Labas rytas,
Kas pirks siūlus?
1/8 f4,5 ISO100
1/5 f8.0 ISO200
0"8 f16 ISO200
Laukiu komentarėlių
Šiandien kaip ir baigiasi pirmas projekto "12" mėnuo, atkeliaunu su autoportretu, be pavadinimo:
Galit pataršyt
Ai, čia ir ND atsiskaitymas 3/4 šviesos buvo pas Kikirikę
Galit pataršyt
Ai, čia ir ND atsiskaitymas 3/4 šviesos buvo pas Kikirikę
3ND
sausio mėn. juostelinis kadras..žiemos rytas..kažkaip nevykusiai šį kartą juosta išsifotkino
QUOTE(Yvette @ 2013 01 31, 10:45)
Jurzole svenciam. Man teil juostele tik pabaigti savaitgali galiu pasirodyti
Kas dar?
Obettaciau... as tai tik keliones foto turiu, grizusi fotiko nebuvau i rankas paemus
QUOTE(Amade @ 2013 01 31, 10:47)
Kas pirks siūlus?
Nu gerai jau gerai... perku
Bet islaikymas tai baisiai trumpas... tikrai taip tamsu pas tave?
QUOTE(Delicious @ 2013 01 31, 10:47)
Šiandien kaip ir baigiasi pirmas projekto "12" mėnuo, atkeliaunu su autoportretu, be pavadinimo:
Man tai patinka
QUOTE(Inza @ 2013 01 31, 10:55)
Tu nicka pasikeitei? Nes jau maciau toki vaizdeli, bet nickas tai lyg kitas buvo...
Neuzskaitau, nes praktiskai nematau skirtumo tarp antros ir trecios foto.
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 31, 11:11)
Nu gerai jau gerai... perku
Bet islaikymas tai baisiai trumpas... tikrai taip tamsu pas tave?
kas dar perka?
tamsu tamsu pas mane čia šiaurinėj pusėj prie lango fotkinta nes pietinėj pusėj įstiklintas balkonas, prie lango TV stovi, neina prieit, nors ten dar tamsiau dėl to balkono.
QUOTE(Amade @ 2013 01 31, 10:47)
Kas pirks siūlus?
Na, ok, perku. Bet gi tu galėjai prie f/16 kelti iso, peilio ašmenim dėl fokuso su tokiu išlaikymu turbūt vaikščiojai.
QUOTE(Ka @ 2013 01 31, 11:28)
Na, ok, perku. Bet gi tu galėjai prie f/16 kelti iso, peilio ašmenim dėl fokuso su tokiu išlaikymu turbūt vaikščiojai.
bet normaliai pavyko tas išlaikymas?
Jei rankose laikytum fotoaparatą tai klausimas kas ten gautųsi su tokiu išlaikymu. Ok, nebesikabinėju, užskaitau.
Dalinuosi Jennifer B Hudson. Mano pavasario išsiilgusi širdis atsigauna žiūrint jos darbus.
Dalinuosi Jennifer B Hudson. Mano pavasario išsiilgusi širdis atsigauna žiūrint jos darbus.
QUOTE(Ka @ 2013 01 31, 12:14)
Jei rankose laikytum fotoaparatą tai klausimas kas ten gautųsi su tokiu išlaikymu. Ok, nebesikabinėju, užskaitau.
deja deja, laikiau rankose ir vakar su 2" laikiau, tik atsirėmus i kėdės atlošą gerulė, ne? Neturiu, kur padėt fotiko toj vietoj tenka nedrebėt
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 31, 12:11)
Tu nicka pasikeitei? Nes jau maciau toki vaizdeli, bet nickas tai lyg kitas buvo...
oj pamirsau, pasikeiciau nika.. zalanskaite buvau..