomonę, o jei ji jums gerbiamoji nepatinka - neskaitykite. Tuo labiau klausimas adresuotas toli gražu ne jums, nes nemanau, kad turite tam kompetenciją, o gal save priskiriate prie organizatorių??
Beje, konkurse nedalyvauju, dėl savo nuotraukų nesistengiu , bet balsuojant noriu aiškumo.
pritemptu nuotrauku tikrai nemazai sitam konkurse
atidaviau balsus uz
trecio balso neturiu kam atiduoti
atidaviau balsus uz
trecio balso neturiu kam atiduoti