dar subjektyvus patarimas - butinai vaziuokit i chiang mai - ten tikrasis tailandas, ne turistynas, pigu, zmones mieli, yra ka pamatyt.
ir i similian - tokio smelio niekad gyvenime niekur nemaciau (konsistencija kaip birios pudros, o spalva - dramblio kaulo), gamtos grozis stulbinamas. gailiuosi kad praleidau ten tik 1 nakti, reikejo 2 n ekskursija imt (1 dienos neverta net prasidet - per toli, be to vezioja su keliais laivais kruvas zmoniu. o antra d jau tik po keleta zmoniu i visai kitokias vietas. be to nakti ten irgi - kazkaip magiska)
Papildyta:
[quote=Rexe,2013 02 01, 14:00]
as gryzau pries gera savaite...ir kas be manes ten taip apsukslino ir zolem apaugino per savaite
jei rimtai tai atrodo,kad apie skirtingas vietas snekam. mums is nameliu siuksles nese kasdien, nei karto apkrauto stalo bare nemaciau
lapus is gelynu slave kasryta. abu plezai gazus ir svarus. ypac tas maziukas...man ten Rojaus gabaliukas...nebent ta pilnatis viska sukniso
1.va PhiPhi miestelyje tai manes uz jokius pinigus neapgyvendintu
man ten tokios baisios vietos pasirode su baseinais prie pagrindiniu gatveliu
2.o cia jau sutinku 100%
Nebevaziuociau i Phuketa,o ypac Patonga
[/
gaila negaliu fotkiu is mobilaus sukelt, specialiai pafotkinau aplink ta vikinga (nes buvau skaicius kad kazkas ruosias ten varyt), kazkaip einant i long beach man uzkliuvo tas siukslynas, tai is parasiau cia . gal tai priklauso nuo konkrecios bungalo vietos, nezinau, gal tu kitoj pusej buvai. prasom nepykt, kad parasiau taip, bet maciau ka maciau, gal ne visada ir ne visur taip, bet uzvakar ten buvo BAISU ir SMIRDEJO
. todel, manau, zmogus, ketinantis ten vykti, turetu isgirst kuo daugiau nuomoniu, kad galetu teisingai pasirinkt, ir, galbut, atsaukt uzsakyma.
beje, miestelis phi phi man irgi nepatiko nei kiek, mes ten grizdavom tik pernakvot, todel mane tenkino super svarus kambarys ir tyla, kuri siaip jau salos pliazuose, bent jau per pilnati, sunkai aptinkama, nes visur diskotekos iki ryto is tukstanciai jaunu zmoniu