Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 08, 15:53)
Sveikos,

butinai turi pradeti kudiki, tai ir bus issigelbejimas is liudesio, is visu negatyviu minciu...tik kitas nestuke.gif Tave prikels wub.gif buk stipri ir siek savo tikslo...ir kitoms mamytems to linkiu 4u.gif nes kitu vaistu neeera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 08, 17:53)
butinai turi pradeti kudiki, tai ir bus issigelbejimas is liudesio, is visu negatyviu minciu...tik kitas nestuke.gif  Tave prikels wub.gif buk stipri ir siek savo tikslo...ir kitoms mamytems to linkiu 4u.gif nes kitu vaistu neeera verysad.gif

sutinku visais 2oo%.
tik kitas nestumas ir vaikelis uztraukia ir sumazina zaizda

Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 02 12, 11:58)
sutinku visais 2oo%.
tik kitas nestumas ir vaikelis uztraukia ir sumazina zaizda

bet kiek pastangu, baimiu, visos ligu prevencines priemones, o paskui laukimas iki tos ribos, kol jau galesi pasakyti, kad tikrai viskas bus gerai....
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 12, 16:07)
bet kiek pastangu, baimiu, visos ligu prevencines priemones, o paskui laukimas iki tos ribos, kol jau galesi pasakyti, kad tikrai viskas bus gerai....

jei nebandysi, nezinosi...baimiu visur pilna...nieko nepakeisim, o mes juk stiprios 4u.gif jei baimej gyvensi, vaiku nebesusilauksi...butu liudna, del baimes ju netureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 12, 15:07)

Del sito rizikuoti verta.bAIME...jos neisvengsim...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 12, 15:07)

Savo paskutyni nestuma prisimenu kaip kosmara, nors viskas buvo gerai bet baime turbut kaip ir visoms jau pagymdziusioms mamytem buvo dydziule...Ir niekas tau nepasakys kad viskas bus gerai, nes tos ribos nera. Gyvenu ir bijau. Nors stengiuosi vyti nuo saves visas blogas mintis.Todel mergyt turi susikaupti ir suprasti kad kitaip nebus.Baimiu dabar jau bus visa gyvenima...Perlipti per tas baimes praktiskai neimanoma.Turi suvokti kad tos baimes nedings nei po 1metu nei po 5.Tad drasiai i prieki.Susiimk ir viskas bus gerai, nors ir bus labai baisu. Bet mes gi stiprios ir viska atlaikysime mirksiukas.gif
Atsakyti
Uoj, tos baimes doh.gif sutinku su visom pasisakiusiom drinks_cheers.gif , jei lauksit kol jos sumazes/praeis galimas daigtas niekada nesirysit unsure.gif ...As tai vos ne paranojike su savo baimem doh.gif Planuot negalejau, nes bijojau doh.gif , visa nestuma prasinervinau-bijojau doh.gif , o kai gime vel bijojau, ar tikrai viskas gerai,nors ir daktarai sako, kad viskas ok, o man vis mintys, kad neduok die kas islys doh.gif ... dabar ir toliau bijau, kad tik ko neatsitiktu doh.gif Zodziu, pasmerkta jau as bijoti bijoti.. Kaip Mb sako, "esi toks stipras bobas (cia geraja prasme hihihi.gif ), o vos tik kas su vaikais- pro asaras kelio nebematai doh.gif " ir is tiesu, man paprasciausias persalimas jau kazkas baisaus, nors ir dicke suserga, aisku, nelakstau ir neklykiu, bet viena sau asara jau braukiu, o apie miega isvis pamirstu bent jau kol tempa praeina..... rolleyes.gif
Atsakyti
Miglė ryte atsikėlė ir pasakoja -" sapnavau Vaivutę. Kartu miegojot. Ir aš šalia norėjau, bet netilpau, tada verkiau. "

Ir tikrai - girdėjau naktį, kaip per miegus Miglė verkė...

..paklausiau paskui - kokia Vaivutė buvo? Sakė - maža, balta, minkšta biggrin.gif wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 02 14, 10:36)
Miglė ryte atsikėlė ir pasakoja -" sapnavau Vaivutę. Kartu miegojot. Ir aš šalia norėjau, bet netilpau, tada verkiau. "

..paklausiau paskui - kokia Vaivutė buvo? Sakė - maža, balta, minkšta  biggrin.gif  wub.gif ...

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 02 14, 10:36)

..paklausiau paskui - kokia Vaivutė buvo? Sakė - maža, balta, minkšta  biggrin.gif  wub.gif ...

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 02 14, 11:36)

Daznai Migle prisimena Vaivute wub.gif
Mate ji ja?

Mano dukra sako,kad labai gaila,kad sese susirgo ir mire.Nemate ji Jos.Tik zino,kad Ji buvo.......
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 02 14, 12:36)
"

tie vaikuciai, net siurpuliukai praejo 4u.gif ...manoji atsimena, bet jau vis maziau detaliu, manau su laiku isbles, tik neisbles faktas , kad dar turejo buti viena sese wub.gif verysad.gif
pasigedau musu merginu: Lairam, Bices, Rences, kuku... 4u.gif
Atsakyti