Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 20, 09:28)
Tai kad kaip tik tik prasčiokai be agentūrų važiuoja  biggrin.gif
O dėl klausimo - geriau jau tikėkitės nesutikti, nei dramblio, nei tigro  biggrin.gif  doh.gif  klausimas, ar gyvi liktumėt  biggrin.gif
Iš Patajos nieko negirdėjau apie tokias ekskursijas, nes ten aplinkui juk ir nėra jokių nac. parkų netoli, kur tos tikros džiunglės būtų...  g.gif

Matai, pasiskaiciau temoj net pasiulyma kurti atskiras temas kas vaziuoja su agentura, o kas savo chodu. O Patajoj, forume raso, kad isvis ner ka veikt. O mes paskaiciavom,mums su agentura tas ant to gaunasi. Uztat save prie prascioku ir priskiriu blush2.gif . Dar vienas dalykas mes minimaliai anglu k. zinom...
Atsakyti
QUOTE(Kros @ 2013 03 19, 21:25)
Tailande reikia 3 dienų apsipratimui (pirmą kartą būnant), jei per daug ir per greitai keliaujate - tai natūralus nuovargis + laiko skirtumas nuo Lietuvos labai jaučiasi. O Tailando pajutimui, reikia pabendrauti su vietiniais, reikia nesusipratimų ir svarbiausia laiko :"Sustok akimirka žavinga".  Jei visur tik bėgimas, tai gal tos sustabdytos žavingos akimirkos ir trūksta.  thumbup.gif

Nepasakyčiau, kad kelionės tempas buvo labai greitas. Bent man tai buvo pats tas.
Šiandien buvome Railay ir Pranang paplūdimiuose. Turėjome laiko. Taip, ten gražu. Bet bendras Tailando vaizdas, kurį susidariau: nešvara, man jų maistas nepatiko, smirda iš vietinių gatvinių maisto gamintojų, šunys ir katės laksto visi baisūs, einant gatve tik ir girdisi specifinis "massage" smile.gif Kad ir su agentūra, nebuvo vietos, kad kažkur norėtųsi pasilikti ilgiau, aš gyvenime įpratusi visur skubėti smile.gif
Kelis paplūdimius matėme tikrai gražius, tačiau tiek laiko nuo tos saulės jau bloga, vyras pradėjo luptis, viską skauda, peršti. Vargina žiauriai.
Gamta iš tiesų graži: palmės, olos, kalnai, mangrovės, nardymas...
Yra ir teigiamų ir neigiamų dalykų čia Tailande...
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 19, 18:58)
del nesvaros tai taip, gadina tie reikalai visa tailando ivaizdi sad.gif

QUOTE(Deimante Mazute @ 2013 03 20, 11:26)
Nepasakyčiau, kad kelionės tempas buvo labai greitas. Bent man tai buvo pats tas.
Šiandien buvome Railay ir Pranang paplūdimiuose. Turėjome laiko. Taip, ten gražu. Bet bendras Tailando vaizdas, kurį susidariau: nešvara, man jų maistas nepatiko, smirda iš vietinių gatvinių maisto gamintojų, šunys ir katės laksto visi baisūs, einant gatve tik ir girdisi specifinis "massage" smile.gif

Tai juk Azija ir nešvara ar smarvė tiesiog neatsiejama mirksiukas.gif Nuvažiuotumėt į Tailando kaimynines šalis - pasijustumėt kaip vargingoje Afrikoje, o sugrįžus jis pasirodytų toks švarus... lotuliukas.gif Aš prieš keliaujant galvojau, kad bjaurėsiuos ta nešvara, kvapais... Praėjus porai mėnesių po kelionės supratau, kad kaip tik Birma ir Kambodža labiausiai patiko ir norėčiau dar jas aplankyti, nors jos ir vargingesnės negu Tailandas. Pats Tailandas man pasirodė perdaug suturistintas ir dėl to nebuvo to WAU įspūdžio.
Atsakyti
Vaziuokit i koh phangan - cia rojus zemeje!
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2013 03 20, 16:01)

Mes jau namo be galo norime...
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2013 03 20, 11:26)
Šiandien buvome Railay ir Pranang paplūdimiuose. Turėjome laiko. Taip, ten gražu. Bet bendras Tailando vaizdas, kurį susidariau: nešvara, man jų maistas nepatiko, smirda iš vietinių gatvinių maisto gamintojų, šunys ir katės laksto visi baisūs, einant gatve tik ir girdisi specifinis "massage" smile.gif Kad ir su agentūra, nebuvo vietos, kad kažkur norėtųsi pasilikti ilgiau, aš gyvenime įpratusi visur skubėti smile.gif
Kelis paplūdimius matėme tikrai gražius, tačiau tiek laiko nuo tos saulės jau bloga, vyras pradėjo luptis, viską skauda, peršti. Vargina žiauriai.
Gamta iš tiesų graži: palmės, olos, kalnai, mangrovės, nardymas...
Yra ir teigiamų ir neigiamų dalykų čia Tailande...

Kai pakeliauji daugiau po pasauly supranti, kad stebuklo nera ir visur yra savu pliusu ir savu minusu 4u.gif Del to mes su vyru kaitaliojam keliones, vienakart Azija, kita karta Karibai, tarpais Europa ir t.t. kaip sakoma miksuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
similian salose nesmirda nei maistu, nei sunu valkataujanciu, nei masazo salonu. 1 kavine ir 1 parduotuve. svaru, jokio siukslyno, triuksma kelia tik turistai. man cia buvo rojus, jei ne tai, ko gero irgi ispudis apie tailanda nebutu toks teigiamas.
dar chiang mai istrigo zmoniu inteligencija - jokio ikyrumo, jokiu suksnkiu "masage" ir pan. visi geranoriski. pakankamai tvarkinga, net ir gatves maistas svaresnis nei kitur.

o turistines vietovese tai tikrai ne koks vaizdelis. ir as nesieciau to vien tik su azija (juk ir chiang mai, tarkim, ta pati azija). as tai sieciau daugiau su noru islupt is uzsieniecio kiek imanoma, nesigilinant i tai, kaip pakenksi savo salies gamtai, kulturai ar ivaizdziui. tiesiog vargo bites tie zmones. nuvaziuokit LT i kaimus nuskurdusius, tokius pat siukslynus pamatysit...
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 20, 23:06)
nuvaziuokit LT i kaimus nuskurdusius, tokius pat siukslynus pamatysit...

O jei kur nors šalia fermų ar paukštynų pasivaikščiosite LT - tai ir žiurkių pamatysite. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pvz. man Tailandas, tai ne tik, gamta, jūra, žmonės, vaisiai - tai ir normalus sveikas maistas be visokio E ir t.t. Europoje Tailandas dažnai reklamuojamas ir kaip vieta kur dar gali sveikai pasimaitinti - todėl ten kai kurie alergiški žmonės dar išgyja ir nuo kai kurių alergijų per maistą, saulę ir jūrą.
Yra ir toks požiūris į Tailandą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2013 03 20, 18:40)
Kai pakeliauji daugiau po pasauly supranti, kad stebuklo nera ir visur yra savu pliusu ir savu minusu  4u.gif  Del to mes su vyru kaitaliojam keliones, vienakart Azija, kita karta Karibai, tarpais Europa ir t.t. kaip sakoma miksuojam  mirksiukas.gif

Pilnai sutinku, stebuklų nėra niekur, bet reikia išmokti pasidžiaugti ir trumpomis laimės akimirkomis. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2013 03 20, 16:01)

Tailandas yra vyrų rojus, o moterų rojus yra bažnyčioje - pažiūrėkite bažnyčioje į lubas, ten tik nuogi angeliukai - berniukai su sparneliais ir maskatuojančiais .... Pačios pamatysite. g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 03 20, 08:46)
O ar imanoma is Patajos(skrendam kaip prasciokai su agentura doh.gif ) isigyti ta ekskursija kur vienam zmogui vienas gidas i dziungles, kur laukinius drambius ir tigrus galima sutikti? Ir kiek kanuoja?

Įmanoma, viskas įmanoma. Kainų nežinau dėl naktinių džiunglių. Rašykite tailandiečiui turų pardavėjui. Vardas Boy e-mail familytour@hotmail.com arba facebooke: Familytour Thailand Jumnongsri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kros: 20 kovo 2013 - 23:55
nesutiksiu del vyru rojaus. lb jau specifinio skonio vyru nebent. gi baisios tos tailandietes. ir apskritai, koks gi malonumas protingam vyrui miegot su moterim zinant, kad tu jai slykstus, rupi tik tavo pinigine, arba apskritai ji yra parduota i sexo vergija. feee, ne vyrai o gyvuliai tie, kam tokie dalykai rojus
kad ir tas ju ping pong - gi siaubas, merginos akim paklaikusiom, be veido israiskos, apsinarkasine. net nusidepiliuot tu savo vietu pries rodydamos sou ne visos sugeba. o ir tie triukai - nieko ten nei ypatingai neimanomo, nei juolab sexualaus. cia kad sujaudintu vyra sexualiai, reikia but kaip reikiant pakrypusiu biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Įmanoma, viskas įmanoma. Kainų nežinau dėl naktinių džiunglių. Rašykite tailandiečiui turų pardavėjui. Vardas Boy e-mail familytour@hotmail.com arba facebooke: Familytour Thailand Jumnongsri
[/quote]
Labai aciu 4u.gif .
Atsakyti
Vakar parkeliavom namo smile.gif nepaisant varginančios kelionės, įspūdžiai tik geri smile.gif buvom Bangkoke ( kaip be jo smile.gif koh Phangan, koh Samui, Krabi. Gal dabar šiek tiek pakoreguotume buvimo laiką atitinkamai, bet šiaip salos tikrai superinės. Tailande matyt kiekvienas mato tai, ką nori. Ir randa taip pat. O kvapus ir visa kita reikia tiesiog priimti kaip jų gyvenimo būdą. Žodžiu jei reikės kokio patarimo, rašykit, gal kuo padėsim, kita vertus kiek čia skaitėm, realybė vistiek pasirodo kiek kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2013 03 22, 14:49)
Vakar parkeliavom namo smile.gif nepaisant varginančios kelionės, įspūdžiai tik geri smile.gif buvom Bangkoke ( kaip be jo smile.gif koh Phangan, koh Samui, Krabi. Gal dabar šiek tiek pakoreguotume buvimo laiką atitinkamai, bet šiaip salos tikrai superinės. Tailande matyt kiekvienas mato tai, ką nori. Ir randa taip pat. O kvapus ir visa kita reikia tiesiog priimti kaip jų gyvenimo būdą. Žodžiu jei reikės kokio patarimo, rašykit, gal kuo padėsim, kita vertus kiek čia skaitėm, realybė vistiek pasirodo kiek kitokia smile.gif

thumbup.gif Įdomu, kodėl varginanti kelionė? Ką pakoreguotumėt:ar laiko per mažai buvo ar dėl ko g.gif Labai laukiu įspūdžių, mes jau pirmadienį išskrendam ax.gif Tiesa, ar buvot prie krioklių?
Atsakyti