Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

As net nespejau apkabint... Bet apkabinus is vienos puses butu ramiau, tureiau prisiminima.. Bet apkabinus netekti- dar didesnis siaubas netekti. Kaip anksiau nepastebejo sirdeles ydos... Musu vaikiukas buvo visiskai sveikas, nestumo metu ta kepenu hepatoze prasidejo ir gydytoju abejingumas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 22, 11:36)
As net nespejau apkabint... Bet apkabinus is vienos puses butu ramiau, tureiau prisiminima.. Bet apkabinus netekti- dar didesnis siaubas netekti. Kaip anksiau nepastebejo sirdeles ydos... Musu vaikiukas buvo visiskai sveikas, nestumo metu ta kepenu hepatoze prasidejo ir gydytoju abejingumas.

Suprantu tave, tau viskas dar taip sviezia... Nebijok, kad su laiku uzsimirsi apie ji, nekaltink del to saves, jis visad isliks tavo sirdyje ir mintyse...

O mums liko viena dienele wub.gif Jauciu, kad vel pernesiosiu unsure.gif nors taip nenoriu, taip sunku laukti tas dienas, mano vaikuciams turbut gera ten pilvelyje, kad nei vienas nesiskubino pasibelsti laiku.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 02 22, 13:02)
Sveikutes  4u.gif
Suprantu tave, tau viskas dar taip sviezia... Nebijok, kad su laiku uzsimirsi apie ji, nekaltink del to saves, jis visad isliks tavo sirdyje ir mintyse...

O mums liko viena dienele  wub.gif  Jauciu, kad vel pernesiosiu  unsure.gif  nors taip nenoriu, taip sunku laukti tas dienas, mano vaikuciams turbut gera ten pilvelyje, kad nei vienas nesiskubino pasibelsti laiku.

oi monikam kaip smagu smile.gif jau tiek nedaug liko ir pamatysi savo stebuklėlį smile.gif beja gal pilvukas laukia mamos gimtadienio hihihi.gif juk tiek nedaug truksta smile.gif su artėjančiu jubiliejumi monikam smile.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
Paskaita
Atsakyti
Monika, aš kažkaip retas svečias čia paskutiniu laiku buvau, net nesuvedžiau galų, kad laukies lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuoliai 4u.gif . Aš tai gal dar ir norėčiau, bet protas jau stabdo smile.gif . Nebent kada netyčia blush2.gif
Atsakyti
[quote=Emilio_mamyte,2013 02 22, 09:13]

Ar galit pasakyt, nes kaikurios jau ilgiau gyvenat su skausmu- buna akimirku, kad atrodo tarsi tai nutiko ne mum, ne su musu vaikiuku ir bunam laimingi, planuojam ir gyvenam toliau- ar tai nera blogai? Gal tai skausmo numetimas ir jis gris visu sunkumu veliau? Tom akimirkom labai bijau, kad tikrai pradedu pamirst, tarsi nieko nebuvo ir bijau visai pamirst musu Angeliuka. Suprantu, kad niekada nepamirsim ir jis visada gyvens musu sirdyse, bet bijau, kad jis negalvotu, jog mum nera svarbus...
[b]

Tai naturalu,kad tokios mintys aplanko,kad ne mums tai buvo...Pasimirst tai tikrai nepasimirs tik jausmai aprimsta,o jiems as manau ir TEN labai gera.Musu angeliukui jau eina 13m,kai jo nera angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 22, 15:18)
oi monikam kaip smagu smile.gif jau tiek nedaug liko ir pamatysi savo stebuklėlį smile.gif beja gal pilvukas laukia mamos gimtadienio hihihi.gif juk tiek nedaug truksta smile.gif su artėjančiu jubiliejumi monikam smile.gif  happybday.gif  birthday.gif  000552.gif

aciu uz sveikinima 4u.gif labai noreciau, kad pilviniukas pasibelstu per mano gimtadieni, butu pati nuostabiausia dovana wub.gif

QUOTE(lairam @ 2013 02 22, 15:38)
Monika, aš kažkaip retas svečias čia paskutiniu laiku buvau, net nesuvedžiau galų, kad laukies  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Šaunuoliai  4u.gif . Aš tai gal dar ir norėčiau, bet protas jau stabdo  smile.gif . Nebent kada netyčia  blush2.gif

matai kaip buna thumbup.gif tai tu ne proto klausyk, o sirdies mirksiukas.gif mums cia kaip ir netyciukas, nes as dar nebuvau pasirengus dar vienam, norejau bent pora metu palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 02 22, 21:39)
mums cia kaip ir netyciukas, nes as dar nebuvau pasirengus dar vienam, norejau bent pora metu palaukti  ax.gif

kartais netyciukai viska taip pertvarko, kad nebereikia ir beplanuoti, nes buna , kad ir planuot praeina noras, kai vaikai paauginti biggrin.gif
kaip tavo lelius, nesiryzta ateit? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 22, 10:36)
As net nespejau apkabint... Bet apkabinus is vienos puses butu ramiau, tureiau prisiminima.. Bet apkabinus netekti- dar didesnis siaubas netekti.

Va butent. Sunku neapkabinus, bet apkabinus, auginus ir isvargus pirmuosius vargelius dar sunkiau.. Prisiminti sypseneles, asaras, pirmuosiusgugavimus....

QUOTE(monikam @ 2013 02 22, 14:02)
O mums liko viena dienele  wub.gif  Jauciu, kad vel pernesiosiu  unsure.gif  nors taip nenoriu, taip sunku laukti tas dienas, mano vaikuciams turbut gera ten pilvelyje, kad nei vienas nesiskubino pasibelsti laiku.

Kaip fainiai leliukas... Gaila bet as jau nebepasirysiu ....
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 22, 10:36)

As irgi nei maciau,nei apkabinau.Tik pirmaji verksma girdejau...kuri iki siol turiu sirdyje.dreksta akis ir dabar rasant,nes girdziu ji,kai prisimenu savo angela. verysad.gif Daktarai vyrui sake,kad geriau bus man ,jeigu nematysiu.Is vienos puses gal ir geriau,nestovi preis akis veidelis ...is kitos puses ,gaila,kad nepamaciau kaip Ji atrode

QUOTE(monikam @ 2013 02 22, 14:02)
Sveikutes  4u.gif

Monikam,gal siandien wub.gif ?

QUOTE(vilma37 @ 2013 02 22, 16:13)

Tai naturalu,kad tokios mintys aplanko,kad ne mums tai buvo...Pasimirst tai tikrai nepasimirs tik jausmai aprimsta,o jiems as manau ir TEN labai gera.Musu angeliukui jau eina 13m,kai jo nera  angel_sadangel.gif

Man be proto gaila visu mamu netekusiu vaiku.Bet siurpas eina pagalvojus,ka kencia tos mamos,kurios augino,mylavo,liete....
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 23, 02:48)
kaip tavo lelius, nesiryzta ateit? 4u.gif

deja dar nenori rodytis ir net nera jokiu pozymiu unsure.gif dabar tos dienos turbut bus kaip amzinybe...

QUOTE(Suleima @ 2013 02 23, 14:24)
Kaip fainiai leliukas... Gaila bet as jau nebepasirysiu ....

o kodel nebeparasysi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 02 23, 20:51)
o kodel nebeparasysi?  g.gif

Monikam, NEBEPASIRYSIU turet dar vieno leliaus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti