QUOTE(lêli @ 2013 02 19, 16:50)
Aplink Ko Samui salu nelankeme, nes tiek cia visko pacioje saloje, kad vos spejam skuteriu lankyt. Nes cia biednai su transportu. Autobusu ner. tik taxi, arba kolektyvinis taxi. Kuris ima 100batu zmogui, nesvarbu kiek bevaziuotum. Tai vyras, kad ir kaip nemegsta transporto ant dvieju ratu, issinumojo skuteri. Tai patenkytas visas. Kaina parai tik 200batu:)
Vertėtų aplinkines salas aplankyti Koh Samui man tokia labai vidutinė pasirodė, per daug suturistinta ir per didelė.
Papildyta:
QUOTE(lêli @ 2013 02 19, 17:46)
Vaisius ir gatveje norint valgyt paruosia gabaleliais i maiselius, gatavai supjaustyta, supakuota. pagaliukais susmaigstyta, kad nereiketu rankomis imti. Sakyciau labai pritaikyta valgymui gatveje be ciupinejimosi rankomis
O matėte, kokiomis sąlygomis ir kokio švarumo rankomis tie vaisiai lupami ir į maišiukus sudėliojami? aš mačiau, nepasakosiu geriau, nes yra taip blogai, kaip įsivaizduojate Faktas tas kad idealiomis sąlygo is tuos vaisius dar reiktų gerai praplauti prieš valgant
Reikia tiesiog nusiteikti, kad valgai ne itin švarų maistą ir viskas, nieko ten stipriai neprisisaugosi, vaistų tik būtinai reikia turėti ir viskas. Ir atsipalaiduoti nuo minčių apie nešvarų maistą
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2013 02 19, 21:05)
Kas gali pasiūlyti nebrangių nakvynių Phukete, Ko Phi Phi, Ko Lantoj, Krabi?
Krabi siūlau būtinai Railay aplankyti (o ne Ao Nang, kaip daug kas daro).
Ten viešbučiai ne pigūs, bet iš pigesniųjų šis tikrai super Railay Garden View
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 02 19, 21:39)
Krabi regione buvom tik Railay, brangu ten viskas. o poilsiui mano supratimu tinka tik West krantas.
Mano pasiūlytas viešbutis yra East krante, tačiau ten visur galima laisvai nueiti, tikrai nėra reikalo gyventi būtent West kranto pusėje. Ir visai šalia The Last bar - nereali vieta
Railay pussiasalis apskritai nedidelis, visur pėstute lengva nueiti, mes iš šio viešbučio net kelis kartus per dieną iki West beach ir iki Pranang beach (šis man labiau patiko) suvaikščiodavom, nes grįždavom papietauti. Patariu pasivaikščioti atokesniais keliukais, yra ten ir labai fainų kavinukių pigesnių su nuostabiu maistu, nebūtinai rinkitės barus ant jūros kranto, kur kainos kelis kartus didesnės, o maistas nėra skanesnis
Ir tripadvisor, ir lonelyplanet pataria apsistoti East side ir į pliažus vaikščioti, taip daug kas daro. Railay visai kiti žmonės nei Phuket'e, ir veiklos ten sočiai, ypač aktyviems žmonėms.
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2013 02 19, 22:43)
Tai mes Phukete neplanuojam poilsiauti, tik į Similan, Phi Phi keliauti.
Kas geriau- Krabi ar Ko Lanta? Kai niekur nebuvus, tai paveiksliukus žiūrint visur gerai atrodo, ir tam pačiam Phukete kaip rojuj...
Kas geriau- Krabi ar Ko Lanta? Kai niekur nebuvus, tai paveiksliukus žiūrint visur gerai atrodo, ir tam pačiam Phukete kaip rojuj...
Geriau Krabi
Papildyta:
QUOTE(*AgBa* @ 2013 02 20, 01:42)
Keli klausimai: veztis dolerius, o kaip su bankomatais ar turite rekomenduojamu? Koks pugiausias budas skambinti i LT jei yra poreikus daznai? Ar galioja kaip kitur pigiausias budas taksofonas? Kur isigyti kortele? Ar skype is viesbucio kompo. Kaip interneto kainos ten?
Vežtis dolerius, geriausia 100tinėmis, išgryninimas brangokas iš bankomatų dar patarsiu, kad praneštumėt bankui prieš išvykstant, kad gryninsitės Tailande, kai kurie bankai laiko Tailandą padidinto pavojingumo šalimi ir be išankstinio informavimo neleidžia ten pinigų nuimti nuo bankomato.
Jei norit skambinti iš telefono, yra telefono kortelės kaip mūsų koks pildyk, klauskit parduotuvėlėse, sakykit prepaid card nors pigiausia per skype skambinti