Siandien....4 menesiai nuo tos kosmaru tapusios dienos...4 menesiai skausmo, begalinio ilgesio, kartais linksmu sauletu dienu ir to amzino atsakymo ieskojimo i klausima k
odel...nuvaziavau siandien i kapines taip norejau pakalbeti su savo Angeleliu bet negalejau istarti nei zodzio...apie gera valanda tik praverkiau, pamerkiau gelyciu, uzdegiau zvakute ir isejau...dar kelis kartus atsisukdama atgal lyg tikedamasi pamatyti...
Kad ir kaip viskas po truputi pasimirstu bet tos pirmos menesio dienis tokios sunkios...
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 04, 14:04)
Siandien....4 menesiai nuo tos kosmaru tapusios dienos...4 menesiai skausmo, begalinio ilgesio, kartais linksmu sauletu dienu ir to amzino atsakymo ieskojimo i klausima k
odel...nuvaziavau siandien i kapines taip norejau pakalbeti su savo Angeleliu bet negalejau istarti nei zodzio...apie gera valanda tik praverkiau, pamerkiau gelyciu, uzdegiau zvakute ir isejau...dar kelis kartus atsisukdama atgal lyg tikedamasi pamatyti...
Kad ir kaip viskas po truputi pasimirstu bet tos pirmos menesio dienis tokios sunkios...
Spaudzia sirdi del Taves...

Zvakute tavo Angelui
As siryt guledama salia savo vaiko,prisiminiau....
prisiminiau ta vakara,kai prasidejo saremiai,kaip nesupratau,kad tai tikrieji saremiai
poto supratus,kaip juokavom visi,kad Ji ateis ta diena kaip rode pati pirma karta echoskopas
Galvojom,koks punktualus vaikas
Kai su visais atsisveikinau ir vaziavau greituke
ramybes tik nedave sapnas sapnuotas ta nakti
ligonine
paziuri atsidarymas 7
i operacine
ziuriu i laikrodi
girdziu verksma ir gyd zodzius -MERGAITE
tik tada dar nesuvokiau,ka reiskia gyd zodziai,kad JI labai pavargus ir Jos parodyt man negali
ir nezinojau,kad meluoja,jog kita ryta ja pamatysiu..........................................................................................
Nepamaciau
QUOTE(Lu @ 2013 07 02, 23:46)
Kaip smagu girdet,kad viskas ciki piki
Atostogauji jau???
Zvakutes musu Angelams////

Atostogauji jau???
Zvakutes musu Angelams////
Laba

QUOTE(Lu @ 2013 07 04, 11:38)
Spaudzia sirdi del Taves...
Zvakute tavo Angelui
prisiminiau ta vakara,kai prasidejo saremiai,kaip nesupratau,kad tai tikrieji saremiai
poto supratus,kaip juokavom visi,kad Ji ateis ta diena kaip rode pati pirma karta echoskopas
ligonine
paziuri atsidarymas 7
i operacine
ziuriu i laikrodi
tik tada dar nesuvokiau,ka reiskia gyd zodziai,kad JI labai pavargus ir Jos parodyt man negali
ir nezinojau,kad meluoja,jog kita ryta ja pamatysiu..........................................................................................
Nepamaciau

Zvakute tavo Angelui
ligonine
paziuri atsidarymas 7
i operacine
ziuriu i laikrodi
Nepamaciau
oj Lu - pravirkde Tavieji prisiminimai..

Tauskute - geru atostogu

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 04, 14:54)
Linkiu,kad atostogos butu darbingos ir vaisingos

QUOTE(tee @ 2013 07 04, 16:50)
Papasakok,kaip TU?
QUOTE(Lu @ 2013 07 04, 15:38)
o aš atsimenu sunerimau dėl judesių, dėl termino datos, sakau vyrui važiuojam į priimamąjį pasitikrinti (termino diena), prausiuosi, o širdy baimė kažkokia, sakau vyrui, kažko bijausi, dėl visa ko pasiimsiu gal tašę leliuko (neprireikė), ir mintyse šmėstelėjusi mintis: o jei kažkas blogai, ką aš vyrui pasakysiu? kai gydytoja pasakė: vaisiaus žūtis, akimirką nesupratau, ką pasakė, galvoju-išsprūdo...ir tik paskui jos klausiau: ką aš pasakysiu vyrui...bet nereikėjo sakyti...suprato...siaubinga diena...

Tauškute smagių ir gerų atostogų

As ta diena tokia buvau laiminga. Ryta ta atsikelem su vyru net nenujauciau kad isejusi ryte nebe griziu namo...grizau namo viena,tusciom rankom...
Eh kaip as siu atostogu laukiu ir pagaliau sulaukiau
miegosiu kiek noresiu, ilsesiuos , jetau kaip faina bus nieko nedaryt nesikelt i ta darba o tik poilsiaut
Eh kaip as siu atostogu laukiu ir pagaliau sulaukiau

mergaitės
papriekaištavau vyrui, kad pagimdžius sūnų, man nė gėlės nenupirko. Sako gi tu ir sau jį gimdei, ne dėl manęs vieno... sakau na taip. Po to vyras sako - patikėk ką aš per tą pusvalandį išgyvenau kai užsidarė operacinės durys už nugaros
... amžinybe virto tas laikas ir grežė smegenis mintys - ar vaikas gyvas, ar kvėpuoja, ar sveikas
...Tik kai atėjo seselė ir pašaukė parodyt kūdikį, kai pamačiau, kad tikrai GYVAS, tik tada atsikvėpiau. Ir nė negalvojau, kad kažką tau reik nupirkt, tik džiaugiaus, kad viskas gerai...
Kai pagalvoju tikrai košmarą išgyvent turėjo, nors visi gydytojai sakė, kad viskas gerai, bet patikėjom tik tada kai namo važiavom
Ir dabar, nepatikėsit, bet kaip keista kai mamos pažįstamos ar prieš N metų buvę bendradarbės sveikina, vaiką sutikę perduoda sveikinimus
. Išties labai smagu ir graudu.
Tad jei kažkam nepasako paguodos žodžių, žinokit kad nedrįsta, nežino kaip prieit ir ką pasakyt.

papriekaištavau vyrui, kad pagimdžius sūnų, man nė gėlės nenupirko. Sako gi tu ir sau jį gimdei, ne dėl manęs vieno... sakau na taip. Po to vyras sako - patikėk ką aš per tą pusvalandį išgyvenau kai užsidarė operacinės durys už nugaros

Kai pagalvoju tikrai košmarą išgyvent turėjo, nors visi gydytojai sakė, kad viskas gerai, bet patikėjom tik tada kai namo važiavom

Ir dabar, nepatikėsit, bet kaip keista kai mamos pažįstamos ar prieš N metų buvę bendradarbės sveikina, vaiką sutikę perduoda sveikinimus

Tad jei kažkam nepasako paguodos žodžių, žinokit kad nedrįsta, nežino kaip prieit ir ką pasakyt.
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 04, 19:13)
aha

QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 04, 18:13)
Man atveze visa "sluota"dideliu roziu,net gydytojos aikciojo.

O lauke tai jis namie kada as paskambinsiu kada mane operuos,nes as jam nesakiau,kad nestresuotu uz duru.Tai zmogus dar miegojo,kai jam paskambino ir pasake,kad viskas gerai,kad jau turi sunu.

O paguodos zodziu taip.Noretu pasakyt,bet ir bijo tuo paciu,kad neizeist
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 04, 14:04)
Angeliukui [*]

Tauskute su atostogom

O as siandien nupirkau dirbtinu geliu, laaaaaabai grazios, kaip tikros atrodo, net zmones stoteleje ir autobuse ziurejo, klause kokios cia, o kaip sakiau kad jos dirbtines, liete isitikinti kad tikrai, net darbe visus geles apgavo, sako, kur eisi, tokios grazios geles, sakau ant kapu pas maziuke, ir jos netikros, tai visi negalejo patiketi kad tai netikros. Tai likau patenkinta, radau tinkamas geles savo maziukei. Aisku, vasara , noretusi gyvu, bet deja mes daznai negalime ten nuvaziuoti (atstumas neleidzia), o gyvos greit nuvysta

Papildyta:
Del paguodos zodziu, taip , zmones bijo. Bet smalsuma irgi dideli turi , o kodel, o kas, o kaip,

QUOTE(Anggell @ 2013 07 04, 22:39)
tie paskui perpasakos kitiems ir paskui toks jausmas kad ant kaktos pas tave parasyta.......
man tai nemaloniausia, kai žinau, jog kaimynės žino, nors nė vienai nesu sakiusi, yra kas pasako, kažkoks tox keistas jausmas, aš žinau, kad jos žino, o jos apsimeta, kad nežino...