Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(moony @ 2013 02 10, 13:48)
Taip taip, ir dabar gali nusipirkti Rolex laikdrodžius už 20lt biggrin.gif biggrin.gif ir Versace šmutkių po 30lt ir krokodilo tašių po 25lt. Jei padielkos domina, tai Tailande ten tikras padielkų rojus biggrin.gif

O as nusipirkau pries 5 metus paprasta medvilnine maikute ala "lakoste" ir po 5 metu ji kaip nauja thumbup.gif Tad siemet pirkau dar viena tik kitokio modelio aiksu maikute taip pat ala "lakosete" ir mokejau 10 lt tongue.gif Jei butu buve tokiu daugiau medvilniniu maikuciu tik kitokio dizaino buciau uzsipildzius daugiau lagamino, nes tikrai super thumbup.gif Tiesa nesioju M tai suknyciu medvilniniu i pleza prisipirkau( be jokiu pavadinimu) , nes jos man keliaujant pacios reikalingiausios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 02 10, 17:05)
O as nusipirkau pries 5 metus paprasta medvilnine maikute ala "lakoste" ir po 5 metu ji kaip nauja  thumbup.gif  Tad siemet pirkau dar viena tik kitokio modelio aiksu maikute taip pat ala "lakosete" ir mokejau 10 lt  tongue.gif  Jei butu buve tokiu daugiau medvilniniu maikuciu tik kitokio dizaino buciau uzsipildzius daugiau lagamino, nes tikrai super  thumbup.gif  Tiesa nesioju M tai suknyciu medvilniniu i pleza prisipirkau( be jokiu pavadinimu) , nes jos man keliaujant pacios reikalingiausios  bigsmile.gif

Kodėl ne. Jų medvilnės gaminiai geri. Tik žiūrėti reikia, ką perki biggrin.gif
Bet siuvimo salonai (nezinau ar dar madoje) tai tikras "lochotronas" lotuliukas.gif Nuėjome, apžiūrėjome medžiagas, išsirinkome modelį, gerą medžiagą, gerą pamušalą tai kai paskaičiavo blink.gif Tame pačiame Bangkoke, Hugo Boss salone, "su naujametine nuolaida" panašiai išeina doh.gif patirtis įdomi, tik 3 valandų gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 10, 16:13)
Kodėl ne. Jų medvilnės gaminiai geri. Tik žiūrėti reikia, ką perki  biggrin.gif
Bet siuvimo salonai (nezinau ar dar madoje) tai tikras "lochotronas"  lotuliukas.gif  Nuėjome, apžiūrėjome medžiagas, išsirinkome modelį, gerą medžiagą, gerą pamušalą tai kai paskaičiavo  blink.gif  Tame pačiame Bangkoke, Hugo Boss salone, "su naujametine nuolaida" panašiai išeina  doh.gif  patirtis įdomi, tik 3 valandų gaila  schmoll.gif

Na seniau kiek zinau tikrai siudavosi turistai tuos kostiumus ir budavo puiku thumbup.gif Bet siemet kai keliavom tai buvo tas pats, paprase nesamoningos kainos vien del to, kad modelis tipo firminis biggrin.gif Bet kaina taip pat kaip originalo tai sugaise valanda laiko isejom nieko nepese doh.gif

p.s. perkant rubus paprastus geriausios kainos buvo naktiniuose turguose (karon beach Phukete) kuris atvaziuodavo tik pora kartu ar karta i savaite ir aisku Bankoke. Visus kitur kainos prasideda nuo 4 kartu didesnes biggrin.gif
pvz pirkau vaikui maikute "Ferrari" tai Bankoke 200 batu sumokejau, o Phukete prase jau gerokai pasiderejus pusvalandi 400, bet paskiau pasirode, kad dydzio mazo neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 02 10, 17:18)
....
pvz pirkau vaikui maikute "Ferrari" tai Bankoke 200 batu sumokejau, o Phukete prase jau gerokai pasiderejus pusvalandi 400, bet paskiau pasirode, kad dydzio mazo neturi  doh.gif
....

Košmaras doh.gif
Daugiau kaip 60 batų už jokią maikutę gatvės turguose ar parduotuvėlėse (gal žinote Bangkoke yra rajonas, kur pirmame aukšte parduotuvė, antrame siuvykla o likusiuose darbininkai gyvena. Ir galima ten skersai išilgai po tai daugiaaukščiais nardyti biggrin.gif ) nemokėjau. CERRUTI 1881 marškinių trumpomis rankovėmis prisipirkau po 500+ batų tikroje parduotuvėje. Geras vaizdelis buvo: pilna parduotuvė turistų (vietiniams per brangu) sukritę iki ausų į tokius didelius krepšius, knisasi biggrin.gif ir mes su visokiais australais ir olandais lotuliukas.gif Kiniečių naujieji metai thumbup.gif
Sorry 4u.gif taip buvo prieš 10 metų. dabar su pirkiniais turbūt blogiau blush2.gif Beje, dar ir dabar kažkur turiu tuos Ferrarri marškinėlius, mėlynos spalvos. Nesuplyšo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(<Mamytė> @ 2013 02 10, 13:00)
Keista, mums tiek is Bankoko, tiek i Ryga puikus, dideli Boeing'ai, kaip ir i prieki:)..Dar registruojantis paprasem daugiau vietos tarp sedyniu, nes vyras aukstas - gavome, jokiu problemu, sedejom labai patogiai, tv veike, maistas geras, viskas buvo ok:)

nu va matai kokie neprognozuojami doh.gif . mes atgal skrisdami sutikom tokius lietuvius, tai jie sake ir pries 2 sav i prieki tokiais pat baisiais kukuruznikais skrido doh.gif

bet va man jau sios patirties per akis buvo. niekad su tom avia nebeskraidysiu, tikrai. nors labai gaila is tikro, kad tokie nepatikimi, nes geografiskai itin patogu stotele taskente pakeliui i azija

apie rubus - na netikiu ir netikesiu, kad tailande "firminiai" rubai orginalus. turkija irgi tokiu "originalu" pilna. bet turku bent audiniai geros kokybes, nors man vistiek nesamone atrodo tu armaniu ir versaciu ant kiseniu uzrasai.
ai, buvau nusipirkus chiang rai "Ray Ban" saules akinius uz 200 Bt. nu grazus, patogus, niekuo nuo orginalo nesiskiria biggrin.gif . gaila, sulauziau. bet pirkau ne del vardo, o del to, kad akinius buvau uzmirsus, ir tiesiog tie pasitaike patogumo ir kainos geras derinys
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 02 10, 18:42)
apie rubus - na netikiu ir netikesiu, kad tailande "firminiai" rubai orginalus. turkija irgi tokiu "originalu" pilna. ....

Keistuolė Jūs 4u.gif
Ar Bangkoke normaliai nevaikščiojote blink.gif
Kaip ir pas mus: yra "gariūniniai" originalai, yra ir normalių firmų salonai biggrin.gif
Jei perkate turguje ar "larioke" kokiam - tai ko norite doh.gif
Gal ten ir Toyotos padirbtos gatvėmis važinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 02 10, 17:42)

apie rubus - na netikiu ir netikesiu, kad tailande "firminiai" rubai orginalus. turkija irgi tokiu "originalu" pilna. bet turku bent audiniai geros kokybes, nors man vistiek nesamone atrodo tu armaniu ir versaciu ant kiseniu uzrasai.
ai, buvau nusipirkus chiang rai "Ray Ban" saules akinius uz 200 Bt. nu grazus, patogus, niekuo nuo orginalo nesiskiria biggrin.gif . gaila, sulauziau. bet pirkau ne del vardo, o del to, kad akinius buvau uzmirsus, ir tiesiog tie pasitaike patogumo ir kainos geras derinys

Man Tailando kokybe rubu labai patiko ir net labiau nei Turku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 02 10, 16:34)
Košmaras  doh.gif
Daugiau kaip 60 batų už jokią maikutę gatvės turguose ar parduotuvėlėse

Pries 10 metu buvo vienos kainos, pries 5 metus kitos, o siuo metu dar kitokios tongue.gif Kainos kyla ne tik LT, bet ir pas juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 10, 14:56)
O kas kalbėjo apie padirbtus prekių ženklus  blink.gif
Nors ... kam ko reikia  lotuliukas.gif

Nesakau, kad nėra orginalių, bet orginalūs kainuoja tiek pat daug, kiek ir visur kitur. Krokodilo odos rankinukai, batai, žinoma yra, bet ir jų kainos tikrai ne šimtas litų. Orginalai ir kainuoja, o už 20lt tai tik padielka ir nusipirksi, nereikia būt naiviem doh.gif doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie "tailandiečių", nes kovo 26 d.aš taip pat ten keliauju thumbup.gif Gal kažkas taip pat panašiu metu? Viską organizuojuosi pati, būsiu dvi savaites, renkuosi informaciją po truputį karsta.gif , jos tiek daug, bet po truputį šviesėja.... Skaičiau neblogą patarimą, kad kažkas norėdamas bent šiek tiek sutaupyti laiko prie vizų langelio, internete susirado ir užsipildė anketą išanksto thumbup.gif
Bet klausimas ne apie tai, nes kažkaip niekur neužfiksavau, kur geriausiai keistis valiutą? Turbūt vežtis reikėtų dolerius, o jau ten juos iškeisti į batus,bet va kur geriausia tai daryti? Gal oro uoste, o LT turbūt neįmanoma jos rasti? smile.gif

Vieną savaitę skirsim laiko apžiūrėti Bankoką, Chiang Mai, Ayutthaya bei Erawan krioklius, maršrutas jau beveik sudėliotas... Kitą savaitę skirsime jūrai ir smėliui thumbup.gif Gal būt kažkas galėtumėte padėti susigaudyti kiek salų galėtumėm apžiūrėti per savaitę (pilnas 7 dienas), planuojam žemyno miestelius pasiekti vakarais, sutemus ir po to iš jų ryte į kažkokias salas, kuriose bent po naktį praleistumėme. Norėčiau susidėlioti taip, kad per savaitę, aplankant salas nusigautumėme nuo Ayutthaya arba Bankoko iki Krabi, nes ten numatyta paskutinė naktis ir skrydis į Lt. Taigi būčiau dėkinga už patarimus kokias salas Jūsų nuomone būtina aplankyti. Turbūt kaip ir visiems svarbus yra grožis akims ir sielai, kad patogu ir paprasta būtų nusigauti, nes kelionių agentūrų turai nelabai domina, bet jei nebus išeities, tai naudosimės ir jų paslaugomis ax.gif Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją bei nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Tailande apsipirkineti teko ir mums
Siaip kai gerai pagalvoji tas pacias Diesel ar Lakoste maikutes kurias perki turguose, nusipirktum pas mus parduotuveje. Specialiai turejau su savimi Lacoste originalu rankinuka pirkta ne Tailande, bet jis gi pagamintas Tailande taip sake etikete.
Del to kartais kyla klausimas kur ten padielkos kur ne. Aisku kai maciau visi masiskai pirko Gucci ar Louis Vuitoon lagaminus turguje tai savaime aisku tai jau padielkos.
Buvom uzeje Koh Samui saloje ir i firmine Pumos parduotuve, mano vyras ten nusipirko maudymosi sortus ir mokejo 20 virs euru. Taip pat norejau nusipirkti telefona, pasiu
le toki daikta pirkti Bankoke didziausiame prekybos centre. LG telefono kaina nebuvo pigi, tiesiog normali gal tiesiog tokio modelio dar nebutume gave kur kitur nei Azija.
Kazka galima turguje pirkti ir pigiai, bet tikrai ne viska
Atsakyti
QUOTE(ievama10 @ 2013 02 11, 01:25)
Tailande apsipirkineti teko ir mums
Siaip kai gerai pagalvoji tas pacias Diesel ar Lakoste maikutes kurias perki turguose, nusipirktum pas mus parduotuveje. Specialiai turejau su savimi Lacoste originalu rankinuka pirkta ne Tailande, bet jis gi pagamintas Tailande taip sake etikete.
Del to kartais kyla klausimas kur ten padielkos kur ne. Aisku kai maciau visi masiskai pirko Gucci ar Louis Vuitoon lagaminus turguje tai savaime aisku tai jau padielkos.
Buvom uzeje Koh Samui saloje ir i firmine Pumos parduotuve, mano vyras ten nusipirko maudymosi sortus ir mokejo 20 virs euru. Taip pat norejau nusipirkti telefona, pasiu
le toki daikta pirkti Bankoke didziausiame prekybos centre. LG telefono kaina nebuvo pigi, tiesiog normali gal tiesiog tokio modelio dar nebutume gave kur kitur nei Azija.
Kazka galima turguje pirkti ir pigiai, bet tikrai ne viska

Iš esmės teisingai, bet aš rašiau apie jų "kalėdinių išpardavimų metą" - kiniečių naujuosius metus thumbup.gif Bet elektronika pigiau pas mus.
Suprantu, dabar ir bato kursas kitas ir kainos kitokios ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 vasario 2013 - 09:06
QUOTE(spyglaite @ 2013 02 10, 22:40)
Taigi būčiau dėkinga už patarimus kokias salas Jūsų nuomone būtina aplankyti. Turbūt kaip ir visiems svarbus yra grožis akims ir sielai, kad patogu ir paprasta būtų nusigauti, nes kelionių agentūrų turai nelabai domina, bet jei nebus išeities, tai naudosimės ir jų paslaugomis  ax.gif Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją bei nuomonę  4u.gif
Siūlyčiau salas padalinti į 2 dalis, vienos poilsiui kitos pažinčiai.
Poilsiui siūlau Payama prie Ranong. O pažinčiai
1. iš Ao nang ar Puket paimt pusdienio turą 1000 bt po Pi Pi salas su Rayley su paviršiniu nardymu akvalangu,
2. Iš Phanagna stoties po pietų parai turą 1000 bt su nakvyne polinėje musulmonų saloje čia
[/URL]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTeA7NndO7_EAiQDVTc0snNLvBpNP8XljcMHqyw6V5xAurV7ma9[/IMG]
Nerealūs saulėlydžiai ir atmosfera. Daugiau info mano reportaže
Atsakyti