Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

QUOTE(VILMIKE@9 @ 2013 03 05, 02:58)
Aciu didziulis 4u.gif  jau bandziau uzsisakyti, bet leidzia tik ne daugiau kaip pries 90d, tai bandysiu veliau, nes patiko vieta  kad netoli laiveliai ir judrioji gatve o viesbutis turi baseina gal vakare noresis atsigaivinti po pasivaiksciojimu ir t.t.Aciu, aciu. Koh Samui uzsirasiau viesbucio pavadinima kai susiplanuosiu kada tiksliai po Ko Tao busim saloje irgi bandysiu rezervuoti. Na ir lauksim dar pasipasakojimu thumbup.gif                                                                            Mergaites ir dar norejau paklausti, ar taip tik man... noras vaziuoti didziulis bet neapsakomas nerimas o gal baime nesuprantu g.gif  Juk nemazai keliavom po europa ir be jokiu susimastymu galiu susiruosti ir isskristi pailseti apziureti, o vat su azia kitaip doh.gif

mirksiukas.gif Nepatikesi, bet mano brangusis ir dejo i kelnes , ir, pasirodo , visai be reikalo. Daug paprasciau keliaut, nei Europoje, sakyciau. Visi noriai padeda, paasikina, parodo.
Va maciau tokia situacija gatveje. Norejau nufotkint, bet, kadangi sedejau kitoje gatves puseje restoraniuke, tai nepavyko su savo muiline pritraukt is arciau, o dar buvau jau suteme, vakaras.
Tai vat, kaip supratau, tai viena turiste i salygatvyje esancius nuotekejimo griovelius kazka tainetycia imete. IR bande krapstyt per grotas blokines. Nepatikesit- kokia 10 tailandieciu suguzejo padet doh.gif KAs su sluogaliu, kas su kokiu vielgaliu bande kazka ten iskrapstyt thumbup.gif . Grazu ziuret. Europoje kazin ar tai pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 05, 11:14)
Darote klaidą, poilsinę dalį reikia palikti galui, o ne pradžiai.

Nemanau schmoll.gif atvaziavus reikalinga aklimatizacija, tas laikotarpis sunkus ir ji iskest geriau poilsiaujant. Nors apskritai ilsetis nemegstu, tai ir tas poilsis bus aktyvus. Na o jei jausimes gale istikruju pavarge tai tada ilsesimes smile.gif i juk ne su agentura vaziuojam, kad mums kazkas nurodinetu ir negaletumem savarankiskai priimineti sprendimu. Azijoje nebuvau, bet kiek keliavau Europoje tai pastoviai visas intensyvumas gale budavo nes apsipranti svetimoj salyje ir zinai viska kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 03 05, 14:26)
Nemanau  schmoll.gif  atvaziavus reikalinga aklimatizacija, tas laikotarpis sunkus ir ji iskest geriau poilsiaujant. Nors apskritai ilsetis nemegstu, tai ir tas poilsis bus aktyvus. Na o jei jausimes gale istikruju pavarge tai tada ilsesimes  smile.gif i juk ne su agentura vaziuojam, kad mums kazkas nurodinetu ir negaletumem savarankiskai priimineti sprendimu. Azijoje nebuvau, bet kiek keliavau Europoje tai pastoviai visas intensyvumas gale budavo nes apsipranti svetimoj salyje ir zinai viska kas ir kaip  smile.gif

Kaip kam, aš taip nedaryčiau ax.gif Man po kelių savaičių prasimalimo po tuos kraštus ir savaitės pailsėjimo prie šiltos jūros gamtoje po to dar po kokį Bankoką maltis jau jokio noro nebūtų absoliučiai. Visada džiaugiamės grįždami, kad nesugalvojom kokio didmiesčio aplankyti kelios dienos prieš išskrendant namo.
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2013 03 05, 12:11)
mirksiukas.gif Nepatikesi, bet mano brangusis ir dejo i kelnes , ir, pasirodo , visai be reikalo. Daug paprasciau keliaut, nei Europoje, sakyciau. Visi noriai padeda, paasikina, parodo.
Va maciau tokia situacija gatveje. Norejau nufotkint, bet, kadangi sedejau kitoje gatves puseje restoraniuke, tai nepavyko su savo muiline pritraukt is arciau, o dar buvau jau suteme, vakaras.
Tai vat, kaip supratau, tai viena turiste i salygatvyje esancius nuotekejimo griovelius kazka tainetycia imete. IR bande krapstyt per grotas blokines. Nepatikesit- kokia 10 tailandieciu suguzejo padet doh.gif KAs su sluogaliu, kas su kokiu vielgaliu bande kazka ten iskrapstyt thumbup.gif . Grazu ziuret. Europoje kazin ar tai pamatysi

Nuostabus saulelydziai vacation1.gif o jau balta sventykla tai be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 05, 12:49)
drinks_cheers.gif

mes poilsine dali panasiai per viduri turejom, po poilsio dar 3 d i bankoka vykom. tai man buvo biski per ziauru bankokas po tingaus poilsio pajury  biggrin.gif . tai dziaugiausi kad bent i chiang mai pradzioj vykom ax.gif

drinks_cheers.gif Aklimatizacijai Chiang Mai labai tinka, nes mažiau apgaudinėja ar kabinėjasi vietiniai.
Atsakyti
Kaip aš laukiu šios kelionės thumbup.gif Mes jau penktadienį išskrendam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagaliau.
Dabar darbe ariu, kad visus darbus spėčiau sutvarkyti, tai poilsio jau nerealiai noriu. O vis dar paskaitau Jūsų atsiliepimus..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2013 03 05, 15:19)
Nuostabus saulelydziai vacation1.gif o jau balta sventykla tai be zodziu thumbup.gif

blush2.gif dekui tongue.gif
doh.gif gaila, kad tik muiline po ranka teturejau fotografavimui verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2013 03 05, 15:55)
drinks_cheers.gif Aklimatizacijai Chiang Mai labai tinka, nes mažiau apgaudinėja ar kabinėjasi vietiniai.

blush2.gif pritariu, mes butent nuo ten pradejom. Po naktinio pasivazinejimo tik atskridus Bankokan, supratom, kad dar nepasiruose ju vietinems kudrybems. O Ciang majuje kazkaip saziningesni ir ramesni zmogeliukai pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 05, 15:35)
Kaip kam, aš taip nedaryčiau  ax.gif Man po kelių savaičių prasimalimo po tuos kraštus ir savaitės pailsėjimo prie šiltos jūros gamtoje po to dar po kokį Bankoką maltis jau jokio noro nebūtų absoliučiai.  Visada džiaugiamės grįždami, kad nesugalvojom kokio didmiesčio aplankyti kelios dienos prieš išskrendant namo.

drinks_cheers.gif 100% cia ne Europa,patikekit.....
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 05, 15:35)
Kaip kam, aš taip nedaryčiau  ax.gif Man po kelių savaičių prasimalimo po tuos kraštus ir savaitės pailsėjimo prie šiltos jūros gamtoje po to dar po kokį Bankoką maltis jau jokio noro nebūtų absoliučiai.  Visada džiaugiamės grįždami, kad nesugalvojom kokio didmiesčio aplankyti kelios dienos prieš išskrendant namo.

As Bankoke busiu pirmas dvi dienas, kur ruosiuosi atlikti visa kulturine programa. Ir paskutine pasilikau pries skrydi, kad nuveikciau tai, ko pradzioj nespejau, jei taip bus. man atrodo sudetingiausias etapas vaziuoti i Kanchanaburi, kur ruosiuosi gryzus is Chiang mai. Bet jei jau atsitiks taip kad reiks poilsio, juk visada galima nusipirkti tura kur tave suvezios visur(kas man ir atrodo sudetingiausia), ar paskritai vietoj Kanchananburio vaziuoti i Pataja ir nebus jokiu rupesciu. O ir keliaujant nebutina draskytis, kad pervargtum iki negaliu mirksiukas.gif Zmoniu poilsis labai skirtingas, tarkim as pliaze max 2 val. istveriu be veiksmo smile.gif skirtingai nei daugelis. Mano poilsine skaitosi Pukete, bet jis mane domina maziausiai ji rinkausi tik del patogaus susisiekimo-as noriu aplankyt salia esancias salas ir yra is jo tiesioginis skrydis i Chiang mai. Tai net nezinau ar tai vadinsis poilsiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 03 05, 15:55)

aha, labai gera vieta susidaryti ispudziui apie tikras kainas biggrin.gif . kai po to nuskridom i puketa, tai apakom nuo apgavysciu masto, zmoniu kiekio ir kosminiu kainu cool.gif
ne uz ka nebevaryciau i puketa, jau geriau tada turkijoj biggrin.gif , bent dusai pliazuose yra biggrin.gif
bet cia mano nuomone, nes as labai nemegstu zmoniu miniu, triuksmo, nesibaigiancio turgaus ir ju prekybininku priekabiavimo. nemegstu girtu rusu, stumdymosi pliaze, sexo turizmo. ir visa tai yra puketas. po chiang mai man ten kaip siaubiakas buvo, kaip i kita sali atvyke butume doh.gif . bet gal reikia 1 kart pamatyt, kad suzinotum, kur tikrai nenoresi niekad grizt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 05 kovo 2013 - 20:51
keliausime su agentura dviem savaitems, patarkite prasau kokia suma pinigu pasiimti dviem zmonems, na vidutiniskai kiek rieikia prasimaitinimui plius suvenyrams dar kazkiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 05 kovo 2013 - 22:46
QUOTE(Letali @ 2013 03 05, 22:46)
keliausime su agentura dviem savaitems, patarkite prasau kokia suma pinigu pasiimti dviem zmonems, na vidutiniskai kiek rieikia prasimaitinimui plius suvenyrams dar kazkiek  g.gif

g.gif kas liecia prasimaitinima, tai priklauso,kokie jusu poreikiai.
Mes asmeniskai maitinomes dviems uz 100batu pietum ir tiek pat panasiai vakarienei. Tai butu 5 eurai per diena dviems asmenims. Plius vanduo, parai prireikdavo gal kokiu 3 litru minimum. Tai apie 30batu (priklausomai kur randam pirkt vandens). Po to butinai kas vakara isgerdavome dideli alaus buteliuka Chang .( 45batai). Pusryciaudavome namie. uzipirkdavome vaisiu, maniskis duonos su nutela.Viska susumavus parai iseitu kukliam prasimaitinimui apie 400batu (10euru- 34litai).
O jau jei norisi brangiau valgyt, tai jau kainus brangiau. Suvenyrai ivairus ir kainos ju ivairios. Atvirukai pvz kainuoja nuo 5batu. Magnetuku matem 30. 40, 50 batu vienas.
Mes pirkomes asmeniskai zvejo kelniu ( 150batu vienestas). Po to priekoniu parsivezem. Tai radom tokiu fainu komplektuku, kurr apie 10ruiu sudeliota - 100batu vienetas. Nusipirkom batu. Va maikuciu graziu yra . Tai kaina vieneto nuo 100batu.
Daugiau rankiniu graziu , pirkausi viena. Derejausi stipriai cool.gif Maniskis va ausines geras nusipirko. MAt kainos ten kas liecia visokius daiktus, tai tikrai daug pigesnes nei Europoje. O jei dar nusideri, tai is viso geras pelnas. Va cigareciu, tiesa dar parvezem draugams. kartusas kainuoja 900batu malboro. Gal okia pat kaina ir Lietuvoje. Bet faktas kad pas mus tai kainuoja daug brangiau.
Nu tai lieka tik sudaugint is savaiciu. Gautus minimum 1000litu reiktu turet
Papildyta:
QUOTE(lêli @ 2013 03 06, 11:13)
g.gif kas liecia prasimaitinima, tai priklauso,kokie jusu poreikiai.
Mes asmeniskai maitinomes dviems uz 100batu pietum ir tiek pat panasiai vakarienei. Tai butu 5 eurai per diena dviems asmenims. Plius vanduo, parai prireikdavo gal kokiu 3 litru minimum. Tai apie 30batu (priklausomai kur randam pirkt vandens). Po to butinai kas vakara isgerdavome dideli alaus buteliuka Chang .( 45batai). Pusryciaudavome namie. uzipirkdavome vaisiu, maniskis duonos su nutela.Viska susumavus parai iseitu kukliam prasimaitinimui apie 400batu (10euru- 34litai).
O jau jei norisi brangiau valgyt, tai jau kainus brangiau. Suvenyrai ivairus ir kainos ju ivairios. Atvirukai pvz kainuoja nuo 5batu. Magnetuku matem 30. 40, 50 batu vienas.
Mes pirkomes asmeniskai zvejo kelniu ( 150batu vienestas). Po to priekoniu parsivezem. Tai radom tokiu fainu komplektuku, kurr apie 10ruiu sudeliota - 100batu vienetas. Nusipirkom batu. Va maikuciu graziu yra . Tai kaina vieneto nuo 100batu.
Daugiau rankiniu graziu , pirkausi viena. Derejausi stipriai cool.gif Maniskis va ausines geras nusipirko. MAt kainos ten kas liecia visokius daiktus, tai tikrai daug pigesnes nei Europoje. O jei dar nusideri, tai is viso geras pelnas. Va cigareciu, tiesa dar parvezem draugams. kartusas kainuoja 900batu malboro. Gal okia pat kaina ir Lietuvoje. Bet faktas kad pas mus tai kainuoja daug brangiau.
Nu tai lieka tik sudaugint is savaiciu. Gautus minimum 1000litu reiktu turet

Cia mazytis minimumas. O praversti gali ir daugiau. Mes asmeniskai isleidom kazkur 1000 euru menesiui, atmetus bilietus ir pervaziavimus bei viesbucius.
Atsakyti