Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mėgstamiausias dietinis patiekalas"

Hi, kad nieko čia nebuvo 4u.gif . SM adminstracija tiesiog nepaglvojo užklausti užsakovų (aš taip manau ) 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2013 02 05, 12:16)
Hi, kad nieko čia nebuvo  4u.gif . SM adminstracija tiesiog nepaglvojo užklausti užsakovų (aš taip manau )  4u.gif .

Taip pat ir užsakovai galėjo nepatikslinti. mirksiukas.gif Kai nėra patikslinimų, dažniausiai laikomės forume nustatytų fotokonkursų taisyklių.

i 
Būsimiems fotokonkurso dalyviams primenu, kad nuotraukos aprašyme turi būti ne tik pavadinimas, bet ir receptas, kaip gaminamas Jūsų siūlomas patiekalas.

Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2013 02 05, 13:16)
Hi, kad nieko čia nebuvo  4u.gif . SM adminstracija tiesiog nepaglvojo užklausti užsakovų (aš taip manau )  4u.gif .

Tai aš apie tą patį. :}
Atsakyti
į nuotrauką žiūrint akys skauda http://www.supermama...p...&phid=24205
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 06 vasario 2013 - 15:26
ir dar kažkaip nelabai čia patiekalu pavadinsi, greičiau užkandėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 06, 15:25)
į nuotrauką žiūrint akys skauda http://www.supermama...p...&phid=24205

Man tai neskauda. Gal akytės pasilpo ar kompas blogas mirksiukas.gif Bet, kad idėja keista, tai pritariu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 06, 16:37)
Man tai neskauda. Gal akytės pasilpo ar kompas blogas mirksiukas.gif Bet, kad idėja keista, tai pritariu g.gif

kad su akiniais blush2.gif
kažkaip skaudžiai išsilieja objektai šitoj foto.
tokia ne konkursinė kokybė.
arba baisiai pamandrinta biggrin.gif
Atsakyti
O man keista, kad pridėta keptų kiaušinių, šoninės nuotraukų biggrin.gif Kažkaip lyg ir nesiderina su dieta g.gif Kita vertus, gyvenime dietos nesilaikiusi, ką aš suprantu lotuliukas.gif Gal ten kokia mandra riebalų ir cholesterolio dieta g.gif bigsmile.gif
Bet šiaip tie kiaušiniai su šonine žiauriai skaniai man atrodo essen.gif Tokios dietos ir aš galėčiau laikytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 02 07, 11:14)
O man keista, kad pridėta keptų kiaušinių, šoninės nuotraukų biggrin.gif Kažkaip lyg ir nesiderina su dieta g.gif

ir su padažo bandelėm biggrin.gif
dėl dietos ir aš nežinau, tačiau ar tai sveikas maistas.... biggrin.gif
Atsakyti
Va. Aišku sąvoka "dietinis patiekalas" dar turi savo variaciją, susijusią su kalorijų kiekiu ir kt., bet maistas iš esmės gali būti labai įvairus. Pvz.
Atsakyti
Svajune, jusu pilna pasto dezute ax.gif
Atsakyti
bet jau ta sonine su kiausiniu niam niam atrodo, butinai reiks padaryti rolleyes.gif
Atsakyti