Sveiki,
Kas žinot, kaip tailande dabar orai? Internete žiūrėjau prognozes, ateinančiom dienom nupiešta truputį lietaus.
Kaip ten lietus? Ar trumpas, ar ištisai lyja?
Ačiū
QUOTE(Letali @ 2013 04 04, 19:16)
bet jei sviecia lagaminus tai turetu visus sviest , ar atsitiktine tvarka ima
ne visus sviecia . mes ejom oro uoste pro vartus pasieme bagaza, muitininkai tiesiog sustabde ir liepe eit prie rentgeno. ne visus stabde. gi skrydis buvo jungtinis, su persedimu taskente, tai jie nezino kurie is keleiviu is tailando, o kurie is kazkur kitur parskrenda. pavardziu neklause irgi. turbut pamato labiausiai idegusius ir nutaria patikrint
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 08, 09:21)
ne visus sviecia . turbut pamato labiausiai idegusius ir nutaria patikrint
Pamato labiausiai linkusius tokius daiktus vežtis ir tikrina Iš išvaizdos nesunku pasakyti, kuriai moteriai patiktų klrokodilo odos rankinės, o kuriai ne
Tas pats su cigaretėm į UK, nu ant veidų tiesiog matosi, kurie veža daugiau, nei galima, t.y. pilnus lagaminus, esu mačiusi, kaip liepia atidaryti, o ten nei vieno daikto - vien cigaretės O berniukai tokie treninguoti, skusti, iš vidurio kaimo...
QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 08, 09:34)
Pamato labiausiai linkusius tokius daiktus vežtis ir tikrina Iš išvaizdos nesunku pasakyti, kuriai moteriai patiktų klrokodilo odos rankinės, o kuriai ne
Tas pats su cigaretėm į UK, nu ant veidų tiesiog matosi, kurie veža daugiau, nei galima, t.y. pilnus lagaminus, esu mačiusi, kaip liepia atidaryti, o ten nei vieno daikto - vien cigaretės O berniukai tokie treninguoti, skusti, iš vidurio kaimo...
tokiu atveju ju vertinimo kriterijai labai neaiskus jei 2 susivele uzsimiegoje vidutinio amziaus zmones su treningais, kroksais ir kuprinem ant peciu gali atrodyt megstantys krokodilo oda ir perlus, o ruses su kailiniais ir aukso auskarais iki bambos, itarimo nesukelia, tai labai jau keista. nenuostabu tada, kad nieko ir neranda, jei tik tokius, kaip mes, tikrina . is to ir atsiranda atsiliepimai, kad visi kas ka nori, ta ir parsiveza
o siaip va man idomu, na negi kazkam gali but grazus tie visi daiktai is gyvaciu ir krokodilu odos . man tai tie aksesuarai labai jau makabriski ir neestetiski . o perlus ten apskritai pirkt pavojinga, gi vien paddielkos visur, kaip jus atskiriat tikrus?
QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 08, 09:34)
Turi jie nuojauta, patikekit... Mes vykom su turistine grupe, is 17 zmoniu tik 1 vezesi draudziamus daiktus, ir butent ta ir nukirto Sirdim ar kazkuria kita kuno dalimi, bet jaucia... Ne tik is isvaizdos, bet ir is elgesio, yra zenklu, kuriuos muitininkai labai puikiai atpazista, uzuodzia pazeidejus
QUOTE(Gomerta @ 2013 04 09, 21:25)
Turi jie nuojauta, patikekit... Mes vykom su turistine grupe, is 17 zmoniu tik 1 vezesi draudziamus daiktus, ir butent ta ir nukirto Sirdim ar kazkuria kita kuno dalimi, bet jaucia... Ne tik is isvaizdos, bet ir is elgesio, yra zenklu, kuriuos muitininkai labai puikiai atpazista, uzuodzia pazeidejus
tai kur ju nuojauta buvo kai mus tikrino? nieko nerado, nes nieko nevezem ir net neketinom . ir belekiek tokio "tikrinimo" be rezultatu pvz zinau . taip pat zinau begales zmoniu kurie parsiveza drauziamus daiktus. kad ir cia forume yra besigirianciu kaip parveze gyvaciu uzpiltines, perlus ir kt gerius. tai kaip tada cia su tom nuojautom?
mitas tos ju nuojautos, eilinis gandas zmonem pagasdint
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 08, 15:13)
tokiu atveju ju vertinimo kriterijai labai neaiskus jei 2 susivele uzsimiegoje vidutinio amziaus zmones su treningais, kroksais ir kuprinem ant peciu gali atrodyt megstantys krokodilo oda ir perlus, o ruses su kailiniais ir aukso auskarais iki bambos, itarimo nesukelia, tai labai jau keista. nenuostabu tada, kad nieko ir neranda, jei tik tokius, kaip mes, tikrina . is to ir atsiranda atsiliepimai, kad visi kas ka nori, ta ir parsiveza
o siaip va man idomu, na negi kazkam gali but grazus tie visi daiktai is gyvaciu ir krokodilu odos . man tai tie aksesuarai labai jau makabriski ir neestetiski . o perlus ten apskritai pirkt pavojinga, gi vien paddielkos visur, kaip jus atskiriat tikrus?
Isties yra gaminiu, pasak jusu labai makabrisku...bet yra keletas ir tobulai padaytu tiesiog reikia juos rasti. as radau ir parsveziau. nieko labai daug, bet nebuvo jokios patikros. Tai MB mane grauze uz tai kad grieztai uzdraudziau veztis buteli su gyvate o ji jam buvo tokia svarbi !
Dar buvo palyginimai apie Fuerteventura ir Thailanda. Siu vietu lyginti neglima, taciau:as buvau Fuerteventuroj ir Tailande. Aciu , abieju vietoviu siuo metu as artimiausius 10 metu aplankyti nenoreciu: Fuerte nuobodi(yra vienas nuostabus Corralejo papludymys ir is koju tiesiogine to zodzio prasme verciantis vandenynas,, Thai - grazi gamta bet yra kiti reikalai - savo vaiku iki 21 metu ten neleisciau O mano draugai kurie kartu dabar su mumis keliavo po Tailanda teige, kad i Thai net suriztu ju nenuveztu daugiau, o i Fuerte 2 kart buve dar vaziuos 10 kart...tad kiek zmoniu tiek nuomoniu ))
QUOTE(lady.di @ 2013 04 11, 04:15)
Isties yra gaminiu, pasak jusu labai makabrisku...bet yra keletas ir tobulai padaytu tiesiog reikia juos rasti. as radau ir parsveziau. nieko labai daug, bet nebuvo jokios patikros. Tai MB mane grauze uz tai kad grieztai uzdraudziau veztis buteli su gyvate o ji jam buvo tokia svarbi !
Dar buvo palyginimai apie Fuerteventura ir Thailanda. Siu vietu lyginti neglima, taciau:as buvau Fuerteventuroj ir Tailande. Aciu , abieju vietoviu siuo metu as artimiausius 10 metu aplankyti nenoreciu: Fuerte nuobodi(yra vienas nuostabus Corralejo papludymys ir is koju tiesiogine to zodzio prasme verciantis vandenynas,, Thai - grazi gamta bet yra kiti reikalai - savo vaiku iki 21 metu ten neleisciau O mano draugai kurie kartu dabar su mumis keliavo po Tailanda teige, kad i Thai net suriztu ju nenuveztu daugiau, o i Fuerte 2 kart buve dar vaziuos 10 kart...tad kiek zmoniu tiek nuomoniu ))
Net neisivaizduoju kaip galima neatskirti tikru perlu ar odos. Man nereikia jokiu deginimu ar pan. As jau vizualiai atskiriu, o kai palieciu, jau jokios ekspertizes nereik. Tiesiog as atpazystu siuos daiktus. As kaip ruske, beje is isvaizdos, mane ir indentifikuoja kai ruse visur ir visada, nors esu gryna lietuve, taciau turbut gimininga rusams, nes tarkim uzsienyje as mieliau bendrauju su jais nei tarkim su kitais uzsienieciais. Ir galiu drasiai sakyti kas man rusu kalba gyvenime buvo daug naudingesne nei anglu.
Beje del visu supeiktos Patajos. Taip, jura ten nekokia, taciau visa kita geriau nei kitose Thai dalyse tiek kainos tiek kokybes santykiu. Bentt jau daiktai patys pigiausi(netgi lyginant si Chiang Mai). Maistas visur pakankamai brangus, tiesa, maciau ir l.pigaus, bet as ten nevalgyciau O mano draugams aplankiusiems tiek siaure ir pietus, Pataja buvo vienintele vieta del kurios vertejo vaziuoti i Thai, as, zinoma, kategoriskai nesutinku, bet ju nuomone yra tokia. Todel dabar jau nesistebiu kodel tiek dau yra prisiekusiu Pattajos gerbeju Kiekvienam yra savi vertinimo kriterijai. Daug ir as skaiciau kaip blogai Phukete ir Patong bycas tragiskas, o as galiu pasakyti, kad tai labai svarii vieta, maciau laukiniu papludimiu su naturaliomis siukslemis, kurios man tikrai nepatiko. Tad geriau didelis, grazus, svarus Patongo pliazas nei kazkoks nuosalus siukslinas pleziukas...
QUOTE(lady.di @ 2013 04 11, 02:15)
cia as kalbejau apie Fuerteventura.aciu uz pastebejima,bet as nelyginau siu dvieju saliu,tik norejau pasakyti,kad turiu atostogas rugsejo spalio menesiais ir renkames kur geriau paatosrogauti.bet merginos pasake,kad didele tikimybe lietaus.tai Tailanda palieku kt metams gal vasari ar kova.nesinori,kad per atostogas pralytu norisi balto smelio,zydros juros ir saules
QUOTE(lady.di @ 2013 04 11, 03:15)
Isties yra gaminiu, pasak jusu labai makabrisku...bet yra keletas ir tobulai padaytu tiesiog reikia juos rasti. as radau ir parsveziau.
nieko labai daug, bet nebuvo jokios patikros. Tai MB mane grauze uz tai kad grieztai uzdraudziau veztis buteli su gyvate o ji jam buvo tokia svarbi !
nieko labai daug, bet nebuvo jokios patikros. Tai MB mane grauze uz tai kad grieztai uzdraudziau veztis buteli su gyvate o ji jam buvo tokia svarbi !
na as neieskojau, bet ka maciau, tas tikrai atrode baisiai.
va tai eilini kart paneigia mita, kad pasienieciai turi kazkokia nuojauta
Papildyta:
QUOTE(lady.di @ 2013 04 11, 03:42)
Net neisivaizduoju kaip galima neatskirti tikru perlu ar odos. Man nereikia jokiu deginimu ar pan. As jau vizualiai atskiriu, o kai palieciu, jau jokios ekspertizes nereik. Tiesiog as atpazystu siuos daiktus.
Beje del visu supeiktos Patajos. Taip, jura ten nekokia, taciau visa kita geriau nei kitose Thai dalyse tiek kainos tiek kokybes santykiu. Bentt jau daiktai patys pigiausi(netgi lyginant si Chiang Mai).
Maistas visur pakankamai brangus, tiesa, maciau ir l.pigaus, bet as ten nevalgyciau
Daug ir as skaiciau kaip blogai Phukete ir Patong bycas tragiskas, o as galiu pasakyti, kad tai labai svarii vieta, maciau laukiniu papludimiu su naturaliomis siukslemis, kurios man tikrai nepatiko. Tad geriau didelis, grazus, svarus Patongo pliazas nei kazkoks nuosalus siukslinas pleziukas...
Beje del visu supeiktos Patajos. Taip, jura ten nekokia, taciau visa kita geriau nei kitose Thai dalyse tiek kainos tiek kokybes santykiu. Bentt jau daiktai patys pigiausi(netgi lyginant si Chiang Mai).
Maistas visur pakankamai brangus, tiesa, maciau ir l.pigaus, bet as ten nevalgyciau
Daug ir as skaiciau kaip blogai Phukete ir Patong bycas tragiskas, o as galiu pasakyti, kad tai labai svarii vieta, maciau laukiniu papludimiu su naturaliomis siukslemis, kurios man tikrai nepatiko. Tad geriau didelis, grazus, svarus Patongo pliazas nei kazkoks nuosalus siukslinas pleziukas...
na bet kuo vizualiai ar palietus skiriasi tikri perlai nuo kokybisku paddielku? as pvz buciau mielai nusipirku perlu auskariukus, bet neisivaizdavau kokiu budu identifikuot juos
na patajoj nebuvau, bet chiang mai kainu tai niekur daugiau pukete nemaciau. negi patajoj jos mazesnes?
na maistas labai pigus chiang mai (pvz nepaprasto skonio ir ivairumo sushiu 16 vnt (8 rusiu) mes ten nusipirkom uz 100 BT) ir dar bankoke vidutiniskai pigu. kitur man nepasirode irgi labai brangu, taju maisto kavinese pavalgyt kainuoja pigiau nei LT vidutiniskai isleidi, net ir normaliuose kabakuose. tik europietiska virtuve brangoka man pasirode.
taip, pliazai ten svarus, bet gi ramybes nera . o tarkim similians ir railay pliazai ir svarus ir ramus, be prekiautoju, be milijono zmoniu. o ir rifai grazesni.
Kiekvienam savo ir manau zmones turi patys nukeliauti, kad pamatytu savo akimis, tuomet ir tures nuomone.... Kas man patinka ir grazu, nebutinai kitam patiks Pvz. man Phuketas ir Patong beach patiko ir tikrai grysiu kada trecia karta, bet tai bus keliom dienom kaip tarpine stotele Man asmeniskai nepatinka ten kur nera vandens tad i ta puse Tailando kur zemynas be plezu as net neketinu keliauti, sventyklos man neimponuoja ir tiesa pasakiu prakeliavus daugiau Azijos jos jau visos vienodos pasidaro, viena grazesne kita prastesne, bet visvien pabosta. Cia kaip keliaujant po Europa jau i baznycias neuzeinam, nebent pakeliui siaip is neturejimo ka veikti
Del parsivezimu tai kiek vaziavau i azija (nevisuomet Tailandas) parsivezu perlus, nes juos dievinu ir niekuomet netikrino Tiesa pasakiu butu idomu, nes as juos siaip visuomet veziojuosi i keliones pasipuosti ir dar nebuvo skrydzio be ju... tai jeigu patikrintu papuosalu skrynele ir ten bent triju rusiu perlai atimtu ???? Juk juos as jau n metu nesioju ir jie nedraudiami As suprantu jei vezi maisa ju, bet manau dauguma moteru pauosalu turi perlus ir juo nesioja
taip, pliazai ten svarus, bet gi ramybes nera . o tarkim similians ir railay pliazai ir svarus ir ramus, be prekiautoju, be milijono zmoniu. o ir rifai grazesni.
[/quote]
Reikia visur pabuti. Gaila Railay neteko pabuti jau nebespejau. Bet pabuvus Pukete ir salose Patajos plezas atrodo prastai. As geriau prie baseino leidau laika nei prie juros Patajoj labai patiko tuk tukai dirbantys mikoautobusu principu. Ir vaziuot zmogui kainuoja tik 10 batu. Kitose vietovese labai daug ant taksu isleisdavom, nors visur derejomes. O Chiang mai labai brangios ekskursijos. O ir masazo kainos beveik tokios pat kaip Patajoj, Phukete brangiausiai. As kalbu apie salonus, nes plezuose dirbancios motereles ne ka tesugeba. Taip masazuoti ir as galeciau O Patajoje atradom nerealiai dirbanti masazista, tai pats nuostabiausias prisiminimas is Patajos vien del tu masazu vertejo ten vaziuot.
Ir jei bus galimybes butinai aplankykite Tachai sala. Ta sala vadina Maldives of Thailand(agenturu reklamose). Man ji labai labai patiko. Nors ten ekskursija pati brangiausia, bet tikrai verta tu pinigu.