Oj oj oj.... Mokaus mokaus...
Kas ieško tas randa..
Neturiu kada normaliai prisėst, prabėgom telefone tik, vaikas visą dieną rėkia, jau galus atiduot baigiu....
O ką sukonspektuot tai, kad na 95 proc visko žinoma, tik man kai parodo ir sako ir pvz parodo, lengviau isimint, aš nagla, per kitų galvas einu tiesiausiu keliu gi...
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 04, 21:24)
kas daug mokos, neranda laiko čia pliurpti
netiesa. Kai daug mokausi per pertraukas spec. įlendu čia atsipūsti. Tikrai turiu laiko. viskam.
QUOTE(Yvette @ 2013 02 04, 21:44)
netiesa. Kai daug mokausi per pertraukas spec. įlendu čia atsipūsti. Tikrai turiu laiko. viskam.
Aš irgi ateinu čia atsipūsti
Tai visos šaunuolės kurios turi laiko vis parašyt ir gudriai pakomentuot... Aš gudriai komentuot nemoku. bandžiau. Ir tada geriau, kai turiu laiko paskaitau kanors ar grindis su skudurėliu praeinu, kad vaikui vaikščiot švariau būtu..
As sekmadieni miske buvau, ten jau truputeli pavasariu dvelkia Gaila, greitai apniuko, negalejau ilgai sviesos gaudyti Is to, kas gavosi rodomo, sudeliojau koliaza - kaip man atrodo, lengvai pavasariska...
Yvette, likau be žodžių. Įdomiai žiūrisi. Tik nuo knygos juoda juosta galėtų būt šviesesnė, kur eina prie veido.
Jurzole, apatinė karėje gražiai susišvietė ir viršutinė dešinėj. Atskirai gražu, bet ne koliaže.
Jurzole, apatinė karėje gražiai susišvietė ir viršutinė dešinėj. Atskirai gražu, bet ne koliaže.
Labai faina tema savaitgaliui Yvette uzdave. Gaila, kad neuspejau, o ir siaip labai apsiniaukes ir tamsus savaitgalis buvo, taip ir neiissitraukiau fotiko...
Yvette, labai patinka tavasis kadras su knyga
As viena galiu imesti ta tema is archyvu(kai kurioms flickr jau matytas)...netiketas visai kadras, uzejau i dickiu kambari ir pamaciau maziu va stai taip tyrinejanti broliu knyga...staigiai begau fotiko atsinest.
Yvette, labai patinka tavasis kadras su knyga
As viena galiu imesti ta tema is archyvu(kai kurioms flickr jau matytas)...netiketas visai kadras, uzejau i dickiu kambari ir pamaciau maziu va stai taip tyrinejanti broliu knyga...staigiai begau fotiko atsinest.
Mano proginis autoportetas (gimtadienis sausio 30d.) Beja, ta diena dariau pirma savo gyvenime autoportreta
mergaite sudejusi rankas, man taip atrodo jog ji galbut ir meldziasi. todel knygoje bandziau iskaityti nors kelias eilutes maldos..
QUOTE(Yvette @ 2013 02 04, 23:03)
mergaite sudejusi rankas, man taip atrodo jog ji galbut ir meldziasi. todel knygoje bandziau iskaityti nors kelias eilutes maldos..
QUOTE(Mangute @ 2013 02 05, 01:59)
Mano proginis autoportetas (gimtadienis sausio 30d.) Beja, ta diena dariau pirma savo gyvenime autoportreta
štai taip sudėtos rankos nebūtinai reiškia maldą.
"be tavęs, manyje, ar mano, kalbos, ateityje, neabejoju". čia žodžiai vietoj maldos.
Sea Girl, fainai užklupai.
Mangute, su praėjusiu. Apdirbimo kitokio norisi, nepatinka tas blizgesys ant veido.
Tokiam kadrui, viršaus perdaug.
Papildyta:
Jurzole, antroje ir trečioje gražiai fonas suburbuliavo. Bet foto šiaip na nemoku tokių komentuoti. Pati jei fotografuoju, tai paskui tokios labai greitai dingsta iš kortelės.
Žodžiu, ne man gamtos fotografija.
Labas rytas mergytes,
su kokiom programėlėm kuriat filmukus iš nuotraukų? seniau darydavau su movie maker, bet užlinko man jis o laaabai reikia naujos programėlės ir nieko nerandu normalesnio
su kokiom programėlėm kuriat filmukus iš nuotraukų? seniau darydavau su movie maker, bet užlinko man jis o laaabai reikia naujos programėlės ir nieko nerandu normalesnio
Labas rytas
aciu, palikau vertikalia
aciu
labai faina
aciu, taip tos rauksles kliuna ir ta ranka jau kliuna
man patinka paskutine, o siaip pavydziu pavasario
su praejusiu
auto, pritarciau del per daug virsaus ir man papilkavusi tokia oda labai atrodo
Papildyta:
as kuriu su Adobe Premiere Pro
QUOTE(Delicious @ 2013 02 04, 14:11)
su proga!
kvadratas čia netiktų, foto labiau prašosi būti vertikali, mano kuklia nuomone
kvadratas čia netiktų, foto labiau prašosi būti vertikali, mano kuklia nuomone
aciu, palikau vertikalia
QUOTE(Afrė @ 2013 02 04, 14:36)
Aiona, SVEIKINIMAI
aciu
QUOTE(erikamaja @ 2013 02 04, 14:52)
labai faina
QUOTE(Rittule @ 2013 02 04, 17:05)
aciu, taip tos rauksles kliuna ir ta ranka jau kliuna
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 04, 22:16)
As sekmadieni miske buvau, ten jau truputeli pavasariu dvelkia Gaila, greitai apniuko, negalejau ilgai sviesos gaudyti Is to, kas gavosi rodomo, sudeliojau koliaza - kaip man atrodo, lengvai pavasariska...
http://farm9.staticf...ec57300dc_z.jpg
http://farm9.staticf...ec57300dc_z.jpg
man patinka paskutine, o siaip pavydziu pavasario
QUOTE(Mangute @ 2013 02 05, 00:59)
http://farm9.staticf...0c40fafdb_z.jpg
http://farm9.staticf...0c40fafdb_z.jpg
su praejusiu
auto, pritarciau del per daug virsaus ir man papilkavusi tokia oda labai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2013 02 05, 08:30)
Labas rytas mergytes,
as kuriu su Adobe Premiere Pro