Labas rytas,
atbėgu su 3ND Laukiu komentarų
Galvoju, gal blogai, jog pasirinkau taisyklingų formų objektus? aišku, norisi išmokti tiesiai juos nufotkint, bet iš kitos pusės, jei ND tikslas yra kitas, paprastesnis kelias būtų fotkint lengviau fotografuojamą objektą Bet tuo pačiu užsispyriau išmokt tą knygą tiesiai nufotkint
QUOTE(isora @ 2013 02 04, 10:43)
O daba pasikalus aš ant šviesos matymo.. Va db tai stengsiuos ir spec parašau,kad neturėčiau daugiau kur dingt.. Daba žinau kaip žmogų fotografuot prieš šviesos šaltinį, kad nereikalingų šešėlių nebūtu po akim, kaip išvis geriausia 3/4 apšviestas, kad būtu, oj kiek visko daba žinau.. O jei dar išeis man išmokt tą ir pritiakyt ir poto nepamiršt, bus cool..
Prašom visoms parašyti kur buvai, ką matei ir pasidalinti žiniomis
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 04, 01:59)
Gražus portretas, gražus modeliukas. Žinai, kas kliūna - spalvos (man jų per daug). Gelsvas megztukas, pilšvas ar balkšvas šalikas, ir diržas. Vat vienos kurios atsisakius - būtų buvę O šiaip šaunuolė, toliau taip Man ne diržas kliūna, bet ko tais šalikas nepatinka. Bandei J/B???
Aha, diržas labai krenta į akis J/B nemėgstu, bet pabandysiu
Gal kas iš šiauliečių nori į D. Martinaitytės fotografijų parodos atidarymą trečiadienį 18.00 val. ?
Suprem, o man apskritai keistokos spalvos...ir akys atrodo paraudusios..gal čia mano darbinis monitorius grybauja... čia actionas koks nors?
Suprem, o man apskritai keistokos spalvos...ir akys atrodo paraudusios..gal čia mano darbinis monitorius grybauja... čia actionas koks nors?
QUOTE(Stikline @ 2013 02 04, 11:18)
Gal kas iš šiauliečių nori į D. Martinaitytės fotografijų parodos atidarymą trečiadienį 18.00 val. ?
nueikit nueikit as ja pazistu, labai gera mergaite pati turiu kvietima, ale man labai toooli.
Sveikos is po savaitgalio
Ateinu su knygu tema pavadinimu "Be knygos nėra mokslo, be mokslo nėra ir gyvenimo"
Ateinu su knygu tema pavadinimu "Be knygos nėra mokslo, be mokslo nėra ir gyvenimo"
Noriu, tik nežinau ar galėsiu
Actionų nebededu, kam juos išaugti, jei galima iškart nebedėti Pas mane su spalvom viskas gerai, bet monitorius nekalibruotas, tad gali visko būti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 02 04, 12:24)
nueikit nueikit as ja pazistu, labai gera mergaite pati turiu kvietima, ale man labai toooli.
Vo labai gera mergaitė, ar labai gera fotografė?
QUOTE(krispuka @ 2013 02 04, 12:25)
Jei mąstant apie turinį nuotraukos, tai man ta mergaitė visai nesusijusi su knygom atrodo na tokia "ant pachazūkos" prisidėjo knygų ir pozuoja
QUOTE(Suprem @ 2013 02 04, 12:25)
na mano irgi nekalibruoti... o darbinis spėju irgi grybą šiek tiek pjauna na galėsi, tai junkis.. aš tai eisiu turbūt, jei iki 3dienio tinginys manęs neužgrobs
Mielai. Merginas iš pietinio rajono galiu atsivežti.
Dėl Snieguolės diržo, na, gal jis kiek per tamsus, bet be jo visai nesižiūrėjo, megztinis kaip balionas buvo išsipūtęs. Bus dar visokių nuotraukų, ir be to diržo. Skatinu merginas pasirodyti ne tik man, bet ir jums. Nes kiekviena vis kitaip matom, pastebėjimų randam.
Suprem, laiptuose paroda.
Isora, ne Ką, o Ka. Kaip smauglys iš Mauglio.
gal pažiūrim į mano ND šio puslapėlio viršuj
Labukas
Mano 5 nd, dieniniam apšv.
auto
debesiukas
manual
Mano 5 nd, dieniniam apšv.
auto
debesiukas
manual