Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(naikutis @ 2013 06 26, 19:37)
Gal tada pigiau apsieitu apsistoti kokiame koh samuj, ir is ten i ekskursijas varyneti ,gal taip gautusi geriau ,nei visur po pora nakteliu apsigywent smile.gif net nebezinau smile.gif prigasdinot cia mane biggrin.gif

Is Lankawi labai brangios eskursijos doh.gif realiai mes tiesiog pasiemem taksi ir apvaziavom sala, bet ispudzio nepaliko ir realiai daugiau ten kojos nekelciau, bet va kas man labiausiai patiko tai plezo bariuky kepti kalmarai su fri bulvytem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 06 26, 19:17)
Is Lankawi labai brangios eskursijos  doh.gif  realiai mes tiesiog pasiemem taksi ir apvaziavom sala, bet ispudzio nepaliko ir realiai daugiau ten kojos nekelciau, bet va kas man labiausiai patiko tai plezo bariuky kepti kalmarai su fri bulvytem  thumbup.gif

As i ta lankawi iswis newaryciau,bet is ten labai patogu i koh lipe. O i kuala lumpur tai bet kokiu atweju waziuotume. Ar buwot koh lipej? jei buwot,ar patiko? biggrin.gif pasimeciau db iswis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 06 26, 21:01)
As i ta lankawi iswis newaryciau,bet is ten labai patogu i koh lipe. O i kuala lumpur tai bet kokiu atweju waziuotume. Ar buwot koh lipej? jei buwot,ar patiko? biggrin.gif pasimeciau db iswis biggrin.gif

Nea koh lipej nebuvom, tik lankawe 5 dienas ir is ten buvo eskursijos i tas pacias phi phi ir t.t.(mes neemem nei vienos eskursijos iskyrus taksi) bet kaip minejau kainos kosmines ir daug kartu didesnes nei is Tailando. Bet cia buvo jau seniai gal pries kokiu 5 metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 26 birželio 2013 - 21:37
QUOTE(Rykute @ 2013 06 26, 21:37)
Nea koh lipej nebuvom, tik lankawe 5 dienas ir is ten buvo eskursijos i tas pacias phi phi ir t.t.(mes neemem nei vienos eskursijos iskyrus taksi) bet kaip minejau kainos kosmines ir daug kartu didesnes nei is Tailando. Bet cia buvo jau seniai gal pries kokiu 5 metus  biggrin.gif

Tai db bus dar brangiau biggrin.gif o pati sala verta demesio? ar pasimoka ten praleist pora dieneliu?
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 06 26, 23:08)
Tai db bus dar brangiau biggrin.gif o pati sala verta demesio? ar pasimoka ten praleist pora dieneliu?

Manau visur verta pabuti ir paciam pamatyti ir tureti savo nuomone. Jau seniai neatsakineju i toki klausima ar verta ? biggrin.gif Man pvz Krabi Tailande nepatiko ir pati negryzciau ten, geriua man jau Phuketas, bet kitiems atvirksciai tad man Lankawi nepaliko jokio ispudzio ir ten taip pat negryzciau, bet plezas geras, bent jau vakare, nes diena leizdavom viezbucio teritorijoj ir peleze toliau nuo miestelio...

turiu tik tokia foto kur uz manes matosi plezo truputi smile.gif Kai keliauji menesi tai tu foto vis maziau darai biggrin.gif

Vakariene saulei leidziantis

tiesa persiurejus albuma pamaciau, kad buvom 2010m biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 26 birželio 2013 - 23:01
QUOTE(naikutis @ 2013 06 26, 19:37)
Gal tada pigiau apsieitu apsistoti kokiame koh samuj, ir is ten i ekskursijas varyneti ,gal taip gautusi geriau ,nei visur po pora nakteliu apsigywent smile.gif net nebezinau smile.gif prigasdinot cia mane biggrin.gif

O nesigailėsite tada, kad kitose salose nebuvote? biggrin.gif

QUOTE(Rykute @ 2013 06 27, 00:00)
*Manau visur verta pabuti ir paciam pamatyti ir tureti savo nuomone. Jau seniai neatsakineju i toki klausima ar verta ?  biggrin.gif 
** Man pvz Krabi Tailande nepatiko ir pati negryzciau ten, geriua man jau Phuketas,

* drinks_cheers.gif
**O Krabi kur jūs buvote išskyrus Ao Nang?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 27, 10:49)
O nesigailėsite tada, kad kitose salose nebuvote? biggrin.gif
* drinks_cheers.gif
**O Krabi kur jūs buvote išskyrus Ao Nang?

Mes apiplauke ten viena diena, bet gal kad jau dauguma tos azijos ismaisyta tai grazu, bet ir viskas, o kadangi apsistojom viezbuti Ao Nang tai cia ir buvo klaida, nes net plezo ir svaraus vandens nera doh.gif O tas man svarbiausia, geriau butume Phi Phi pasilike ir kokia Long Bech wub.gif
Tiesiog mes neesam tokie kad va apsistojom ir keliausim is tos vietos, as labiau mestu ryte atsikelus nueiti pasimaidyti, dar megstu ir pietu pamiegoti, tuomet kazur pasivaikscioti ir t.t. viena diena pakeliauti ir vel galima patinginiauti biggrin.gif tad man labai svarbu, kad ten kur apsistojam butu svarus vanduo, plezas nes rytais kai nera zmoniu ir karscio issimaudyti dievinu (pries pusrycius) baseinu nemegstu tad viezbuciai negelbeja biggrin.gif
Atsakyti
aaaaa biggrin.gif nebezinau tikrai jau ka daryti biggrin.gif biggrin.gif gal pasiliksiu prie senojo marsruto sawo biggrin.gif tik db galvoju ta bankoka esu palikus paskutinioms dienoms,tai db mastau ar noresis po salu trenktis i tokie didmiesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 06 27, 23:13)
aaaaa biggrin.gif nebezinau tikrai jau ka daryti biggrin.gif biggrin.gif gal pasiliksiu prie senojo marsruto sawo biggrin.gif tik db galvoju ta bankoka esu palikus paskutinioms dienoms,tai db mastau ar noresis po salu trenktis i tokie didmiesti biggrin.gif

O skrisite is Bankoko namo ? Jei taip tai kodelgi ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 06 27, 23:54)
O skrisite is Bankoko namo ? Jei taip tai kodelgi ne  drinks_cheers.gif

Is singapuro smile.gif nes pirmyn atgal buwo pigesni bilietai i ta pati orouosta smile.gif tai i singapura isskirsti mums nera skirtumo ar is salu ar is bankoko smile.gif tai ir galwoju ar pasilikt bankoka pabaigai ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 06 28, 12:09)
Is singapuro smile.gif nes pirmyn atgal buwo pigesni bilietai i ta pati orouosta smile.gif  tai i singapura isskirsti mums nera skirtumo ar is salu ar is bankoko smile.gif  tai ir galwoju ar pasilikt bankoka pabaigai ar ne biggrin.gif

Na nuo salu iki Bankoko yra kelias tad as nevaziuociau, bet velgi jei buciau nebuvus manau is smalsumo vaziuciau nors man ten tik karaliaus rumai ir patiko + sky viezbutyje bufetas biggrin.gif O i Singapura as dar sugryzti noreciau ir manau butinai sugrysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 06 28, 20:22)
Na nuo salu iki Bankoko yra kelias tad as nevaziuociau, bet velgi jei buciau nebuvus manau is smalsumo vaziuciau nors man ten tik karaliaus rumai ir patiko + sky viezbutyje bufetas  biggrin.gif  O i Singapura as dar sugryzti noreciau ir manau butinai sugrysiu  wub.gif

Tai va va ,jei nenuwaziuosim ir gailesiuos poto smile.gif o Singapure ka patartumete pamatyti? smile.gif
Atsakyti