Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mėgstamiausias dietinis patiekalas"

QUOTE(Milra @ 2013 02 18, 15:33)
Aš, tai irgi mėgstu grikius  drinks_cheers.gif , bet mano likusi šeimos dalis "atbulais dantim" valgo  lotuliukas.gif , lygiai taip pat, tik atvirkščiai su paprikom - aš ne, o jie taip  doh.gif

Tai nueikit i grikiu kotletu tema, gal seimyna pakeis nuomone. jei vis tik dar sugeba juos valgyti, gal nera visai beviltiski lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2013 02 18, 23:20)
Tai nueikit i grikiu kotletu tema, gal seimyna pakeis nuomone. jei vis tik dar sugeba juos valgyti, gal nera visai beviltiski  lotuliukas.gif

Bandau po truputį pratinti rolleyes.gif nuo košių.... nors jau dideli...
Atsakyti
Mano pasirinkimas 4u.gif

http://www.supermama...p...&phid=24199
http://www.supermama...p...&phid=24196
http://www.supermama...p...&phid=24194

Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2013 02 18, 12:54)
paskaičiau komentarus ir aš taip pat sutinku, kad balsuojama už nuotrauką, bet mielos mamos, jei aš pagaminau ir mano vaikui, šeimai patiko, net jei nėra taip jau MENIŠKA  ir įkelsiu foto, tai vis tiek niekas nebalsuos, nes čia jau meno konkursas.... ir gali dalyvauti tik tos mamytės, kurios sugeba gražiai nufotografuoti, o ne tos mamytės, kurios sugeba TIK skaniai pagaminti.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
nežinau, aš visada žiūriu ne tik š nuotrauką, bet ir į receptą, gal dėl to kad pati nemoku gražiai fotografuot, bet turiu labai gerą fantaziją ir parašyta receptą galiu "pagamint" galvoje ir "pajusti "skonį blush2.gif

Tai kad mano pasirinkimas buvo toks:
Labai skanu ir sveika user posted image
skanu ir gražu, pati užsimaniau user posted image
įdomus receptas, labai dera tarpusavyje (darau tokią uogienę), būtinai išbandysiu user posted image
Atsakyti
Mano balsai ir toms nuotraukoms kurios traukia aki ir tiems receptams , urie nebutu baisus sveikai maitinantis wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai jau šiandien po vidurnkačio bus rezultatai bigsmile.gif
Įdomu! smile.gif

Beje, morkas su apelsinais išbandžiau smile.gif patiko!
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 27, 13:24)
Tai jau šiandien po vidurnkačio bus rezultatai  bigsmile.gif
Įdomu!  smile.gif 

Nu grange, super- sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
grange liuks thumbup.gif Sveikinimai, balsavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 16, 12:43)

Rusteeeeeeee, nesimato galiniuose rezuose mano šio balso g.gif Tuomet Miss K būtų vienodai balsų surinkusi su Veite g.gif

Medona, gaila, kad nepavyko šoktelti kiek aukščiau, vienas iš geriausių patiekalų žemėje apskritai thumbup.gif O tie visi lietuvėlių dietiniai lašinukai ir t.t., tai.... lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 28, 09:49)
Rusteeeeeeee, nesimato galiniuose rezuose mano šio balso g.gif Tuomet Miss K būtų vienodai balsų surinkusi su Veite g.gif

Patikrinau balsavimo žurnalą ir jame matau, kad balsavote už:
Joll@ morkų ir apelsinų salotos -> balsuota 16-02-2013 12:42
Medonos sultis -> 16-02-2013 12:35

ir viskas. g.gif

O po to kai balsavote, ar netikrinote, visi balsai vietose buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2013 02 28, 10:03)
Patikrinau balsavimo žurnalą ir jame matau, kad balsavote už:
Joll@ morkų ir apelsinų salotos -> balsuota 16-02-2013 12:42
Medonos sultis -> 16-02-2013 12:35

ir viskas.  g.gif

O po to kai balsavote, ar netikrinote, visi balsai vietose buvo? mastau.gif

Duoti nukirsti galvos už tai negaliu, bet dažniausiai peržiūriu ar būna visi balsai. Regis ir šį kartą žiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 28, 10:26)
Duoti nukirsti galvos už tai negaliu, bet dažniausiai peržiūriu ar būna visi balsai. Regis ir šį kartą žiūrėjau.

Paskutinėmis savaitėmis beveik kasdien buvo problemų su serveriu, aptarnaujančiu forumą, gali būti, kad kažkur dingo balsas dėl tų sutrikimų. g.gif Nors ir anksčiau skundų yra buvę, kad dingo po vieną balsą.
Atsakyti