Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Padariau namų darbus, entuziazmas išblėso.. aišku, jei ne sveikatos problemos, gal kitaip būtų, o dabar noro nėra niekam. Išlipsiu iš duobės ir grįšiu. Dabar pabūsiu tyli stebėtoja.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 30, 22:37)
Padariau namų darbus, entuziazmas išblėso.. aišku, jei ne sveikatos problemos, gal kitaip būtų, o dabar noro nėra niekam. Išlipsiu iš duobės ir grįšiu. Dabar pabūsiu tyli stebėtoja.

4u.gif

atsiskaitei visus ND ir nebėra noro fotografuoti?
Kaip bebūtų, ilgai neužsibūk tyli skaitytoja. Ir linkiu sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 30, 21:38)
atsiskaitei visus ND ir nebėra noro fotografuoti?
Kaip bebūtų, ilgai neužsibūk tyli skaitytoja. Ir linkiu sveikatos.

Noro yra, tik nuotaikos ne.. Aš toks žmogas, kai viskas gerai, tai galiu daug padaryt, bet jei kas nelabai (šiuo atveju, sveikata gan rimtai pagedo) - viskam stop įsijungia, absoliučiai nieko nesinori, nesigalvoja..
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 30, 21:37)
Dabar pabūsiu tyli stebėtoja.

Geriau kelk savo foto, lauk kritikos, pamokymų, kitų darbus užskaitinėk, komentuok, dalyvauk smile.gif

Pasigirsiu - turiu bilietus į Paryžių. Kovo gale... Kad tik pavyktų jį įamžinti kuo gražiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, grįžtu su paskutiniojo ND antra dalim - WB dirbtiniam apšvietime:

user posted image
Rankinis
user posted image
Auto
user posted image.

Laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2013 01 30, 23:00)
Sveikos, merginos, grįžtu su paskutiniojo ND antra dalim - WB dirbtiniam apšvietime:
Laukiu kritikos  ax.gif

Kaip ir gerai atrodo, bet nevertinu, nes nesijaučiu galinti WB vertint, o ir pačiai sunkiai sekėsi šiuos ND atlikinėt. 4u.gif Man kažkaip šviesiau norėtųsi g.gif

O aš ateinu su savaitgaline savo foto ax.gif Ar nėra per tamsi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 30 sausio 2013 - 23:21
Edeva, ir kitos merginos is Londono, kas dar nezinot, kita sav meetas, 6 ar 7 diena (balsuokit) smile.gif
Greenwich sitam muziejuj (beje, yra ir Ansel Adams paroda dabar, paroda mokama £6.35, muziejus- ne) http://www.rmg.co.uk/visit/
Edeva, tau dalyvavimas privalomas tongue.gif (aisku jei galesi)
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2013 01 31, 00:00)

nelabai supratau kuri foto rankinio wb

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 31, 00:20)
O aš ateinu su savaitgaline savo foto  ax.gif Ar nėra per tamsi?

tamsumas tai man nekliuna bet sakyciau kad gal su kontrastu persistengta g.gif desineje puseje snieas atrodo padeges
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 30, 19:16)
Projektui. Portretas be veido 1/12

fainai ir šviesa nuostabiai, auto? smile.gif

QUOTE(emmulia @ 2013 01 31, 00:00)

norėtųsi šviesiau, bet wb geras, užskaitau
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2013 01 30, 23:00)

Tamsus rankinis. Jei butu sviesiau, ko gero, butu gerai. O dabar tiesiog pilka.

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 30, 23:20)
O aš ateinu su savaitgaline savo foto  ax.gif Ar nėra per tamsi?

Idomi foto, traukia kazkuo 4u.gif Tik del apdirbimo nesu tikra, kontrasto daug ir spalvos lyg netikros, balta ypac. O tamsumas tai man tvarkoj.
Atsakyti
Sveikos,

neapleidziu jusu, tik parasyti nebelieka laiko blush2.gif

Projektukas be veido sveikintina uz graziai krinancia sviesa, apacios ne tik kad per daug bet ji ir neidomi. Derinat pagal naktinius ir tokia pamiseliska gesta, noretusi kad klupotum ant kokios senobines kedes... bet cia tik pamastymai 4u.gif
Viktorijos nuotrauka labai labai... vat tau ir centavimas, man jis labai limpa... spalvos gal kiek ir netikros, bet apdirbimas simpatiskas... nuotrauka tampa idomesne, gal kad pati megstu paeksperimentuoti.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 30, 15:24)
Dar niekada nebuvau tokioj temoj, kuri taip staigiai butu uzbaigiama biggrin.gif Ir taip jau kokios 6 temos is eiles... Net nebespeju perskaityti. smile.gif

tada turbūt nesi lankiusis nėštukių pašnekesiuose arba šviežiose bendraamžių temose hihihi.gif
Atsakyti