QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 31, 14:37)
Aišku prisitaikei sau?
Ne ne, aš ne tai turiu omeny. Aš pažįstu tokių žmonių, kurie nori tiesiog būti menininkais, jie nemėgsta vartotojiškos visuomenės, tos kasdienybės, atrodo įdomiai, įmantriai, keistai, jie patys tokie na, nekasdieniški, bet jiems tiesiog nesiseka kūryboj... Ji tokia pritempta.
Tikrai nebūtina vaikščioti ilgais riebaluotais plaukais ir nutysusiu megztiniu, kad gerai kurtum Labai daug pavyzdžių, kad kūrybingi žmonės atrodo labai paprastai, visiškai neišsišokančiai.
Ne ne, aš ne tai turiu omeny. Aš pažįstu tokių žmonių, kurie nori tiesiog būti menininkais, jie nemėgsta vartotojiškos visuomenės, tos kasdienybės, atrodo įdomiai, įmantriai, keistai, jie patys tokie na, nekasdieniški, bet jiems tiesiog nesiseka kūryboj... Ji tokia pritempta.
Tikrai nebūtina vaikščioti ilgais riebaluotais plaukais ir nutysusiu megztiniu, kad gerai kurtum Labai daug pavyzdžių, kad kūrybingi žmonės atrodo labai paprastai, visiškai neišsišokančiai.
QUOTE(mamagute @ 2013 01 31, 14:50)
tai ką ir norėjau pasakyt: " jie tik nori būt menininkais... jų " kūryba pritempta"... kadangi viduje neturi to tikrojo pašaukimo, tos gyslelės. Toks rezultatas ir gaunasi...
Čia išvaizda, elgesys neturi nieko bendro
Čia išvaizda, elgesys neturi nieko bendro
Kaip ten yra- tik keli % yra tikri "menininkai", kurejai, talentingi, o kiti daug dirba... tai tie norintys... per mazai dirba?
bet va tas pasitikejimas savimi gi kartais ir padeda pasiekti, toliau dirbti... ar nepasitikejimas gali sustabdyti ta raida...
nezinau kur tiesa... ir ar yra ta viena tiesa...
idomu labai