[quote=remarka,2013 02 11, 16:53]
[quote=spyglaite,2013 02 10, 21:40]
Prisijungiu prie "tailandiečių", nes kovo 26 d.aš taip pat ten keliauju Gal kažkas taip pat panašiu metu?
Mes iš Bangkoko gryžtam 21 kovo bet irgi jau baigiam kelionę susidėliot
[/quote]
as skrendu kovo 23 d. grisiu balandzio 9 d. Marsutas::Bankokas-Puketas-Chiang mai-Bankokas-Kanchananburi-Bankokas. Pukete tai labiausiai domina aplink esancios salos-ruosiuosi imti dienos keliones-jas sakysiu ten vietoje.
QUOTE(lady.di @ 2013 02 16, 15:44)
as skrendu kovo 23 d. grisiu balandzio 9 d. Marsutas::Bankokas-Puketas-Chiang mai-Bankokas-Kanchananburi-Bankokas. Pukete tai labiausiai domina aplink esancios salos-ruosiuosi imti dienos keliones-jas sakysiu ten vietoje.
Tiek lakiojimo vos per 2 savaites Vien perskridimams, pervežimams ir perplaukimams sugaišite apie ketvirtadalį (trečdalį?) laiko Tai labiau panašu į verslo kelionę.
Ar neprireiks poilsio po atostogų
QUOTE(speedy @ 2013 02 17, 12:39)
Tiek lakiojimo vos per 2 savaites Vien perskridimams, pervežimams ir perplaukimams sugaišite apie ketvirtadalį (trečdalį?) laiko Tai labiau panašu į verslo kelionę.
na mes per 3 sav keliavom: bankokas - chiang mai (is ten i chiang rai vaziavom 1 dienai) - puketas - similians - puketas - phi phi - railey - bankokas. visur kur tik imanoma, skraidem. pervezimai - perplaukimai buvo tik i / is similian ir i phi phi. tikrai nepavargom, visur buvom su nakvynem. bet pervezimai - perplaukimai tikrai laika eda. i / is similians po 4-5val vien kelionei i 1 puse. tas pats su phi phi - is phuketo 4 val nukakt . niekur jie ten neskuba, veluoja, stoviniuoja. aciu dievui kad nesumastem tarp miestu traukiniais ar autikais vaziuot. lektuvai tailande - vienintele transporto priemone, kuri neveluoja ir tikrai patogi turistams kainos, grafiku atzvilgiu
Na mes tai taupydami laiką ir nakvynę naktiniais traukiniais keliausim. Aišku Chiang Mai vistik dėl laiko stokos atsisakėm, paliksim kitam kartui
QUOTE(speedy @ 2013 02 17, 13:39)
Poilsio atostogos ne man-as vaziuoju pamatyti sali(tiksliau jos dali). Nevaziuociau i Tailanda jei noreciau ilsetis:tam yra visokios Turkijos ar Egiptai Visur skrendu lektuvu, beto vakariniai skrydziai-kad dienos nesugadintumem. Viesbucius rinkausi salia oro uostu, tiesa per kelione ju is viso 7). Tik i Kanchananburi tai kelione bus autobusu.
Norejau paklausti: koks atstumas nuo plaukiojancio turgaus ant vandens iki Kanchananburi? Koki rinktis transporta iki jo? Kokiu laiku tas turgus buna(ta prasme ar rytais ar visa diena)?
QUOTE(remarka @ 2013 02 18, 09:47)
....Aišku Chiang Mai vistik dėl laiko stokos atsisakėm, paliksim kitam kartui
Ar dar būna Chang Mai - Chang Rai toks "junginys" kelionėse?
Papildyta:
QUOTE(lady.di @ 2013 02 18, 10:54)
Poilsio atostogos ne man-as vaziuoju pamatyti sali(tiksliau jos dali). ....
Nežinau koks ten "pamatymas" bus, bet "pliusiuką buvau" užsidėsite.
Tiek nusibeldus, men nesinorėjo "lėkti per taškus". Smagu pablūdyti po vietas, pajausti vietinį gyvenimą. Pavyzdžiui vien po Bangkoką maišėme tuk-tukais ir savomis kojomis tris dienas. Bet pamatėme! Buvome tokiose vietose, kur turistų apskritai nelabai būna.
QUOTE(speedy @ 2013 02 18, 12:07)
Ar dar būna Chang Mai - Chang Rai toks "junginys" kelionėse?
Papildyta:
Tiek nusibeldus, men nesinorėjo "lėkti per taškus". Smagu pablūdyti po vietas, pajausti vietinį gyvenimą. Pavyzdžiui vien po Bangkoką maišėme tuk-tukais ir savomis kojomis tris dienas. Bet pamatėme! Buvome tokiose vietose, kur turistų apskritai nelabai būna.
Papildyta:
Pakankamai normalus maršrutas, ne tik pliusiukams užsidėti, bet ir įspūdžiams patirti.
QUOTE(radviliux @ 2013 02 18, 13:22)
Pakankamai normalus maršrutas, ne tik pliusiukams užsidėti, bet ir įspūdžiams patirti.
Niekas nesiginčija dėl maršruto bet man, asmeniškai, tokiam maršrutui "išpildyti" trūktų laiko. Nebent pralėkti per "turistinius taškus"
QUOTE(speedy @ 2013 02 18, 13:03)
Niekas nesiginčija dėl maršruto bet man, asmeniškai, tokiam maršrutui "išpildyti" trūktų laiko. Nebent pralėkti per "turistinius taškus"
Kas jums lakiojimas - man normalus tempas, nes nejaučiu jokio noro slampinėti kaip pensininkė
QUOTE(lady.di @ 2013 02 18, 08:54)
Norejau paklausti: koks atstumas nuo plaukiojancio turgaus ant vandens iki Kanchananburi? Koki rinktis transporta iki jo? Kokiu laiku tas turgus buna(ta prasme ar rytais ar visa diena)?
kiek klausinejau kas tam turguj buvo, tai visi iki vieno sake, jog neverta gaist laiko , kad neidomu visai ir is tikrojo turgaus tik dekpracija turistams likusi. tai mes nevykom
Papildyta:
QUOTE(remarka @ 2013 02 18, 07:47)
Na mes tai taupydami laiką ir nakvynę naktiniais traukiniais keliausim. Aišku Chiang Mai vistik dėl laiko stokos atsisakėm, paliksim kitam kartui
na apie issimiegojima viesajam tailando transporte - nemanau kad pamiegosit. baisu kas ten darosi traukiniuose - karstis, triuksmas, o prekybininkai kas 5 min sliauzioja ka nors siulydami. mes atsisakem minties keliaut naktiniais traukiniais butent del to. aisku, kiekvienam savi prioritetai, bet man svarbu per atostogas pailset, issimiegot, o tada ir i turistinius objektus kitom akim ziuri, ir ispudziai sviesia galva gauti , smagesni buna
QUOTE(speedy @ 2013 02 18, 11:07)
mes is chiang mai emem 1 dienos ekskursija i chiang rai, jos metu aplankem balta sventykla, terminius saltinius, auksini trikampi, mianmaro pasieni. siaip visai faina buvo, pakankamai daug vien per langus vaziuodami pamatem
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 02 18, 13:29)
na apie issimiegojima viesajam tailando transporte - nemanau kad pamiegosit. baisu kas ten darosi traukiniuose - karstis, triuksmas, o prekybininkai kas 5 min sliauzioja ka nors siulydami. mes atsisakem minties keliaut naktiniais traukiniais butent del to. aisku, kiekvienam savi prioritetai, bet man svarbu per atostogas pailset, issimiegot, o tada ir i turistinius objektus kitom akim ziuri, ir ispudziai sviesia galva gauti , smagesni buna
Toks įspūdis, kad apie skirtingas šalis kalbame
Traukiniuose šalta maždaug +15, triukšmo jokio, prekeivis gal vienas per visą kelionę praėjo, jei ne temperatūra būtume išsimiegoję puikiai Bet atsisakiau keliavimo traukiniu dėl vienintelės priežasties - siaubingo vėlavimo.
Jau ipusejom musu keliones marsruta. Siuo metu apsistoje esam KO Samui saloje. Didziule bjaurebe ta sala. Tai pagaliau i antra diena pavyko pasodint ant skooterio savo branguji, kad po apylinkes pasivazinet. tiek visko norisi pamatyt, kad su taksais cia neprisivazinesi. O ir tie kolektyviniai taksai lupa min po 100 batu uz pavaziavima kelius kilometrus . Cia apsistojom 6 paroms. Paskutinioji is Triju salu,kuriose buvom apsistoje. labai patiko Ko pi pi sala. Ko Lanta daugiau sakyciau seimoms su vaikais, arba nemegstaniems kur tai judet tik degintis pajuryje. Tai ka ir darem, kad tik jura,valgis, miegas, jura ir nieko daugiau..