Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Giniatte @ 2013 02 04, 12:39)

niuuuu vaaaaaa... kokia estetika!!! fantastika!

atnesu savo panycka smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 04, 13:48)
biggrin.gif Nejaugi?  biggrin.gif

Jaugi jaugi biggrin.gif

Mangute-graži panička, man kliūna akytė dešinė centre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 04, 00:15)
Bet tai kaip fainai. Paskutiniu metu atrodo, kad kaip tik esi kupina idėjų  ir užmanymų, tik fotografuok smile.gif Pasižiūri ir iškart šimtas klausimų kyla 'o tai kaip čia?..'  smile.gif

Kyla klausimas smile.gif Nuėjau į WC kambarį, pasitiesiau juodos medžiagos gerą gabalėlį, ant jos knyga. Nu reik šviesos nors kiek biggrin.gif Ieškau prožektorius,o jie visi garaže pasirodo doh.gif Diedas pasiūlė su telefono pagalbine šviesa. Bet kaip išlaikyt rankoj telefoną ir dar fotiką su tokiu išlaikymu. Dėjau fotiką ant štatyvo,o telefoną įgrūdau į skalbinių dėžę, kuri turi tokius plyšius. Atskirai baltame fone pasidariau drugelius, išsikirpau ir dariau PS transparency. Tada dėjau ant foto ir sukinėjau, po kelis variantus ir klonavau... ir po to jau JB ir saulės dar šaltinį dėjau... ir tiek 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2013 02 04, 13:49)
Labai gera mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif

Suprem, kai pamačiau foto, pirma mintis KA mokinė matyt smile.gif jei ir toliau pati taip padarysi be Ka, tikrai didelis lūžis tavyje wink.gif šaunuolės 4u.gif Man visgi šalikas kliuvo, nes kaip ir Vilnis sakė,kad per daug jau spalvų ir šokinėjo akys: megztukas, šalikas, diržas. Diržas OK, jis davė savitumo nuotraukai, bet šalis nu nesižiūrėjo, o gal JB būtų thumbup.gif

Aiona, SVEIKINIMAI 4u.gif

ND WB užskaitau 4u.gif Laukiam dirbtinio apšvietimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 04, 14:36)
Suprem, kai pamačiau foto, pirma mintis KA mokinė matyt smile.gif jei ir toliau pati taip padarysi be Ka, tikrai didelis lūžis tavyje wink.gif šaunuolės 4u.gif Man visgi šalikas kliuvo, nes kaip ir Vilnis sakė,kad per daug jau spalvų ir šokinėjo akys: megztukas, šalikas, diržas. Diržas OK, jis davė savitumo nuotraukai, bet šalis nu nesižiūrėjo, o gal JB būtų  thumbup.gif

Va va, mygtuką nuspausti bet kas gali, o va sustatyti į vietas jau menas... Tikiuosi pavyks kada ir pačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 04, 14:45)
Va va, mygtuką nuspausti bet kas gali, o va sustatyti į vietas jau menas... Tikiuosi pavyks kada ir pačiai smile.gif

Manau,kad tik kuo dažniau tai darysi, praktikuosi ir išmoksi wink.gif Aišku ir tuo pasidomėt dar reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 02 04, 15:23)
niuuuu vaaaaaa... kokia estetika!!! fantastika!
atnesu savo panycka smile.gif

4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 02 04, 15:36)
ND WB užskaitau 4u.gif Laukiam dirbtinio apšvietimo 4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 04 vasario 2013 - 14:50
user posted image

Yvettiška knyga smile.gif
Atsakyti
Erika, nu pasakiška nuotrauka ir tikrai kažko Yvettiška 4u.gif O skaito mažoji jau?
Atsakyti
keičiu temą 4u.gif gal kas pastebės, pakomentuos... flirt.gif
3ND Gal kavos? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
erikamaja super idėja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 04 vasario 2013 - 15:18
Amade, man atrodo mintis nebloga, bet estetikos tai truksta zinok.. Tas stalas nezinau ar jis toks ar ten kavos pribarstyta, saukstas su kava toks nu nekoks, pirmoj hotzontas vaziuoja.. Paimk maza sauksteli, nuvalyk stala, puodeli su sauksteliu graziau isdestyk, horizonta suziurek.. Na gi ijunkit vaizduote, paziurekit kokie ND pirmam psl ir padarykit dar geriau! wink.gif Pati ilgai vargau, bet vis kartojau sau kad galiu geriau kazkaip atsiskaiciau wink.gif

Erikamaja, labai svelni foto bigsmile.gif tik pirmoj tai tikrai, ir man tos karunos beveik nesimato unsure.gif

Nezinau ar galiu cia tiek komentuot, nes pati dar 5 ND neatsiskaicius... blush2.gif
Ale mokytoja ND uzdave, stengiuos but gera mokine, tai WB laiko nebelieka blush2.gif ale kuria diena reiks susiimt ir pabaigt situs ND rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 04 vasario 2013 - 15:18
Amade smile.gif

As aisku dar neturiu teises "reikstis", nes pati dar ne visus ND atsiskaiciau, bet man atrodo per tamsu ir puodelis ciuozia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 04 vasario 2013 - 15:16