QUOTE(*AgBa* @ 2013 03 03, 23:06)
Kai mus vez i ta turgu bus treciadienis. Tad turiu toki feeling'a kad dirba turbut nuolat. Juk turistai ju duona
Papildyta:
Ir mes ta kelioniu "liga" turim
dar neisvykom bet jau planuoju tarpine, europoj. Papasakokit placiau apie skraidancius parazitus. Ar teks kentet vabzdzius? Ar reik purskalu ir viesbutyje rozetiniu bjaurastim atbaidyti? Ar prireike kokiu vaistu ir kokiu? Kaip skrandukai ir ar yra maisto europietisko? Jei netinka astrus maistas kokios iseitys?
MEs turejom su savimi purskala nuo uodu. TAi labai mums gelbejo. Vakarui atejus tai tie bjaurybes atakuoja be gailescio. Tai jau tapdavo ritualu vakarais apsipurkst ir issimozot oda.
Po to buvom nusipirke kambariui elektra garinamu nuodu uodams.
O siaip tai,kas liecia vabzdzius, tai situacija panasi kaip kad Lietuvoje vasara. Uodai, musiu viena kita.
Tiesa, vakarais i bungalus ir i terasas vakarais atkeliauja drieziukai . Tai vat jie megaujasi gaudydami uodus ir museles. Buvo faina stebet,kaip jie medzioja. Zmogui, itariu, nepavojingi.
Skrandukai super. Maisto yra kiekvienam , tiek europieciui, tiek ir kitu tautybiu zmonems. Moka tenir hamburgerius gamint, ir net italiska pasta bolonieze
Mat mano vyriskis karts nuo karto pasiilgdavo butent tu hamburgeriu
Man asmeniskai patiko taju maistas. Tik svarbu paprasyt kad pagamintu neastriai.
prasykit "mai phet"- verciant "neastriai". Tad kartu atnesa atskirai prieskoniu. Tai jau galit pasiastrint tiek kiek patiems reikia.
Europietiskas maistas daug brangesnis nei ju vietinis. Todel tiek smalsumo tiek ekonominiais sumetimais rinkomes taiju maista daugeliu atveju. Man asmeniskai pasitaike keletose vietu likt alaknai, nes, kad ir pasant neastrai, jie visviena atnesa astriai. Bet is dalie ir pati kalta, kad uzsisakau kartais koki tai idomesniu pavadinimu valgi, kur salia parasyta su cili ar pipirais
TAi jie ir atnesa taip kaip parasyta
Kas liecia skrandukus, tai viena momenta kazko man neprieme skrandukas tai vieno tai kito ju patiekalo. Bet pakaitaliojus meniu, atsigavo . Dar gazuoto vandens susiradau, pageriau ir liuks. Beje, gazuoto vandens pas juos matyt nelabai populiaru. Bet jei isekosite, tai atkreipkite demesi i saldytuvuose esancius tokiu maziukus stiklinius buteliukus. Na tuokie biski primenantys senobinius vaikams pieno buteliukus. Tai vat ten butent tas gazuotas vanduo, kuris kainuoja tik 8batai uz buteliuka. O pirma karta, tai kol isaiskinom, ko norim, tai mums pakiso importini italu gazuota vandeni, uz kuri suplojom 70batu
Vaistuku su savimi turejom. Smectos, nospos, paracetamolio, tvarstuku.
Is ju prireike tik viena karta smectos mano vyrui. Viena diena buvo biski vidurius susuke. Bet greitai praejo. MAt isrankus ir jautrokas jo pilvukas. Niekad nevalgydavo namie astriai. Ale ten po truputi pradejo pamegt
O ir patartina butu astriau,nes tada geriau eprnesamas karstis.
Daugiau buvom nusvile su skuteriu besivezindami. Tai vietoje ten pirkomes alijosiaus geli.Super pagelbejo. Jei atkreipsit demesi ieskodami, jei prireiktu, tai tokiose skaidriose zalsvose tiubelese. tirkai geras daiktas.
Dar teko nusbrozdinti ant uolu kojas. Tai pleistriuku prireike. Kiek truko, tai dasipirkdavom 7eleven marketuose, kuriu visur pilna ir ten daug visko, ko ieskotu europietis.
Kai nuo viskonesi apdraustas, tai su tai klimatizuotais kambariais, kad juos kur, isitaisiau slapimo pusles uzdegima
Negana, to dar pienlige isimete i gera vieta
Bet tai neturejo jokios sasajo su Tailandu. Tiesiog man taip nutinka del kai kuriu hormoniniu sutrikimu. Bet va be vaistu neapsejom.
Tad pirkomes vaistineje ir be problemu radome tai ko mums reikia