Aušriuke, viką darysi - supsi, dainuosi jai, pinsi kasas... Visą tai darysi savo svajonėse ir sapnuose...
QUOTE(Aušriukė @ 2013 07 14, 21:18)
Angelų mamos, jungiuosi prie jūsų būrelio...
Mūsų pirmagimė dukrytė - Dievo mums siųstas pats didžiausias mūsų gyvenimo stebuklas - į šį šiame pasaulyje Jai nėra ko mokytis... Deja, tuo galim pasiguosti tik mes - Angelų tėvai... kitiems to nesuprast...
Mūsų pirmagimė dukrytė - Dievo mums siųstas pats didžiausias mūsų gyvenimo stebuklas - į šį šiame pasaulyje Jai nėra ko mokytis... Deja, tuo galim pasiguosti tik mes - Angelų tėvai... kitiems to nesuprast...
labai grazu ir jautru, stiprybes jusu seimai

Evelinuke ir jums

Labai graudu skaityti tokias istorijas, bet jusu tikejimas, viltis, labai stipri, taip mes negalime savo maziuku auginti, mokinti, bet jie.....budami ten aukstai labai daug ko mus ismoke.....
O mum jau 6 menesiai... Siandien buvom kapuose, balsu raudojau. Raudoju kaskart... Taip tikiuosi, kad kazkada ims but lengviau. Gyvenu kaip vakume, patyrusi visas baisiausias gyvenimo negandas. Turiu sunu, ji apsikabinu ir bandau ikvept to vaikisko kvapo, bandau prisimint, kaip gime antrasis, akytes, rankytes ir bandyma surekti pirma karta. Kaip man baisu, Mamytes!!! Tarsi niekada nebebus kaip buve, tarsi saule sviecia tik puse, gyvenu tik puse gyvenimo...
Kiek nauju mamyciu, kiek suduzusiu svajoniu, gyvenimu i kartu kiek daug tikejimo ir vilties. Visiem Angeliukam po zvakele. Islikim stiprios net juodziausia akimirka.
Kiek nauju mamyciu, kiek suduzusiu svajoniu, gyvenimu i kartu kiek daug tikejimo ir vilties. Visiem Angeliukam po zvakele. Islikim stiprios net juodziausia akimirka.
Emilio mamyte, tikrai, kad bus dar daug šviesių dienų, bet kaip buvo jau nebebus, nežinau kaip kitoms mamoms, bet man mintyse Dukra kasdiena, kartais tas ilgesys net vargina, bet dabar paimu mažają į glėbį, ir kaip Tu sakai, traukiu jos kvapą, myluoju, taip gera širdy, atrodo, kad apglėbusi esu savo Angelą.
Šiandien Jai 3-eji, ir daug neišsipildžiusių svajonių, bei lūkesčių, gyvenimas paženklintas netektimi. Uždegėm Jai žvakes, pamerkėm gėles ir tik tiek...tik aš likau ilgiau prie kapo, palinkėti Jai ramybės ir pasakyti, kad Jos dar neužmiršau...
p.s. daug kapelių atsirado mūsų kspinaitėse vaikiukų, kai pagalvoji, tai mažuma čia mūsų teateina į sm išsikalbėti, pasiguosti.
Šiandien Jai 3-eji, ir daug neišsipildžiusių svajonių, bei lūkesčių, gyvenimas paženklintas netektimi. Uždegėm Jai žvakes, pamerkėm gėles ir tik tiek...tik aš likau ilgiau prie kapo, palinkėti Jai ramybės ir pasakyti, kad Jos dar neužmiršau...

p.s. daug kapelių atsirado mūsų kspinaitėse vaikiukų, kai pagalvoji, tai mažuma čia mūsų teateina į sm išsikalbėti, pasiguosti.
Sveikos mamytės
Naujoms mamytėms stiprybės ir stiprūs apkabinimai, o Angeliukams po žvakutę.
Užsukau pažiūrėti kaip čia visos laikosi, ir vėl skaudžios netektys...
Vakar ir aš buvau aplankyti savo Angelo, prieš išeinant taip suspaudė širdį, bet susilaikiau neverkiau...buvau su mama nenorėjau kad ir jin pravirktų, nes tada ilgai būčiau nenusiraminus
Kartais užeina tokių akimirkų kai jaučiuosi tokia vieniša ir tada isivaizduoju kokia bučiau laiminga, koks gyvenimas būtų prasmingas ir tikrai nesijausčiau vieniša jei mano mažiukas būtų kartu su manim
Kaip iš tikrųjų sunku būti Angelo mama

Naujoms mamytėms stiprybės ir stiprūs apkabinimai, o Angeliukams po žvakutę.
Užsukau pažiūrėti kaip čia visos laikosi, ir vėl skaudžios netektys...

Vakar ir aš buvau aplankyti savo Angelo, prieš išeinant taip suspaudė širdį, bet susilaikiau neverkiau...buvau su mama nenorėjau kad ir jin pravirktų, nes tada ilgai būčiau nenusiraminus

QUOTE(xiuke @ 2013 07 15, 01:26)
tikrai, kad bus dar daug šviesių dienų, bet kaip buvo jau nebebus, nežinau kaip kitoms mamoms, bet man mintyse Dukra kasdiena, kartais tas ilgesys net vargina, bet dabar paimu mažają į glėbį, ir kaip Tu sakai, traukiu jos kvapą, myluoju, taip gera širdy, atrodo, kad apglėbusi esu savo Angelą.
xiuke, žvakutė Tavo Angelui.. po žvakutę visiems Angelams..
Susitaikyti su tuo, kad niekas nebebus kaip buvo tikriausiai sunkiausia... Žinoti, kad esi mama, bet tavasis vaikutis kitoks - Angelas - nepakeliamai sunku... kai nori priglausti, pamyluoti, stipriai apkabinti, bet neturi ką... tik mintyse...
Vakar su vyru kalbejom, kad jau butu puse metuku, jau vargo nebe tiek butu, vaziuotumem atostogu keturiese, ne trise. Nera balanso gyvenime-vaiku namai pilni vaiku, taip pat daug tevu praradusiu lauktus vaikus. Nezinau, nenoriu nieko isvedzioti is to, bet juk butu tiek laimingu zmoniu vietoj to, kaip yra dabar, jei tik butu ta pusiausvyra gyvenime. Man per skaudu, as net kitu mamyciu paguost negaliu-paskaitau, verkiu su kiekviena bet ne visada iseina rasti paguodos, padrasinimo zodi, nes tame skausme viskas labai baisu.
O as su dziugiom ziniom,temutei uzbaigti, viena is Musu mamyciu supuoja jau sunyti
, tikiuosi naujoje temoje pasipasakos placiau

Sveikos
Xiuke , Emilio- mamyte po zvakele angeleliams [*], man irgi siandien liudna nes siandien 3 menesiai po antros netekties
, kaip laikas bega.
Ausriuke,
verkiu, apkabinu
, uzjauciu.......

Xiuke , Emilio- mamyte po zvakele angeleliams [*], man irgi siandien liudna nes siandien 3 menesiai po antros netekties

Ausriuke,