Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

Del Phuket'o ,tai cia jau toks ''geras tonas'' pasidare sakyti kaip ten fui,ner ka veikti ir pan. biggrin.gif
Jei lyginti su ta pacia Palanga,tai galima Palangoj atostogauti ir nei karto i Basanaviciaus gatve nenueiti,rasti ramiu vietu ir pailseti.
Lygiai taip pat su Phuket'u,Patong'u.Mes buvom 5dienas Phuket'e,issirinkom viesbuti Patongo pakrasty,buvo visai ramu,jokio triuksmo.Pliaze irgi nedaug zmoniu,vandenukas siltutelis,moterytes tigrines krevetes nesioja (labai pigiai gali uzkasti).Vakare irgi niekas nevercia slifuoti pagrindine gatve,kur didysis triuksmas,galima papludimy pasedeti,paziureti kaip vietiniai krabu iesko.galima rasti ir ramu bariuka.
Pavalgyt mes irgi visai nebrangiai valgem vietiniu uzeigose,nejom i brangius europietiskus ar tailandietiskus restoranus-balaganus.
2 dienas ramiai pagulejom pliaze,2dienas emem ekskursijas i salas,buvom Simon kabaret,Phantasy sou,pasimasazavom,1diena pralijo-va ir pasirelaksavom .Ir dar man truko poros dienu pasipliazinti smile.gif
Zodziu,pirmam sykiui mums viskas patiko,nesigailiu,kad ten baigem atostogas.

Kas pasirinko Phuket'a nesitraumuokit,galima ten puikiai praleisti laika mirksiukas.gif

O del skalbimo,tai galima pasiplanuot skalbima ir kitose vietose-Chang mai,kambodzoj ar dar kur kitur,kur pigiaus.Nors as ten skalbti is viso nepatariu.Mes uz skalbinius susigrazinom pinigus,nes mano akimis jie buvo prasukti skalbimo masinoj be jokiu milteliu ir islyginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 05, 21:46)
aha, labai gera vieta susidaryti ispudziui apie tikras kainas biggrin.gif . kai po to nuskridom i puketa, tai apakom nuo apgavysciu masto, zmoniu kiekio ir kosminiu kainu cool.gif
ne uz ka nebevaryciau i puketa, jau geriau tada turkijoj biggrin.gif , bent dusai pliazuose yra biggrin.gif
bet cia mano nuomone, nes as labai nemegstu zmoniu miniu, triuksmo, nesibaigiancio turgaus ir ju prekybininku priekabiavimo. nemegstu girtu rusu, stumdymosi pliaze, sexo turizmo. ir visa tai yra puketas. po chiang mai man ten kaip siaubiakas buvo, kaip i kita sali atvyke butume doh.gif . bet gal reikia 1 kart pamatyt, kad suzinotum, kur tikrai nenoresi niekad grizt rolleyes.gif

Labai klaidinate zmones .Patongas tai tikrai ne viskas kas Phukete yra , apkeliavus esu daug , Tailande esu 6 karta ir apie Phuketa tik labai geri atsiliepimai bigsmile.gif gyvenam Andaman white beach viesbutyje - rojus ne kitaip .patonge buvom viena kart , paziurejom ir uztenka .
Atsakyti
O kaip Koh Phangan? Esat kas buve?
Atsakyti
[quote=rasa32,2013 03 07, 10:16]

Kas pasirinko Phuket'a nesitraumuokit,galima ten puikiai praleisti laika mirksiukas.gif

Ačiū, o tai jau neviltis buvo apėmus dėl savo pasirinkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 07, 08:59)
Aš tik nelabai suprantu, kodėl visos taip užsiciklinusios ant tų žinomiausių salų ir kurortų - Phuket, Samui, Phi Phi, Koh Lanta, Ao Nang ir pan.  g.gif Pasižiūrėkite kiek salų yra pačiuose pietuose Tailando, ten ir nacionaliniai parkai yra. Nesuprantu niekaip, kad antrą ar trečią kartą važiuoti į tą patį Phuket'ą, kai Tailandas toks didelis (ir salų prasme) ir turi ką pasiūlyti įvairesnio.
Nebent baimė savarankiškai keliaut yra, tada dar suprantu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as jei 2-ra kart i tailanda vaziuociau, tai tikrai neveziauociau i jokias salas kur buvau. na kokia prasme ta pati ziuret? biggrin.gif salis tokia didele, kad gali ten daug sykiu varyt ir nesikartot mirksiukas.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 07, 10:16)
O del skalbimo,tai galima pasiplanuot skalbima ir kitose vietose-Chang mai,kambodzoj ar dar kur kitur,kur pigiaus.Nors as ten skalbti is viso nepatariu.Mes uz skalbinius susigrazinom pinigus,nes mano akimis jie buvo prasukti skalbimo masinoj be jokiu milteliu ir islyginti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aha, skalbimo kokybe tikrai ne kokia svelniai tariant. tik tiek kad prakaita isplauna biggrin.gif

QUOTE(Rasytee @ 2013 03 07, 10:53)
Labai klaidinate zmones .Patongas tai tikrai ne viskas kas Phukete yra , apkeliavus esu daug , Tailande esu 6 karta ir apie Phuketa tik labai geri atsiliepimai  bigsmile.gif  gyvenam Andaman white beach viesbutyje - rojus ne kitaip .patonge buvom viena kart , paziurejom ir uztenka .

neklaidinu mirksiukas.gif as patonge negyvenau, gyvenom kata beach, o patonga tik pravaziavom 2 kartus biggrin.gif
pukete jei gyvent viesbuty ant juros kranto su privaciu pliazo gabalu, tai dar normaliai manau, nes jie turi apsauginius, kurie neleidzia po privacia teritorija prekybininkam sliauziot ar svetimiems gulet. bet tie papludimio viesbuciai nepigus. pagaliau tikrai maciau, kad pukete yra mazu privaciu pliazu su viesbuciais, vilom ne miestu ribose, tai manau ten tikrai faina. bet kainos irgi tikrai ne kiekvieno kisenei. juk ir jusu mineto viesbucio kambarys parai 450 lt kainuoja, na ne visi gali sau tai leist mirksiukas.gif
o siaip manau nuo poziurio priklauso. man is vis nesuvokiama, kaip galima i ta pacia sala vaziuot 6 kartus lotuliukas.gif , ypac jei ji puketo tipo. bet gi kiekvienam savi dziaugsmai. pazistu ne 1 zmogu, kuris palangoj 30 m is eiles pas ta pacia bobule atostogaut vaziuoja, ir nieko, net nenori nieko kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 07 kovo 2013 - 16:51
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 07, 09:59)
Aš tik nelabai suprantu, kodėl visos taip užsiciklinusios ant tų žinomiausių salų ir kurortų - Phuket, Samui, Phi Phi, Koh Lanta, Ao Nang ir pan.  g.gif Pasižiūrėkite kiek salų yra pačiuose pietuose Tailando, ten ir nacionaliniai parkai yra. Nesuprantu niekaip, kad antrą ar trečią kartą važiuoti į tą patį Phuket'ą, kai Tailandas toks didelis (ir salų prasme) ir turi ką pasiūlyti įvairesnio.
Nebent baimė savarankiškai keliaut yra, tada dar suprantu.

Na jei reiketu palyginti pries 5 metus ir dabar tai tikrai labai viskas pasikeite ir shou nauju ir eskursiju nauju atsirade. Kita vertus stebuklo nera niekur, tas pats smelis ir vanduo. Man svarbu, kad vanduo svarus ir smelis svelnus butu, o visa kita jau galima rinktis ar norima triuksmo ar norima ramiai pasedeti ir i saulelydi paziureti biggrin.gif

Siaip cia skonio reikalas, man nepatinka keliauti su kuprinem ir miegoti sveciu namuose kur net savo toleto neturi doh.gif Taip pat nepatinka ten kur nera juros, nebet tai butu koks didmiestis pasirinktas porai dienu kaip Honkongas, Singapuras, Kualalampuras ir t.t. kur prie juros net nepatenki, nes kol ismaisai miestus jau skristi reikia i kurorta biggrin.gif
Mes nesirenkam vieno plezo ar vieno miesto tad ir nepabosta. Mes renkames kelias salis ir yra vietos kur norisi gryzti, o yra kur ne... i Phuketa jei ir grysim tai po kokiu vel 5 metu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 07 kovo 2013 - 18:46
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 07, 17:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as jei 2-ra kart i tailanda vaziuociau, tai tikrai neveziauociau i jokias salas kur buvau. na kokia prasme ta pati ziuret? biggrin.gif  salis tokia didele, kad gali ten daug sykiu varyt ir nesikartot mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif aha, skalbimo kokybe tikrai ne kokia svelniai tariant. tik tiek kad prakaita isplauna biggrin.gif
neklaidinu mirksiukas.gif as patonge negyvenau, gyvenom kata beach, o patonga tik pravaziavom 2 kartus biggrin.gif
pukete jei gyvent viesbuty ant juros kranto su privaciu pliazo gabalu, tai dar normaliai manau, nes jie turi apsauginius, kurie neleidzia po privacia teritorija prekybininkam sliauziot ar svetimiems gulet. bet tie papludimio viesbuciai nepigus. pagaliau tikrai maciau, kad pukete yra mazu privaciu pliazu su viesbuciais, vilom ne miestu ribose, tai manau ten tikrai faina. bet kainos irgi tikrai ne kiekvieno kisenei. juk ir jusu mineto viesbucio kambarys parai 450 lt kainuoja, na ne visi gali sau tai leist mirksiukas.gif
o siaip manau nuo poziurio priklauso. man is vis nesuvokiama, kaip galima i ta pacia sala vaziuot 6 kartus lotuliukas.gif , ypac jei ji puketo tipo. bet gi kiekvienam savi dziaugsmai. pazistu ne 1 zmogu, kuris palangoj 30 m is eiles pas ta pacia bobule atostogaut vaziuoja, ir nieko, net nenori nieko kito.

doh.gif ir kur radai parasyta kad toj pacioj vietoj cool.gif
Atsakyti
Merginos, reikia skubios pagalbos.
is ko labai apsimoka keistis Tailando batus, is euro ar dolerio? nezinome, ka geriau veztis - doleri ar eura smile.gif
ryt bandysiu rinktis pinigelius kelionei, nzn kas geriau tinka...

Padekit kas nors.

aciu
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 03 08, 20:45)
is ko labai apsimoka keistis Tailando batus, is euro ar dolerio? nezinome, ka geriau veztis - doleri ar eura smile.gif

Padekit kas nors.

aciu

mes dar tik keliausim, bet kiek domejomes tai geriausia veztis dolerius mirksiukas.gif
Atsakyti
kovo 11 mes irgi turesime roga aplankyti tailanda smile.gif lb laukiam sios keliones vaziuojam per kelioniu akademiaj siaip viskas suplanuota tik va turime viena diena laisva Patajoje tai gal kas patartumete koki tai gera papludymi ar siaip ka dar verta pamatyti Patajoje lb prasau. aciu
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 03 08, 19:45)

Padekit kas nors.

aciu

blush2.gif Turejom eurus. Ir nebuvo bedu. O keicia ir dolerius ir svarus. Tad nematau kazkokios tai problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2013 03 08, 23:12)
blush2.gif Turejom eurus. Ir nebuvo bedu. O keicia ir dolerius ir svarus. Tad nematau kazkokios tai problemos mirksiukas.gif

bet pagal kursa turbut vistik geriau doleris? g.gif
Atsakyti