Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 7 tema

Konsulate sakė, kad negalima taip daryti. Matyt, jei jau turi turistinę vizą pase, nieks nedės "on arrival", kol ji neišnaudota. Pagalvojau, kad bus mažiau galvos skausmo pasidaryt taip, kaip konsulate sakė, juolab, kad ir ne daug brangiau gaunasi...
Viza įklijuota pase, ant jos užrašyta, kad galiu įvažiuoti į šalį du kartus. Galioja 6 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2013 02 21, 09:55)
Konsulate sakė, kad negalima taip daryti. Matyt, jei jau turi turistinę vizą pase, nieks nedės "on arrival", kol ji neišnaudota. Pagalvojau, kad bus mažiau galvos skausmo pasidaryt taip, kaip konsulate sakė, juolab, kad ir ne daug brangiau gaunasi...
Viza įklijuota pase, ant jos užrašyta, kad galiu įvažiuoti į šalį du kartus. Galioja 6 mėnesius.

Ačiū, tapo aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2013 02 21, 11:55)

Galvojau, kad turistinę tik dviem mėnesiam išduoda. Pažįstamas išvažiavo Lietuvoje pasidaręs 2mėn vizą o dabar jai pasibaigus kas dvi savaites vargsta darydamas vis Visa run į kaimynines šalis.
Atsakyti
Moony, gal netiksliai parašiau: būti galima 2 kartus po 1 mėn, bet įvažiuoti į šalį galima nuo vasario vidurio iki rugpjūčio vidurio 4u.gif
Atsakyti
Labutis, senai svajojau pamatyti azijos salis, siais metais sunkiai su baime nupirkau bilietus liepos men iki Kuala Lumpur ir kita diena skrydis su airasia i Siem Reap pabuvus kelias dienas norim vaziuoti i tailanda, bet mergaites gal kuri galetu padeti suprasti kaip mums butu su viza, ar prie sienos Cambodza-Tailandas na kur visi pravaziuoja su traukiniais ir autobusais ar galesim pasidaryti viza kaip pirma karta ivaziuodami i sali ir kokia ta viza mums reikalinga!!!!!! blush2.gif Nes po to busim kelias dienas Bangkoke po to Chiang Mai ir poilsis ir nardymas Koh Tao, gryzimas i Kuala Lumpur bet uzsukant dviem denom i Langkawi. Tai tokia kelione susiplanavom trim sav, gal kas turetu pasiulymu ir komentaru. Po europa visada keliaujam savarankiskai o cia tai jau kosmosas Visada idomu jau buvusiu ir zinanciu nuomones 4u.gif Sekmes visom keliaujanciom 4u.gif
Atsakyti
Vilmike, mano nuomone, labai pavargsit per 3 sav sitoki marsruta apsukt. ir daug laiko sugaisit pervaziavimams - perskridimams. as jusu vietoj ko nors atsisakyciau, pvz chiang mai, nes ten pagrindas yra sventyklas apziuret, o jus jau busit ju prisiziureje kambodzoj ir bankoke), nes bent man kelione butu per intensyvi, kaip per toki trumpa laikotarpi. bet jus, aisku, savo jegas geriau zinot...
Atsakyti
O į Phi Phi galima vykti neužsisakius nakvynės ar geriau nerizikuoti ir užsakyti iš anksto? Kažkaip norėtųsi apžiūrėti vietą prieš apsigyvenant ilgiau... ax.gif Noriu bungalo ant jūros kranto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 02 21, 13:58)
Vilmike, mano nuomone, labai pavargsit per 3 sav sitoki marsruta apsukt. ir daug laiko sugaisit pervaziavimams - perskridimams. as jusu vietoj ko nors atsisakyciau, pvz chiang mai, nes ten pagrindas yra sventyklas apziuret, o jus jau busit ju prisiziureje kambodzoj ir bankoke), nes bent man kelione butu per intensyvi, kaip per toki trumpa laikotarpi. bet jus, aisku, savo jegas geriau zinot...

As net labai sutinku su jusu nuomone, bet ka daryti kai taip norisi pamatyti balta sventykla tik del jos ir norim ten nuvykti, ir kuo daugiau pamatyti. Nors savo jegomis labai abejoju, oj kaip abejoju. O juk dar karta tokiai kelionej nezinau ar pasirysiu, nes mano nugaryte skrydziams buna nepatenkinta. Nors zinau kad dar daug ka noreciau pamatyti ir gerai butu sugrysti dar nekarta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2013 02 21, 16:59)
O į Phi Phi galima vykti neužsisakius nakvynės ar geriau nerizikuoti ir užsakyti iš anksto? Kažkaip norėtųsi apžiūrėti vietą prieš apsigyvenant ilgiau... ax.gif Noriu bungalo ant jūros kranto  wub.gif

ax.gif Jei vykstat sezono metu, tai ant krato gali ir nebelikti vietu g.gif
MEs uzsisakem per agoda Viking bungalovs. Ir ant juros kranto, ir egzotika.
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2013 02 22, 06:39)
ax.gif Jei vykstat sezono metu, tai ant krato gali ir nebelikti vietu g.gif
MEs uzsisakem per agoda Viking bungalovs. Ir ant juros kranto, ir egzotika.

Turit omeny Viking Nature Resort? http://www.agoda.com...ews-page-2.html
Kitokio "Viking" nerandu...
O mes jau šiandien išskrendam thumbup.gif Kažkaip dar nerealiai man visa tai atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2013 02 22, 11:13)
Turit omeny Viking Nature Resort? http://www.agoda.com...ews-page-2.html
Kitokio "Viking" nerandu...
O mes jau šiandien išskrendam thumbup.gif Kažkaip dar nerealiai man visa tai atrodo... rolleyes.gif

blush2.gif Taip, butent tai. Mums labai patiko. Ir toliau nuo miesto triuksmo; kartu pesciomis netoli miesto is vienos puses,ir is kitos puses Long beach . Kas patiko, kad i siuos bungalov pasitiko viesbuciu valtys ir nemokamai nugabeno. Va tik jau pargrizimui teko susimoket 100batu asmeniui. Mat su bagazu priejimas tik valtimi.
Su kuprinemis galima ir takeliu, arba jura, kai ji nuslugusi, gan greitai ir patogu nukeliaut. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2013 02 22, 03:16)
As net labai sutinku su jusu nuomone, bet ka daryti kai taip norisi pamatyti balta sventykla tik del jos ir norim ten nuvykti, ir kuo daugiau pamatyti. Nors savo jegomis labai abejoju, oj kaip abejoju. O juk dar karta tokiai kelionej nezinau ar pasirysiu, nes mano nugaryte skrydziams buna nepatenkinta. Nors zinau kad dar daug ka noreciau pamatyti ir gerai butu sugrysti dar nekarta g.gif

o i kambodza butinai norit vaziuot? g.gif
Atsakyti