Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikutes smile.gif
Aciu Lu uz temele 4u.gif

QUOTE(tee @ 2013 01 30, 18:24)
Sveikutes merginos  4u.gif

Lu aciu uz nauja trobele  4u.gif   kaip jus laikotes? jau du menesiukai, kaip greit bega laikas  ax.gif

as vis paskaitineju, bet ne visad parasau. kazkaip siuo metu jauciuos siek tiek paluzus, vel kiekviena vakara visi tie ivykiai pries akis lyg butu vakar nutike.. bet stengiuos, kiek galiu smile.gif stengiames pagaut zirniuka, bet nesiseka visai verysad.gif 

Mano daktare sake, nepastosi kol nesusireguliuos ciklas...Ji zinojo kad noriu pastoti ir ko greiciau todel pasiule tos lasus, nors apie homeopatija visada sakydavo kad jei yra liga ja reikia gydyti, o ne slopinti.
QUOTE(xiuke @ 2013 01 30, 23:25)
kiek žmonių tiek nuomonių, vieni vaistus pripažįsta, kiti tik žoleles, ar hemopatinius...aš asmeniškai hemopatija netikiu, nes visad noriu greitesnio rezultato... smile.gif  čia tas pats kaip ir su skiepais, vieni skipija vaikus, kiti atsisako ( šitame amžiuje pasirodo populiaru neskiepyti vaikų unsure.gif )

As tai uz privalomus skiepus smile.gif nesuprantu kaip mamos gali imti tokia atsakomybe ant saves nedarant skiepu savo vaikams.
QUOTE(*spurga* @ 2013 02 02, 22:10)
Laba rytoj bus savaite , kai vel tokiu paciu laiku netekau { apie 20 sav } netekau  pilviniuko  verysad.gif skaudu labai ,bet kaip nors ... juk mes moterys stiprios ...

Laikykis console.gif
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 04, 19:31)
Sveikos, Angeleliu netekusios Mamytes. Noriu ir as uzsirasyti i Jusu kampeli, rytoj bus 3 savaites kai netekom savo Angelelio, isgyvenusio tik valanda po gimdymo. Kai galesiu, papasakosiu issamiau savo istorija. Tiesiog gal galite pasakyti, kada skausmas bent truputeli aprimsta?..

console.gif skausmas aprims kai ismoksi su juo gyventi,kai ismoksi valdyti savo jausmus. O tam reikes nemazai laiko.

http://psichoterapij...pie-gedjim.html
QUOTE(Largesize @ 2013 02 04, 19:56)
Aciu, mergytes, uz linkejimus mano maziukui 4u.gif  Labai labai tikiuos, kad po scano nereiks dar labiau bliauti doh.gif  VISKAS MUMS BUS GERAI! juk taip turi buti.... (cia jau save drasinu  doh.gif )

Zinoma viskas bus gerai thumbup.gif
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 05, 00:03)
Pameginsiu papasakoti...
36 savaite, sausio 5, sestadieni,

Baisu verysad.gif kad dirba tokie gydytojai.. As ir gi buvau susidurusi su visai nemandagiom gydytojom. Todel 4 nestumas buvo priziurimas labai geros daktares wub.gif ir jei ne ji nezinau kaip viskas baigtusi.

Papildyta:
Mes mamytes gryzome is UK pasakysiu atvyrai niekada gyvenime nenoreciau ten gyventi blush2.gif pasisveciuoti taip, bet gyventi tikrai ne schmoll.gif Po savaites gryzimo namo visi vaikai pakrito kaip lapai doh.gif Milanija buvo isbere gerem antibus tempa nekrisdavo, zodziu apturejau streso ir ispedinom i ligonine, bet dabar jau aciu devuj viskas gerai. smile.gif

Laikykites valgykit citrinas ir medu, jei jau nebenori vaikai citrinu tai maniskiai kuo puikiausiai askorbo rugsti lapnoja biggrin.gif

sveikateles visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 07 vasario 2013 - 03:21
QUOTE(xiuke @ 2013 02 07, 01:59)
dekui, ilgai kažko ieškojau ir norėjau, tik pamačiau tą angelą ir įsimylėjau, paskui tik atsirado mintis, kaip jį pasodinti, praitą žiemą jis mums suskilinėjo, peršalo, keitė į kitą verysad.gif o ir žodžių ilgai ieškojau tinkamų ir prasmingų, kad liktų ilgam... verysad.gif

as irgi ieskojau ilgai minciu, pora metu stovejo tik kryzelis...Kol neuzsikabinau uz seses zodziu va cia pati pirma zinute nuo Milli Vanilli....

http://www.supermama...?...2163&st=168

Ir tada sugalvojom, kad mums reikia knygos.....vienu tusciu lapu, o kitame mazytis angeliukas ir uzrasas Paulyte 2007...

Atsimenu kai pirma karta ji pamaciau jau pastatyta pirma karta po laidotuviu (buvo praeje 2 metai) issiverkiau nuo sirdies....siaip paverdavau, bet kaip tada verkiau...atrode po to net palengvejo..
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 07, 05:23)

As tai uz privalomus skiepus  smile.gif  nesuprantu kaip mamos gali imti tokia atsakomybe ant saves nedarant skiepu savo vaikams.

Mes mamytes gryzome is UK pasakysiu atvyrai niekada gyvenime nenoreciau ten gyventi

sveikos 4u.gif
tai zinai dabar visi nuo nuprotejimo sveikuoliai, zalieji, eco ir pan...nebeziuri nieko, sveika nesveika, bele eco zenklas, ir viskas i nieka nebeziuri...
as ir uz skiepus, kai pasirasinejau ligonineje su maziuke, gydytoja vos nepadekojo, gerai sako, kad taip galvojat, kad reikalingi, nes kitos mamos nebeskiepija doh.gif cia tevu pasirinkimas, bet ir mus mamos gi skiepijo, o va dabar jau vis naujoviu prisigalvojama...

kodel nepatiko UK? as tik ir svajoju ten isvykti, bet suprantu, kad su vaikais jau ten sunku butu...
Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2013 02 07, 12:23)
as irgi ieskojau ilgai minciu, pora metu stovejo tik kryzelis...

tai vat, atrodo, kad savo Vaikui norisi nors po mirties iamzinti kazka ypatingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 07, 14:57)

kodel nepatiko UK? as tik ir svajoju ten isvykti, bet suprantu, kad su vaikais jau ten sunku butu...
Papildyta:

tai vat, atrodo, kad savo Vaikui norisi nors po mirties iamzinti kazka ypatingo verysad.gif

Keistas ten tas gyvenimas. I svecius jie ten nevaiksto.Per naujaka nei vieno zmogaus nemaciau lauke...zmoniu vaikstanciu savo kojom praktiskai nepamatysi tik parduotuvej. Centre aisku viksta judejimas. Lig papouliau i kazkoki netikra gyvenima "zaidima", visi sypsosi, sory sory doh.gif perdaug truputi. Vaiku lauke isvis nemaciau nors uz namo graziai sutvarkytas kiemas...parkai tusti tik vienas kitas zmogus...Uz tai masinu labai daug. Vaiku savo tikrai neleisiu ten mokytis, net susirejau su tevais to lausimu...Nes tikino kad Anglijoje gaus geresni issilavinima doh.gif nu jau ne tikrai. Mokslai beproto brangus.Mano brolis preitais metais gavo inzineriaus diploma ir sedi po sia diena be darbo. Nors kaip sake kad jei gausi ten diploma lengviau isidarbinti, nei velnio. Nors esu ruse ir mano vaikai lanko rusu darzeli ir mokykla. Esu savotiska Lietuvos patriote biggrin.gif Ten netik judejimas masinu i kita puse bet ir visas gyvenimas atbulai.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 06, 22:59)
dekui, ilgai kažko ieškojau ir norėjau, tik pamačiau tą angelą ir įsimylėjau, paskui tik atsirado mintis, kaip jį pasodinti, praitą žiemą jis mums suskilinėjo, peršalo, keitė į kitą verysad.gif o ir žodžių ilgai ieškojau tinkamų ir prasmingų, kad liktų ilgam... verysad.gif

xiuke console.gif
as ir dabar paieskose ir sprendimuose, ka isrinkt,kad butu neperkrauta, bet miela labai..

tanler - pritariu del mokslo, ypac vaikam. gyvenu uk ir matau kaip cia vaikai, nebemoka lietuviu kalbos, kalbet dar dar, bet paie rasyma ar skaityma jau pamirsta. issilavinimas cia labai zemo lygio, turiu omeny ne universitetus. pasimoke kelis metus cia, vaikai labai mazai sansu turetu adaptuotis lietuvoj. o del zmoniu tai gal priklauso nuo miesteliu, pas mus atrodo kad tie zmones namus pamirse unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tee: 07 vasario 2013 - 19:59
QUOTE(Suleima @ 2013 02 07, 11:23)
zinute nuo Milli Vanilli....

Dar toj pacioj temoj va,kokie zodziai verysad.gif
Tokia skaudi ir netikėta ši mirtis.
To sopulio niekam neišmatuoti.
Gyvybės kainą žino tik mamos širdis,
Kuri nemoka imti, o tik duoti.
Atsakyti
visi tie zodziai labai grazus, ir labai asaros byra skaitant.
Atsakyti
mergaitės 4u.gif
Tanler ir aš tos pačios nuomonės apie UK blush2.gif .
Kaip turistui - žavi šalis, bet ten gyvent nenoriu, nepatinka dirbtinės šypsenos, gyvenimo būdas, maistas - man ten nėra ką valgyt doh.gif lotuliukas.gif , vien sintetika nenatūrali kažkokia. Buvom prieš 2,5 m suplanavę emigruot, pirma išvažiavau ir po 1 dienos apsisprendėm, kad aš nenoriu ir mums ten netinka, vyras irgi pasakė kuo greičiau maut namo smile.gif . Mums gerai ir Lietuvoj, tikrai gyvenam geriau nei dauguma emigrantų.
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2013 02 05, 18:35)

Vaiva, man begalo grazus tie zodziai, kuriu paskutine eilute tavojoj juostoj, cia kuri mamyte sukure gal?

Nuo xiukės nusižiūrėjau..... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
vis paskaitinėju ką rašot ir tyliu, kol nesusikaupia.... Noriu išsilieti... rytoj mano gimtadienis, ir mąstau - Nojus jau butu gražus berniukas, atnešų man su tėčio pagalba nupirktą gėlytę, pasveikintų mane, savo MAMĄ... bet, niekada to nebus... niekada jis neatbėgs į kambarį, kaip kiti vaikučiai su ištiesta į prieky rankute, kurioje graži maža gėlytė mamai.... niekada nepadainuos dainelės, tau mano mamyte... niekada nesakys - mama, tu man pati gražiausia... niekada... niekada... niekada... noriu rytoj nuvažiuoti ant jo kapelio... bet nedrystu sakyti vyrui... žinau jis sakys, kad kvaila, sergi, toks oras ir dar taip toli... o man reikia, nors tu ką - reikia ir viskas... bent tiek... bent ten...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 02 08, 14:53)
noriu rytoj nuvažiuoti ant jo kapelio... bet nedrystu sakyti vyrui... žinau jis sakys, kad kvaila, sergi, toks oras ir dar taip toli... o man reikia, nors tu ką - reikia ir viskas... bent tiek... bent ten...

console.gif kaip suprantu. Artėja ir mano gimtadienis, ir tuo pačiu vaikelio metinės. Tas kapelio aplankymas kaip atgaiva, balzamas širdžiai. Ir kodėl mes moterys nedrįstam to pasakyti savo vyrams... Juk jei širdis veržiasi, ramybės nebus kol nenuvažiuosim ir neaplankysim. laikykitės Ruta_bern ir linkiu išdrįsti pasakyt vyrui savo norą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2013 02 08, 15:02)
console.gif  kaip suprantu. Artėja ir mano gimtadienis, ir tuo pačiu vaikelio metinės. Tas kapelio aplankymas kaip atgaiva, balzamas širdžiai. Ir kodėl mes moterys nedrįstam to pasakyti savo vyrams... Juk jei širdis veržiasi, ramybės nebus kol nenuvažiuosim ir neaplankysim. laikykitės Ruta_bern ir linkiu išdrįsti pasakyt vyrui savo norą 4u.gif

Ačiū nefisa už palaikymą.... manau visos čia užsukančios tą jausmą atpažysta, todėl ir lengviau mums viena kitai tai pasakyti, nei kietiems...
Atsakyti