Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(Rykute @ 2013 02 04, 20:38)
O man kaip tik tik Thai masazas  thumbup.gif  As darydzau viena vakara ******, kita Thai masaza. Bandziau ju aroma ir kt, bet man glostymai nepatinka  schmoll.gif 
O oil ar aroma masazai kurie kainuoja 300-600 (dazniausiai) yra ne tik nugaros, bet masazuoja visa kuna (kaip minejau man pes svelnu) ir nemanau, kad kaina didele  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi tie aliejiniai masazai ne schmoll.gif man patinka kai gerai isminko. as savo viesbutyje buvau...tai mane islauze kaip reikiant-kaifas smile.gif o poto buvau biski saulej perkaitus tai ejau i aliejini...tai tik,kad odai gerai buvo. o po visos dienos ant koju pedu masazas irgi jega smile.gif
Atsakyti
Gal kas patartų kam teko būti? Ar verta užsibūti ilgiau Patajoje (4 dienas) ar geriau kelias dienas Patajoje ir ilgiau Koh Chang'e (sala). Gal kas turite daugiau info apie šią salą? ka ten galima nuveikti?

sausį aptarinėjome skrydžius, štai laikai (su turkais) :

1 TK1758 P SU 17MAR RIGA ISTAMBUL 15:45 18:40
2 TK 64 P SU 17MAR ISTAMBUL BANGKOK 19:50 09:45*
3 TK 69 T SU 31MAR BANGKOK ISTAMBUL 23:30 05:40*
4 TK1757 T MO 01APR ISTAMBUL RIGA 11:45 14:40

Atsakyti
QUOTE(*AgBa* @ 2013 02 05, 17:54)
Ar verta užsibūti ilgiau Patajoje (4 dienas)?

Neverta ten važiuoti iš viso, jei galite važiuoti kitur.
Atsakyti
Arteja kelione i Tailanda tad noreciau paklausti gal yra skridusiu su kelioniu agentura i Pataja 4u.gif .Gal galetumet pasidalinti ispudziais apie Pataja ir kokias ekskursijas is ten verta pirkti.Taip pat domina kainos,maisto,ekskursiju ir tuk tuku smile.gif.Gyvensim AMBASSADOR CITY JOMTIEN viesbutyje smile.gif,nutolusiam nuo centro 13km.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2013 02 06, 14:10)
Arteja kelione i Tailanda tad noreciau paklausti gal yra skridusiu su kelioniu agentura i Pataja 4u.gif .Gal galetumet pasidalinti ispudziais apie Pataja ir kokias ekskursijas is ten verta pirkti.Taip pat domina kainos,maisto,ekskursiju ir tuk tuku smile.gif.Gyvensim AMBASSADOR CITY JOMTIEN viesbutyje smile.gif,nutolusiam nuo centro 13km.Aciu  4u.gif

Jau daugelis pasidalino praeitoje temoje įspūdžiais iš Patajos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 02 06, 09:18)
Neverta ten važiuoti iš viso, jei galite važiuoti kitur.

Pagal marsruta priklauso. Bet yra galimybe trumpinti buvima Patajoje.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 02 06, 15:39)
Jau daugelis pasidalino praeitoje temoje įspūdžiais iš Patajos mirksiukas.gif

Saziningai skaiciau visa tema. biggrin.gif.Na tiek to 4u.gif
Atsakyti
Trumpai tariant - nevažiuokit ten jei tik galit, yra gerokai geresnių vietų Tailande mirksiukas.gif
Man atrodo apie Pataja praeitoje temoje daugiuau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2013 02 06, 14:10)
Arteja kelione i Tailanda tad noreciau paklausti gal yra skridusiu su kelioniu agentura i Pataja 4u.gif .Gal galetumet pasidalinti ispudziais apie Pataja ir kokias ekskursijas is ten verta pirkti
Pritariu visoms, tikrai neverta schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2013 02 07, 10:58)
Pritariu   visoms, tikrai neverta schmoll.gif  drinks_cheers.gif

biggrin.gif .Kelione jau nupirkta.Vaziuoju su kelionu agentura,tai verta ar neverta klausimu jau nebekyla.Kyla kitokiu klausimu,bet niekas i tuos klausimus neatsako.tai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 07 vasario 2013 - 10:41
QUOTE(Carpe diem @ 2013 02 07, 10:42)
Trumpai tariant - nevažiuokit ten jei tik galit, yra gerokai geresnių vietų Tailande  mirksiukas.gif
Man atrodo apie Pataja praeitoje temoje daugiuau buvo  g.gif

Pritariu. Išvis nesuprantu, kodėl žmonės važiuoja į Phuketą, Pataya kur Tailando nelikę nė kvapo. Rusų turistų nugulti miestai ir paplūdimiai. Ką ten pamatysi gero? Kokį Tailandą ten prisiminsi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2013 02 06, 23:24)
Saziningai skaiciau visa tema. biggrin.gif.Na tiek to  4u.gif

Nepatiks pliažas - imkit ekskursijas į salas. Ekskursijos: http://www.sightseeingpattaya.com
Be to galite pažiūrėti pasirodymus su gyvatėmis, krokodilais ir delfinais(galima ir paplaukioti, jei iš anksto užsirašai).
Norite šventyklų - ekskursija į Kambodžą.
Po miestelį iš vieno galo į kitą važinėja kas porą minučių pikapai vietoj mūsų mikriuku... Tik su lagaminu negali jais keliauti. Kainų transporto neprisimenu - vadinasi kaip visur Tailande, o maistas kavinėse lyg tai brangesnis.
Atsakyti