QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 31, 21:50)
Kodėl net ir tas netalentingas žmogus, daug dirbęs, daug tobulėjęs, daug metų gyvenęs toje terpėje negalėtų tapti talentingu?
Todel, kad talentas neigyjamas. Jis yra, arba jo nera, o fraze "tapti talentingu" yra oxymoron (sorry, nezinau, kaip lietuviskai ).
Bunant "toje terpeje", daug dirbant, mokantis, domintis, galima pasiekti labai daug, bet tai neatstos talento. Meno srityje tokie zmones dazniausiai pasuka tyrinejimo arba kritikos keliu - t.y. taip elgiasi tie, kurie laiku supranta, kad talento jie visgi neturi. Tie, kurie nesupranta, kuria, publikuojasi ir savo atseit menu erzina apie mena nusimanancius snobus
Zodziu, as sutinku su pasakymu apie 10% talento ir 90% darbo. Jei nebus tu 10% talento, nedaug ka pakeis ir 180% darbo. Bet jei nebus darbo, tai vien talento neuzteks. Pataisykit, jei klystu, bet man rodos, visi didieji menininkai dirbo daug. Net ir tie, kurie garsejo kaip bohemos liutai.
QUOTE(Maggie @ 2013 02 01, 13:26)
neturejau galimybes anksciau uzsukti, bet labai norejau pakviesti visus norincius i Simonos (kazkada Akasha, po to SBM) fotografiju parodos atidaryma (visa info plakate, o facebook'e galerija PGA) siandien 18val.
Kaip smagu... ir kaip noreciau sudalyvauti...
QUOTE(zapukė @ 2013 02 01, 15:12)
Tyliai ramiai paskaičiusi keletą temų, startuoju ir aš su savo 1ND
Uzskaitau, jei dar truksta.
QUOTE(krispuka @ 2013 02 01, 18:10)
Laukiu TAIP/NE uz savo 3 nd, kuris yra 21 psl, ar dar varkt su siuo nd, ar keliaut prie kito padirbet
Nesu tikra, bet lyg fokusas trecioj pabeges? Nors mano akys sivakar labai pavargusios, tai galiu ir klysti
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 01, 18:40)
Bet man patiko, tik kiek tamsoka... Įkelsiu pradiniam vertinimui, jei ir jums tiks mano pasirinktas objektas (lauktuvės iš Tailando), koreguočiau šviesą ryt...
Man objektas tinka