QUOTE(gotte @ 2013 02 01, 21:55)
seniai ką berodžiau..
šiandieninis greitas auto
http://farm9.staticf...227e07d80_z.jpg[/img]
Visai fainas, įdomiai žinok
Linkėjimai, parodos dalyviams!!!!! Kaip smagu, kai žmonės laimingi
QUOTE(Alabama @ 2013 02 01, 23:54)
Sakai kritikai, bet comon, o kaip tada Gogenas, visi impresionistai, kurios kritikai male i miltus, kurie vargo, badavo ir ju meno niekas nesuprato?
Kas čia per comon iš tavęs
Ne tik jų nesuprato, daug ko nesuprato, daug kas badavo. Aš kalbu apie dabartinį mokslą, nes tu klausei, o kaip atskirti, aš tau ir pasakiau kaip atskirti, nes aš turiu aiškius kriterijus, kurie atskiria grafomaną ir tai daug paprasčiau nei tu įsivaizduoji, nes grafomanija gali užsiimti ir talentingas kūrėjas. Net jei tu turi omeny visokius beskonius, be vaizduotės, prasto stiliaus kūrėjus, taip tokių yra daug ir juos labai lengvai galima atskirti. Sunkiausia yra atskirti būtent tuos tokius darbininkus ir darbininkus talentus, bet ir tai, kaip sakiau viskas yra sąlygiška ir ginčytina. Kas bus eteryje, tas laimės, kas kurs kokiam užkampy galvodamas, kad jį pripažins ir taip, tai nieko ir nebus.
Dar kartą pabrėžiu apie mokslą, o ne apie kryptis ir kažkokius kriterijus, kurių ėmėsi tuometiniai filosofai ir tų, kitų mokslų eruditai (pasidomėk kada koks mokslas susiformavo, kai kam ir šimto metų nėra, o tokia kaip fotografijos teorija net nežinau ar egzistuoja, nes kol kas teorija laikoma fotografijos mokslo technika, kas nėra teisinga). Impresionizmas ne mokslas, o meno ir kultūros kryptis, kaip ir daugelis kitų, kurių buvo ir bus, visiems jiems atsiras kriterijai. Čia tų pavyzdžių, vienaskitam prieštaraujančių galima atnešti nors vežimu vežk. Žodžiu, vėl įlindau į diskusijas, neturiu tam laiko, nes net nepažįstu ar nematau pašnekovo