Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(Gezike @ 2013 04 02, 11:22)
Yra keletas labai civilizuotu saliu :
Liuksemburgas, Monakas, Lichtensteinas, Singapuras, Dubajus, Brunejus bei keletas kitu. Apsilankykite ten ir suprasite, jog zaviuose ir prabangiuose kazino, klubuose ir centruose trinasi simtai prostituciu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sokejeles klubuose gulasi su kiekvienu turinciu daugybe pinigu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Zinoma, Monte Carlo zibes prabangos spalvomis, zvilges nublizgintas Ferarri, ir jame buvusi padaveja glamones sena, bet labai turtinga dieda  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Auksciausios morales nerasite ne vienoje civilizuotoje salyje, tad traukite kur i kalnus, kur nera ne gyvos dvasios..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

niekas ir neiesko aukstos morales ir puikiai zinau kas kaip ir kur vyksta. As ir be kalnu zinau daug vietu kur negeri dalykai akiu nebado. O butent dabar esu salyje,kur i kai kuriuos dalykus ziureti sunku.
O Feraryje sedinti prostitute yra tikra karaliene lyginant su nepilnamete tailandiete kuria tevai priverte dirbti prostitite,kad seima turetu is ko gyventi. Tokia cia realybe. Kai nematai,nezinai ir sirdies neskauda.
Cia tik mano nuomone. Gerai kas gali matyti tik teigiamus dalykus, tokie zmones gali vaziuoti bet kur, o as tegul ir gamta ir sventyklomis turtingos salies nepamilau del tamsiosios puses. Nesigincysiu su aktyviomis Tailando myletojomis,kiekvienas turi teise tureti savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 10:11)
odos negaila nes tai jau oda ir jai neskauda. Nesu nei zalioji nei vegetare,kailinius nesioju ir megstu tik naturalios odos rankines. Drambliu gaila,nes maciau kaip juos kankina. Tai skirtingi dalykai.

Aš mačiau kaip dramblį ant kelių parklupdo, kad per galvą jam padaužyti lazda, o jis nesipriešina - tik kenčia gun_rifle.gif
Atsakyti
[quote=Laura81r,2013 03 24, 15:04]
Laura 81,esu buvusi Fuerteventuroje ir katik grizau is Tailando.Petikekit bent jau as nei i Kanaru salas nei i Turkija daugiau tikrai nebevaziuosiu ax.gif Musu buvo pirmoji tokia egzotiska ir tolima kelione,bet jau dabar planuoju kelione i Vietnama smile.gif.Man asmeniskai Furte ispudzio nepaliko,paludimiai grazus,bet tikrai nera ka lyginti su Tailando salomis ir gamta.Furte juoda o Tailandas zalias,apskritai Tailandas man paliko neisdildoma ispudi todel net nedvejodama siulyciau rinktis Tailanda o ne Fuerteventura smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 02 balandžio 2013 - 12:39
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 07:00)
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej  g.gif

O vakar kai pamaciau kaip kankina dramblius verkiau,tigrai apsvaiginti,tailandietes dar vaikus tevai isvaro dirbti prostitutem, jau nekalbant apie visus transvestitus.

gamta grazi,bet tuoj per siukslyna jos nesimatys.

Nera to paslaugumo ir sypsenu, apgaviku pilna ant kiekvieno kampo.

O ir masazai,beje,salonuose netgi labai jau siapsau.

Tik civilizuoti krastai bums lankomi.

manau kad gali but problemu. mums parskridus rygoj tikrino bagaza per rentgena. tai jei butu ka itartino mate, butu atidare lagaminus. o tikrai butu pamate, tarkim, gyvates buteliuose degtines (gi kauliukai per rentgena puikiai matytusi). odos dirbiniai irgi manau gali sukelt nora atidaryt tases.

gyvunus ir mergaites tailandieciai "kankina" butent del turistu is civilizuotu krastu. aisku, gali uzsimerkt ir galvot kad va jei keliauji po europa, tai nebera jokiu blogybiu moraliniu, betgi ten vaiksto tie patys vyra, kurie tailande tas mergaites sexualiai isnaudoja. taip kad visas pasaulis, vienaip ar kitaip, yra ne vien tik grazus baltas ir pukuotas

siukslynai tai taip doh.gif , dar pora desimtmeciu tokio siukslinimo, ir tailandas bus neisbrendamas doh.gif

apgavikai tik turistinese zonose pagrinde. va similian salose arba chiang mai tikrai zmones ir paslaugus ir sypsosi, ir neapgaudineja

masazai ir man nepatiko schmoll.gif

manau, kad cia toks tavo momentinis nusiteikimas dabar cool.gif . pasimirs negeroves, pakeliausi po civilizacija ir pamatysi, kaip uzsinoresi azijos ar afrikos egzotikos rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=sm2002,2013 04 02, 11:22]
Aš mačiau kaip dramblį ant kelių parklupdo, kad per galvą jam padaužyti lazda, o jis nesipriešina - tik kenčia gun_rifle.gif
[/quote]
o kodel?kokiu tikslu taip daro????mes kaip tik pradejom ziurinetis kelione i Tailanda,ir pamatem,kad siulo "atrakcija"pasijodinejima su drambliais,tai abudu vienbalsiai su vyru pasakem,kad jokiais budais.na,gal nusifotkinti ir smagu,bet kam reikia kankinti tuos gyvunelius,kad patenkinti savo kazkoki smalsuma doh.gif doh.gif doh.gif niekaip nesuprantu schmoll.gif

[quote=nekrioša,2013 04 02, 11:36]
[quote=Laura81r,2013 03 24, 15:04]
Laura 81,esu buvusi Fuerteventuroje ir katik grizau is Tailando.Petikekit bent jau as nei i Kanaru salas nei i Turkija daugiau tikrai nebevaziuosiu ax.gif Musu buvo pirmoji tokia egzotiska ir tolima kelione,bet jau dabar planuoju kelione i Vietnama smile.gif.Man asmeniskai Furte ispudzio nepaliko,paludimiai grazus,bet tikrai nera ka lyginti su Tailando salomis ir gamta.Furte juoda o Tailandas zalias,apskritai Tailandas man paliko neisdildoma ispudi todel net nedvejodama siulyciau rinktis Tailanda o ne Fuerteventura smile.gif
[/quote]
aciu labai uz atsiliepima thumbup.gif Tailando as neisbraukiu is saraso,bet beda ta,kad musu atsotogos galimas nuo rugsejo men.o rugseji,kaip zinia,nera kas veikti Tailande del lietu,tai atidedam vasario menesiui kokiam,o rugseji atostogu tai reik biggrin.gif visvien kazkur reik vaziuot biggrin.gif o,o del Fuertes sutinku,ten nera kas veikti,mane labai traukia tie nuostabus papludimiai

nesuprantu,kazkaip neisejo pacituoti doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 02 balandžio 2013 - 22:34
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 08:00)
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej  g.gif
Eisiu vakare i turgu Ciang mai turiu zinoti ar verta pirkti.

Drasiai galite pirkti viena rankine, tik nuimkite visas kainas ir prikraukite savo asmeniniu daiktu. Jei vesites tokias kokias 5 rankines tai tikrai bus ne kas,bet jei matys kad rankine be etikeciu ir su jusu asmeniniais daiktais, tikrai neprisikabins,nes neirodys,kad pirkta ten. Taip dariau ir as ne karta, ir musu draugai, jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia dataliau surašyta dėl neleidžiamų vežti daiktų
Atsakyti
mes perlu vezem kruvele, niekas musu netikrino ax.gif
Atsakyti
tai visu turbut ir netikrina, tik dali, ir ci kaip loterija, pateksi muitininkams i rankas, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 04, 19:59)
tai visu turbut ir netikrina, tik dali, ir ci kaip loterija, pateksi muitininkams i rankas, ar ne biggrin.gif

bet jei sviecia lagaminus tai turetu visus sviest , ar atsitiktine tvarka ima g.gif
Atsakyti
Gal kas gali papasakot kaip Bankoke skytrain naudotis, kur ir kaip kokius bilietus pirkti (planuojam būt 2-3 d.) Kaip mokėt už pravažiavimą, žodžiu visą mechanizmą. Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2013 04 05, 13:44)
Gal kas gali papasakot kaip Bankoke skytrain naudotis, kur ir kaip kokius bilietus pirkti (planuojam būt 2-3 d.) Kaip mokėt už pravažiavimą, žodžiu visą mechanizmą. Dėkoju iš anksto.
Tik pakilus yra kasos. Moki tiek už kiek stotelių-zonų važiuoji. Viskas normalu ir labai greita. Rekomenduoju šalia jo pasiimt viešbutį, tegu ir ne centre bus pigiau, pvz prie chatuchak turgaus. Faina skristi su juo virš visų kamščių, ir dar apžiūrėt miestą, keliose stotelėse kertasi su požeminiu metro
Atsakyti