Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(sm2002 @ 2013 03 25, 09:59)
Karščiausi Tailande kovo-gegužės mėnesiai...
Pagal atsiliepimus Ko Samui - Palanga, o ne Nida.
Jei jums svarbus baltas smėliukas, tai manau ir lietus maišys, tada reikėtų važiuoti žiemą į Tailandą.

g.gif hm,dabar galvoju,gal kokiam vasariui atideti,o rugseji i Kanarus g.gif
QUOTE(lêli @ 2013 03 25, 12:00)
g.gif Lankemes Pi pi, Samui, ir LAnta salose. LAbiausiai patiko man asmeniskai PI pi.
Samui gan didele kaip sala ir daug ivairiam skoniui pliazu. toliau klausimas sprendizasi pagal kisene. Gyvenom prie Mae nam , salia Bo phut pliazo. ir tikrai patiko, nes palmes praktiskai ant kranto. KAs super,kad greit eina jura gylyn ir nereikia toli eti, kad pasiplaukiot. Apsukom rata skuteriu link kito s puses salos, tai tikrai daug graziu pliazu... Bet man asmeniskai per didele sala, todel daug jaukiaujauciausi Ko Pi pi saloje.

aciu uz atsiliepima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 24, 14:04)
sveikos,Tailando myletojos  4u.gif  su vyru jau labai intensyviai pradedame planuoti savo atostogas,ir labai reikia patarimo is tu,kurios jau esate keliave i sia nuostabia sali.vis dar neapsisprendziame ko labiau norim ar Kanaru sala,konkreciai Fuerteventura ar isbandyti naujaja krypti Tailanda  g.gif  na,su kanarais kaip ir viskas aisku,buta ne viena karta,viskas kaip namie.o stai apie Tailanda,informacijos nulis.ir pas ka paklausi,visi atsako ivairiai.musu nedomina siciai,ir kiti visokie dangoraiziai  biggrin.gif  norim tik zydros juros,ramybes,svaros,balto papludimio.na,neesam kazkokie tai uzkieteje pedantai,bet zinau tikrai,kad Palangos nenoriu. lotuliukas.gif  noriu Nidos  lotuliukas.gif  jei supratot apie ka kalbu.  biggrin.gif  susidariau vaizda toki,kad reik vaziuoti i viena is salu,bet kuria pasirinkti  g.gif  nenoreciau tu ikyriu pardaveju papludimi ir panasiai,kaip cia temoje buvo rasyta.gal galite konkreciai parekomenduoti ir viezbuti?aciu labai,kas nepatingesite atsakyti  wub.gif

Vaziuokit i koh phangan, tikrai rasit ko ieskot. Viesbuti susirasit vietoj,geriausiai matyt kas yra kas....
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra galimybė pasidaryti Tailando vizą iš karto atskridus oro uoste (busim iki 15 d.)?
Ar būtina turėti nuotrauką, o gal bus galima nusifotografuoti vietoje?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2013 03 27, 09:18)
Sveiki,

Ar yra galimybė pasidaryti Tailando vizą iš karto atskridus oro uoste (busim iki 15 d.)?
Ar būtina turėti nuotrauką, o gal bus galima nusifotografuoti vietoje?
smile.gif

Taip, ten galesite pasidaryti viza oro uoste ir nuotraukas ten iskarto padaro,nereikia savo.
Atsakyti
Mes Tailande jau dvi savaites, paskutine savaite leidziam Koh chang saloj, nelyjo nei karto smile.gif karstis jau kiek varginantis, pirmom dienom ir paskrudom nors ir kremais tepemis ir istisai pavesyje sedim ... smile.gif
Atsakyti
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej g.gif
Eisiu vakare i turgu Ciang mai turiu zinoti ar verta pirkti.
Beje forume nera info apie Tachai island. Tai vienintele tikrai verta demesio vieta is kol kas matytu. Jau buvau ir sostinej ir Pukete ir Phi phi ir Ciang mai, visur su galybe ekskursiju.
Azijoj esu pirma ir paskutini karta. Siukslynas ir cigonynas. O vakar kai pamaciau kaip kankina dramblius verkiau,tigrai apsvaiginti,tailandietes dar vaikus tevai isvaro dirbti prostitutem, jau nekalbant apie visus transvestitus. Moraliniu poziuriu man cia baisu, gamta grazi,bet tuoj per siukslyna jos nesimatys. Nera to paslaugumo ir sypsenu, apgaviku pilna ant kiekvieno kampo. Nesuprantu del ko taip zavimasi sia salimi. O ir masazai,beje,salonuose netgi labai jau siapsau.

Gyvenime pamatyti reikia viska.
Na kai atsigausiu nuo Azijos vaziuosiu i Meksika. Ir tada tai tikrai jau viskas. Tik civilizuoti krastai bums lankomi.
Beje del rusu. Ju tikrai daug ir galiu pasakyti,kad jie daug normalesni uz kitus europiecius. As netgi turus rinkausi su rusais,nes bent jau zmones normalus su seimom,ne taip kaip seniai europieciai su dviem anukem tailandietem vaiksciojantys. doh.gif
Atsakyti
lady.di

O kodel Meksika yra ne civilizuotas krastas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 08:00)
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej  g.gif
Azijoj esu pirma ir paskutini karta. Siukslynas ir cigonynas. O vakar kai pamaciau kaip kankina dramblius verkiau,tigrai apsvaiginti,tailandietes dar vaikus tevai isvaro dirbti prostitutem, jau nekalbant apie visus transvestitus. Moraliniu poziuriu man cia baisu, gamta grazi,bet tuoj per siukslyna jos nesimatys.

Tai sakot dramblių gaila, tigrų gaila, o krokodilo odos pirkti negaila?
Beje problemų LT pasienyje galite turėti, krokodilo oda yra įtraukta į neleidžiamų įsivežti sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 04 02, 09:08)
lady.di

O kodel Meksika yra ne civilizuotas krastas ? smile.gif

na daugeliui ir Tailandas labai atrodo civilizuotas g.gif
Geras vaizdelis gatveje jaunas tetukas ant motorolerio viena ranka laiko kudiki iki metu laiko kita ranka vairuoja doh.gif zinoma jokiu salmu. Tai jau viska pasako apie poziuri i gyvybe sveikata ir t.t. Ir tokiu pavyzdziu Tailande ant kiekvieno kampo.
O Meksikoje dar maziau vertinama gyvybe. Pagal mano vertinimo kriterijus,valstybes civilizacija tuo zemesne kuo labiau nevertinama gyvybe.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 02, 09:38)
Tai sakot dramblių gaila, tigrų gaila, o krokodilo odos pirkti negaila?
Beje problemų LT pasienyje galite turėti, krokodilo oda yra įtraukta į neleidžiamų įsivežti sąrašą.

odos negaila nes tai jau oda ir jai neskauda. Nesu nei zalioji nei vegetare,kailinius nesioju ir megstu tik naturalios odos rankines. Drambliu gaila,nes maciau kaip juos kankina. Tai skirtingi dalykai.
Jo,del rankines ir man atrodo,kad gali buti bedu. O jei is parduotuves ir su dokumentu?
Atsakyti
tada ir JAV ne civilizuota salis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 10:11)
odos negaila nes tai jau oda ir jai neskauda. Nesu nei zalioji nei vegetare,kailinius nesioju ir megstu tik naturalios odos rankines. Drambliu gaila,nes maciau kaip juos kankina. Tai skirtingi dalykai.
Jo,del rankines ir man atrodo,kad gali buti bedu. O jei is parduotuves ir su dokumentu?

Lygiai taip pat galite norėti parsivežti ir dramblio kaulo dirbinių, kaului jau neskauda, tai tik kaulas, bet gyvūnas tam buvo užmuštas, jam skaudėjo, beje saugotinas gyvūnas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 08:00)
ne taip kaip seniai europieciai su dviem anukem tailandietem vaiksciojantys.  doh.gif

Tie seniai beje iš "civilizuotų" šalių, kurias taip norisi lankyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 06:00)
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej  g.gif
Eisiu vakare i turgu Ciang mai turiu zinoti ar verta pirkti.
Beje forume nera info apie Tachai island. Tai vienintele tikrai verta demesio vieta is kol kas matytu. Jau buvau ir sostinej ir Pukete ir Phi phi ir Ciang mai, visur su galybe ekskursiju.
Azijoj esu pirma ir paskutini karta. Siukslynas ir cigonynas. O vakar kai pamaciau kaip kankina dramblius verkiau,tigrai apsvaiginti,tailandietes dar vaikus tevai isvaro dirbti prostitutem, jau nekalbant apie visus transvestitus. Moraliniu poziuriu man cia baisu, gamta grazi,bet tuoj per siukslyna jos nesimatys. Nera to paslaugumo ir sypsenu, apgaviku pilna ant kiekvieno kampo. Nesuprantu del ko taip zavimasi sia salimi. O ir masazai,beje,salonuose netgi labai jau siapsau.

Gyvenime pamatyti reikia viska.
Na kai atsigausiu nuo Azijos vaziuosiu i Meksika. Ir tada tai tikrai jau viskas. Tik civilizuoti krastai bums lankomi.
Beje del rusu. Ju tikrai daug ir galiu pasakyti,kad jie daug normalesni uz kitus europiecius. As netgi turus rinkausi su rusais,nes bent jau zmones normalus su seimom,ne taip kaip seniai europieciai su dviem anukem tailandietem vaiksciojantys.  doh.gif

Yra keletas labai civilizuotu saliu :
Liuksemburgas, Monakas, Lichtensteinas, Singapuras, Dubajus, Brunejus bei keletas kitu. Apsilankykite ten ir suprasite, jog zaviuose ir prabangiuose kazino, klubuose ir centruose trinasi simtai prostituciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sokejeles klubuose gulasi su kiekvienu turinciu daugybe pinigu doh.gif doh.gif doh.gif
Zinoma, Monte Carlo zibes prabangos spalvomis, zvilges nublizgintas Ferarri, ir jame buvusi padaveja glamones sena, bet labai turtinga dieda ax.gif ax.gif ax.gif
Auksciausios morales nerasite ne vienoje civilizuotoje salyje, tad traukite kur i kalnus, kur nera ne gyvos dvasios..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti