Sveikos, keliu savo IV ND:
http://public.fotki....a/dsc-0938.html (pirminis variantas buvo toks)
Sveikos damos
Kokios idomios diskusijos vyksta, su malonumu skaitau jusu mintis
Pas mane tokia pati karine padetis. Bet as kaip ta vovere, tvarkau ir tvarkau, renku ir renku. Drauge, kuri turi bedraamzi vaika, visada stebisi kaip as taip sugebu prilaikyt tvarka, tuo paciu dar isputus akis paklausia kaip as nepriaugu svorio ir nemoku vietoj ramiai nusedet Cia yra miaaaanas
OMG nors kazkas pastebejo. Zinau, kad suns balsas dangun neina, ale vis tiek norisi kaukt. Gime vakar mintis, o modelis tik dar kita savaitgali atvaziuoja, tai galvoju dar spesiu i dainu traukini ar ne. Jei ne, tai bala nemate, vis tiek bandysiu, del saves, kad ramiai nakti galeciau miegot, kad bent jau pabandziau...
Ka, as tai dekavoju uz ta nuoroda, nes kaip tik labai ruosiuosi fotosesijai (vel gime vizija, kamuosiu ir saldysiu mergina). Tai ypac noreciau pasistudijuoti kaip tas rankeles delioti, galva sukiot ir visaip kitaip 'islankstyti' modeliuka. O jeigu netycia ir dar kuri turi kokia nuoroda, kuria vertetu man pamatyt ir yra is ko pasimokyt, buciau be galo, be krasto dekinga!
Kokios idomios diskusijos vyksta, su malonumu skaitau jusu mintis
QUOTE(Yvette @ 2013 01 31, 19:14)
nu klausyk, pas mane tai ne maža netvarka o tikras trečias pasaulinis karas sūnaus kambary buvo. Vat vaikai tai tikri menininkai. Mąstau kiek man reiktų pavargti kad šitaip apversčiau viską aukštyn kojom...
Pas mane tokia pati karine padetis. Bet as kaip ta vovere, tvarkau ir tvarkau, renku ir renku. Drauge, kuri turi bedraamzi vaika, visada stebisi kaip as taip sugebu prilaikyt tvarka, tuo paciu dar isputus akis paklausia kaip as nepriaugu svorio ir nemoku vietoj ramiai nusedet Cia yra miaaaanas
QUOTE(Yvette @ 2013 01 31, 19:17)
Taip niekas ir neatsakė kažkam kas klausė iki kada dainų iliustravimas vyksta. Ką darom. Svajone mūsų, aūūūūūūūūūūūūūūūūū
OMG nors kazkas pastebejo. Zinau, kad suns balsas dangun neina, ale vis tiek norisi kaukt. Gime vakar mintis, o modelis tik dar kita savaitgali atvaziuoja, tai galvoju dar spesiu i dainu traukini ar ne. Jei ne, tai bala nemate, vis tiek bandysiu, del saves, kad ramiai nakti galeciau miegot, kad bent jau pabandziau...
Ka, as tai dekavoju uz ta nuoroda, nes kaip tik labai ruosiuosi fotosesijai (vel gime vizija, kamuosiu ir saldysiu mergina). Tai ypac noreciau pasistudijuoti kaip tas rankeles delioti, galva sukiot ir visaip kitaip 'islankstyti' modeliuka. O jeigu netycia ir dar kuri turi kokia nuoroda, kuria vertetu man pamatyt ir yra is ko pasimokyt, buciau be galo, be krasto dekinga!
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 31, 23:06)
Bet, kaip minėjau, mes ne meškos, tiesa?
Žodžiu, aš tiesiog pasakiau savo nuomonę. Su ja, žinoma, kad galima nesutikti Daug margumo šiam pasauly, daug klausimų, į kuriuos nėra tikslaus atsakymo.
Žodžiu, aš tiesiog pasakiau savo nuomonę. Su ja, žinoma, kad galima nesutikti Daug margumo šiam pasauly, daug klausimų, į kuriuos nėra tikslaus atsakymo.
tai žinoma. Aš į pirmą diskusijų traukinį nespėjau, tai bent čia bandžiau padiskutuot
nors, tokiom temom norėčiau su kuo nors gyvai ar padiskutuot ar šiaip mintimis pasikeisti. Forume tai ai... Bet tikrai įdomu būtų.
PBP, žinoma, kad spėsi į traukinį. Palikčiau dar bent dviem savaitėm tą konkursėlį. O per jas gal ir Svajonė atsilieps ir papasakos kada gi baigsis tas konkursas.
gryzau namulio, ir ziuriu , kad mano ND liko neivertintas, primenu, kad zvilgteletumet i ji i ruzava papuosaliuka
QUOTE(Yvette @ 2013 01 31, 21:36)
* nors, tokiom temom norėčiau su kuo nors gyvai ar padiskutuot ar šiaip mintimis pasikeisti. Forume tai ai... Bet tikrai įdomu būtų.
** PBP, žinoma, kad spėsi į traukinį. Palikčiau dar bent dviem savaitėm tą konkursėlį. O per jas gal ir Svajonė atsilieps ir papasakos kada gi baigsis tas konkursas.
** PBP, žinoma, kad spėsi į traukinį. Palikčiau dar bent dviem savaitėm tą konkursėlį. O per jas gal ir Svajonė atsilieps ir papasakos kada gi baigsis tas konkursas.
* gyvai daug idomiau diskutuoti tokiomis temomis, nes rastu issakyti visas mintis gan sunku (ir kas nores skaityt paklodes), o dar neaisku kas kokiu tonu perskaitys paskum
** Jeee, liuks Po keliu paskutiniu zaidimu suveike toks geras bandos jausmas, kad jau norisi dalyvaut net negalvojant laimesiu, nelaimesiu, tiesiog norisi padaryt ir tiek
QUOTE(PBP @ 2013 01 31, 22:31)
Va, va, aš pastebėjau irgi rankas.
Rodytas jau kažkada, micmojo.com arba tiesiog Jan Scholz.
QUOTE(Ka @ 2013 02 01, 00:01)
aaaaa, šitas man patinka
labanaktis
Giniatte nu man atrodo kad tas paprikas isdeginai, kazkokios keistos spalvos jos. Kaip kitoms rodosi?
Mane kazkokia slogi nuotaika apemus, ar ora sveikia ar kas, bet noriu tik vieno miegooo.
Mane kazkokia slogi nuotaika apemus, ar ora sveikia ar kas, bet noriu tik vieno miegooo.
QUOTE(Ka @ 2013 01 31, 23:01)
gėris!!! ačiū
QUOTE(Yvette @ 2013 01 31, 23:03)
aaaaa, šitas man patinka
Man irgi. Jau pasiilgau jo serijų.
QUOTE(krispuka @ 2013 01 31, 23:08)
labanaktis
Na, ko tu taip?
Man asmeniškai nepatiko tas papuošalas. Nepyk. Imk kokį kitą objektą, ne tokį rėkiantį savo spalva. Ir ne papuošalą turbūt geriau.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 02 01, 00:12)
Giniatte nu man atrodo kad tas paprikas isdeginai, kazkokios keistos spalvos jos. Kaip kitoms rodosi?
Nebegaliu ištrinti foto