Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Anggell @ 2013 07 09, 09:02)
Jums issipasakojau, lengviau tapo. Jau dabar geriau, susitaikiau su realybe, bet iskart tai sokas buvo ir pora dienu kaip nesava. Bet dabar jau nieko. As irgi tokiu zmoniu nesuprantu  doh.gif

Tavo Angelo vardu,jie pavadino savo VAIKA?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 09, 09:50)
Tavo Angelo vardu,jie pavadino savo VAIKA?

Antro Angelo vardu, bet antras nestumas buvo 20 sav beveik, kapo jo neturime, mums jo neatidave, bet mes turejome du vardus, tik nezinojome dar koki isrinksime. Ir as pasakiau jai, dar ziema, o ji dabar savo sunui dave toki varda. Tai realiai mano Angelas to vardo dar neturejo, tik mintyse buvo, blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 07 09, 10:24)
Antro Angelo vardu, bet antras nestumas buvo 20 sav beveik,  kapo jo neturime, mums jo neatidave, bet mes turejome du vardus, tik nezinojome dar koki isrinksime. Ir as pasakiau jai, dar ziema, o ji dabar savo sunui dave toki varda. Tai realiai mano Angelas to vardo dar neturejo, tik mintyse buvo,  blush2.gif .

Bet vistiek....skaudu Tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 07 09, 07:24)
Antro Angelo vardu, bet antras nestumas buvo 20 sav beveik,  kapo jo neturime, mums jo neatidave, bet mes turejome du vardus, tik nezinojome dar koki isrinksime. Ir as pasakiau jai, dar ziema, o ji dabar savo sunui dave toki varda. Tai realiai mano Angelas to vardo dar neturejo, tik mintyse buvo,  blush2.gif .

ojei console.gif kaip taip zmonem leidzia sirdis elgtis..
laikykis mergyt, stiprybes Tau kuo didziausios
Atsakyti
Aciu merginos drinks_cheers.gif . Pirmom dienos labai skaudu buvo iki asaru, kaip isgirdau tai net zodzius visus pamirsau, bet dabar jau geriau, stengiuosi apie tai negalvoti, nu ka padarysi, yra tokiu zmoniu doh.gif , as taip nesugebeciau pasielgti smile.gif. Matyt pagalvojo, kad man vistiek to vardo jau nebereikes ........ g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 07 09, 15:29)
yra tokiu zmoniu  doh.gif , as taip nesugebeciau pasielgti smile.gif

mes su vyro sesrimi kažkaip iš po nelaimės labai nutolome...matyt tai lėmė ne užilgo iš po mūsų, jiems gimusi dukra unsure.gif sunku man buvo, taip ir atsiverė nebendravimo bedugnė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 07 09, 16:09)
mes su vyro sesrimi kažkaip iš po nelaimės labai nutolome...matyt tai lėmė ne užilgo iš po mūsų,  jiems gimusi dukra unsure.gif sunku man buvo, taip ir atsiverė nebendravimo bedugnė... verysad.gif

Mes ir taip su ja mazai bendravome, tiesiog jie pas tevus gyvena, tai nori nenori vistiek susitiksi smile.gif. Pakolkas nevaziuoju, nenoriu, paskui matysiu smile.gif. Vyras vienas buvo ir gerai. Bet as nei pavydziu, nei pykstu, man pakolkas sunku, praeis daugiau laiko, vaikas paaugs ir nuvaziuosiu.
Papildyta:
Tauskute kaip atostogos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 07 08, 01:34)

Rutabern, kaip  nestuke.gif

Sveikos merginos, stengiuosi kuo maziau galvot apie mus visas siejancia nelaima, todel ir cia retai beuzsuku, sekasi man sunkokai, sveikata nelabai gera, tai sunku siek tiek, kai karsta truksta oro del sarkoidozes, kai salta atsinaujina staigiai kosulys ir buna sunku, o dabar dar ir uogu metas, tai kaip beprote su tom uogom kankinuosi ir verdu uogienes... nestuke.gif gyventoja auga gerai mes jau turim siek tiek daugiau nei 26 sav., kasdien naudojam su tecio pagalba vaistukus ir tikimes kad viskas bus gerai, gyd. sake kad bus ilgakoje manekene smile.gif is namu kojos nekeliu tik iki parduotuves kartais ir pas gydytojus smile.gif vyras niekur kitur neleidzia sako spesi paskui nuvaziuosi smile.gif aciu xiuke kad nepamirsti smile.gif kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 07 11, 13:41)
is namu kojos nekeliu tik iki parduotuves kartais ir pas gydytojus smile.gif vyras niekur kitur neleidzia sako spesi paskui nuvaziuosi smile.gif aciu xiuke kad nepamirsti smile.gif kaip tu laikaisi?

wink.gif kur cia pamirsi, kai tokie dziaujsmingi ivykiai sukasi pas Tave...nuslapukavai net nuo musu wink.gif jau daug kelio nueita, laikykis...sveikatos Tau...
as, atrodo, jau nieko, dziaugiuos lyg ir gyvenimu, dukryte labai meili, svelni...bet pastarosiomis dienomis, jauciu kazkokius sirdies permusimus, itampa, nerima... doh.gif , kazko bauginanti ateitis atrodo, nu vien zodziu... smile.gif cia matyt vistiek nelaimes padariniai, kurie vienaip ar kitaip paveike psichikair jau gerai kaip buvo nebebus, visvien islenda kazkas, o juk visos ligos nuo nervu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 07 11, 12:41)
siek tiek daugiau nei 26 sav

kaip smagu, kad viskas gerai thumbup.gif 4u.gif
Pas mane ir buvo bėdų bėdelių su sveikata, tad nuo 25 sav. jau atostogavau, o 28 sav. praktiškai ant lovos varčiausi doh.gif ir dabar va kelias minutes padirbau pasilenkus, tai vos vaiką pakelt galiu verysad.gif , vaistų į stuburą pasekmė per cp
Tad stiprybės, tikrai viską įveiksi dėl savo leliaus 4u.gif ir gero oro laukimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 11, 14:36)
dabar va kelias minutes padirbau pasilenkus, tai vos vaiką pakelt galiu  verysad.gif , vaistų į stuburą pasekmė per cp

schmoll.gif nesutinku, man nei karto neleisti vaistai i nugara, bet skausmas belekox, tuoj pakerta, man tai tikrai ne tame esme, po pirmojo nestuke.gif jau nugarai buvo sakes...
Atsakyti
Ruta,kaip dziaugiuosi del taves wub.gif
Xiuke,duoda ir leidimas i stubura skausmu ir gana stipriu zinok.man jau praejo.
Atsakyti