Kaip sekasi su bilietų paieškom? Aš ieškau gruodžio mėn su gryžimu balandį, pigiau 1900lt nelabai ką randu :/ Tiesa iš Emiratų/Dubajaus randu po 1500lt bet kas iš to, kad iki ten nusigaut tiek pat kainuoja
QUOTE(moony @ 2013 06 10, 14:23)
Kaip sekasi su bilietų paieškom? Aš ieškau gruodžio mėn su gryžimu balandį, pigiau 1900lt nelabai ką randu :/ Tiesa iš Emiratų/Dubajaus randu po 1500lt bet kas iš to, kad iki ten nusigaut tiek pat kainuoja
1900 - labai gera kaina.
Mes pirkome už 2040 Lt/žmogui, (tiesa, iš Rygos)
Na mano galva ne tokia ir gera tas 1900, nes dar nusigauti iki kokio Europos miesto kainuos ir gausis 2500.
QUOTE(moony @ 2013 06 11, 12:48)
Na mano galva ne tokia ir gera tas 1900, nes dar nusigauti iki kokio Europos miesto kainuos ir gausis 2500.
Aš supratau, kad 1900 kaina yra skrendat iš LT.
Apie 2000 iš LT tikrai įmanoma/realu rasti. O jeigu tokia kaina iš Europos miesto, tada žinoma - neapsimoka
O kaip jūs ieškot, kad iš Lt būtų, juk vistiek pirma susirandi iš europos miesto o poto jau dar iki jo
Tai sakot vienam žmogui apie 2000 Ltreikia planuoti už bilietus. Kažkaip optimistiškai planavau "įtilpti" į 5000 Lt už du suaugusius ir du vaikus
QUOTE(Smiltele @ 2013 06 12, 07:12)
Tai sakot vienam žmogui apie 2000 Ltreikia planuoti už bilietus. Kažkaip optimistiškai planavau "įtilpti" į 5000 Lt už du suaugusius ir du vaikus
Jei vaikams pirksit bilietus (nėra kūdikiai ant kelių), tai nemanau, kad tilpsit į 5000 Lt. Na, nebent užtaikysit ant stebuklingos akcijos.
QUOTE(moony @ 2013 06 11, 20:03)
O kaip jūs ieškot, kad iš Lt būtų, juk vistiek pirma susirandi iš europos miesto o poto jau dar iki jo
o finnairas ? Mes is Vilniaus skridom ir dar kaina buvo 1700lt. bet cia pernai
Papildyta:
QUOTE(Smiltele @ 2013 06 12, 07:12)
As su vaikais isvis iTailanda neskrisciau
Dėl vaikų ėmimo manau jokių problemų, tikrai ne ta šalis, kur būtų rizikinga imti.
Tik dėl aktyvesnio keliavimo gal būtų sunku, tai dėl to pritarčiau, kad geriau be vaikų keliauti, jei tik yra kam palikti.
Tik dėl aktyvesnio keliavimo gal būtų sunku, tai dėl to pritarčiau, kad geriau be vaikų keliauti, jei tik yra kam palikti.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 06 12, 10:50)
Bet čia gryžti turi iki gruodžio mėn, o mūsų gryžimas balandžio mėn tai jau akcija negalioja :/
Dar klausimas, jei iš Vilniaus ar Rygos skrendu su Finnair ir persėdimas Helsinkyje (1val laukimas) ir vėl skridimas su Finnairu į Bankoką tai čia kaip ir suplanuotas toks skrydis, ar kaip? Turiu omeny jei lėktuvas vėluotų iš Vilniaus ar Rygos tai ten ir išskristų be mūsų?