Aciu Lu uz temele

QUOTE(tee @ 2013 01 30, 18:24)
Sveikutes merginos
Lu aciu uz nauja trobele
kaip jus laikotes? jau du menesiukai, kaip greit bega laikas
as vis paskaitineju, bet ne visad parasau. kazkaip siuo metu jauciuos siek tiek paluzus, vel kiekviena vakara visi tie ivykiai pries akis lyg butu vakar nutike.. bet stengiuos, kiek galiu
stengiames pagaut zirniuka, bet nesiseka visai

Lu aciu uz nauja trobele

as vis paskaitineju, bet ne visad parasau. kazkaip siuo metu jauciuos siek tiek paluzus, vel kiekviena vakara visi tie ivykiai pries akis lyg butu vakar nutike.. bet stengiuos, kiek galiu

Mano daktare sake, nepastosi kol nesusireguliuos ciklas...Ji zinojo kad noriu pastoti ir ko greiciau todel pasiule tos lasus, nors apie homeopatija visada sakydavo kad jei yra liga ja reikia gydyti, o ne slopinti.
QUOTE(xiuke @ 2013 01 30, 23:25)
kiek žmonių tiek nuomonių, vieni vaistus pripažįsta, kiti tik žoleles, ar hemopatinius...aš asmeniškai hemopatija netikiu, nes visad noriu greitesnio rezultato...
čia tas pats kaip ir su skiepais, vieni skipija vaikus, kiti atsisako ( šitame amžiuje pasirodo populiaru neskiepyti vaikų
)

As tai uz privalomus skiepus

QUOTE(*spurga* @ 2013 02 02, 22:10)
Laba rytoj bus savaite , kai vel tokiu paciu laiku netekau { apie 20 sav } netekau pilviniuko
skaudu labai ,bet kaip nors ... juk mes moterys stiprios ...

Laikykis

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 04, 19:31)
Sveikos, Angeleliu netekusios Mamytes. Noriu ir as uzsirasyti i Jusu kampeli, rytoj bus 3 savaites kai netekom savo Angelelio, isgyvenusio tik valanda po gimdymo. Kai galesiu, papasakosiu issamiau savo istorija. Tiesiog gal galite pasakyti, kada skausmas bent truputeli aprimsta?..

http://psichoterapij...pie-gedjim.html
QUOTE(Largesize @ 2013 02 04, 19:56)
Aciu, mergytes, uz linkejimus mano maziukui
Labai labai tikiuos, kad po scano nereiks dar labiau bliauti
VISKAS MUMS BUS GERAI! juk taip turi buti.... (cia jau save drasinu
)

Zinoma viskas bus gerai

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 05, 00:03)
Baisu

Papildyta:
Mes mamytes gryzome is UK pasakysiu atvyrai niekada gyvenime nenoreciau ten gyventi

Laikykites valgykit citrinas ir medu, jei jau nebenori vaikai citrinu tai maniskiai kuo puikiausiai askorbo rugsti lapnoja

sveikateles visoms