Hi, kad nieko čia nebuvo . SM adminstracija tiesiog nepaglvojo užklausti užsakovų (aš taip manau ) .
QUOTE(Nieko sau @ 2013 02 05, 12:16)
Hi, kad nieko čia nebuvo . SM adminstracija tiesiog nepaglvojo užklausti užsakovų (aš taip manau ) .
Taip pat ir užsakovai galėjo nepatikslinti. Kai nėra patikslinimų, dažniausiai laikomės forume nustatytų fotokonkursų taisyklių.
i | Būsimiems fotokonkurso dalyviams primenu, kad nuotraukos aprašyme turi būti ne tik pavadinimas, bet ir receptas, kaip gaminamas Jūsų siūlomas patiekalas. |
QUOTE(Nieko sau @ 2013 02 05, 13:16)
Tai aš apie tą patį. :}
į nuotrauką žiūrint akys skauda http://www.supermama...p...&phid=24205
ir dar kažkaip nelabai čia patiekalu pavadinsi, greičiau užkandėlė
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 06, 15:25)
Man tai neskauda. Gal akytės pasilpo ar kompas blogas Bet, kad idėja keista, tai pritariu
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 06, 16:37)
Man tai neskauda. Gal akytės pasilpo ar kompas blogas Bet, kad idėja keista, tai pritariu
kad su akiniais
kažkaip skaudžiai išsilieja objektai šitoj foto.
tokia ne konkursinė kokybė.
arba baisiai pamandrinta
O man keista, kad pridėta keptų kiaušinių, šoninės nuotraukų Kažkaip lyg ir nesiderina su dieta Kita vertus, gyvenime dietos nesilaikiusi, ką aš suprantu Gal ten kokia mandra riebalų ir cholesterolio dieta
Bet šiaip tie kiaušiniai su šonine žiauriai skaniai man atrodo Tokios dietos ir aš galėčiau laikytis
Bet šiaip tie kiaušiniai su šonine žiauriai skaniai man atrodo Tokios dietos ir aš galėčiau laikytis
QUOTE(Įdomi @ 2013 02 07, 11:14)
O man keista, kad pridėta keptų kiaušinių, šoninės nuotraukų Kažkaip lyg ir nesiderina su dieta
ir su padažo bandelėm
dėl dietos ir aš nežinau, tačiau ar tai sveikas maistas....
Svajune, jusu pilna pasto dezute
bet jau ta sonine su kiausiniu niam niam atrodo, butinai reiks padaryti