Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 04, 21:03)
Pameginsiu papasakoti...

Uzuojauta Jusu seimai, tau ir vyrui daug stiprybes ir ramybes sirdy console.gif
pritariu merginoms, kai reikia ateik cia su mumis pakalbet. man labai padeda, tai vieta, kurioj issipasakojus pasijusi siek tiek lengvesne, visos cia tave supras ir palaikys, nes pacios pergyvenom ta pati. Mano angeliukui 9menesiai, bet skausmas nedingsta ir nemazeja. Paguoda ta, kad tiesiog ismoksti su tuo gyvent.. laikykites 4u.gif

Spurga - pamenu plepejom kartu planiuku temoj, labai uzjauciu tave. stiprybes daug tavo seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 05, 11:08)
Kazkaip ramiau, kad dauguma Jusu po netekties vel ryzotes lauktis, gimdyti. Man kolkas net baisu galvoti apie tai, bet vadinas skausmas eina etapais-ir po kurio laiko ta baime sumazeja, o noras susilaukti vaikelio ir tikejimas,kad viskas bus gerai,nugali.
Taip sunku patiket,kad palaidojom sveika vaikuti..

jei buciau nesusilaukusi mazosios, matyt tas skausmas gramzdintu mane vis gilyn ir gilyn, dabar jau kitaip, ji musu sirdute, sielos atgaiva, zinoma, sirdyje vietos mano Angelui visada yra, Jos nepakeis nei vienas vaikas... wub.gif
o kad nebesilaukti, nebuvo minciu, aisku baimiu laaabai daug, bet ryztis butina, nors yra atveju, kai motinos praradusios vaika, daugiau nebegimdo...nugyvena gyvenima be vaiku, bet ar verta? smile.gif reikia bandyti, bandyti, kol pavyks, as ir vel noreciau, bet kol kas stop biggrin.gif rolleyes.gif si nelaime, man sudeliojo, kad vaikai tai laime, nes po pirmagymes, pasakiau sau, kad vaiku nebenoriu doh.gif lotuliukas.gif o va kaip dabar kitaip galvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2013 02 05, 11:24)

Nu prasau nebuti tokiai kategoriskai. Suprantu kad kad jusu atveju kalti gydytojai..

tai apie save ir kalbu, kitiems kitaip...o atveju su gyd aplaidumu sociai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 02 05, 09:08)

Taip sunku patiket,kad palaidojom sveika vaikuti..

... suvokti žvėriškai sunku.
Pradžioj bus labai sunku. Kaip bangavimas - tai kilsi, tai vėl staigiai krisi žemyn.
.. Ir vis tiek turėsi visa tai išgyventi.
Atsakyti
Pritariu Vaivai..
Vaiva, man begalo grazus tie zodziai, kuriu paskutine eilute tavojoj juostoj, cia kuri mamyte sukure gal?
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2013 02 05, 20:35)
Pritariu Vaivai..
Vaiva, man begalo grazus tie zodziai, kuriu paskutine eilute tavojoj juostoj, cia kuri mamyte sukure gal?

Nuostabiausi žodžiai pasaulyje wub.gif , jie man primena mano Mergaite...aš netgi įamžinau juos paminkliuke angel_sadangel.gif , Mano tėtis sako, kad kai juos skaito atėjęs, tuos prasmingus žodžius, jam gerklėj guzas stringa verysad.gif

Angele mano, kai būna ilgu, kai būna baisu
Tavo meilės viltim gyvenu.
Viltimi, kad esi, viltimi, kad gyva,
viltimi - kad kažkas amžinybėj augina Tave... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 05 vasario 2013 - 22:36
Sveikutes 4u.gif

Kaip liudna skaityti tokias blogas naujienas... verysad.gif
Spurga ir Emilio_mamyte uzuojauta jums ir stiprybes jusu seimoms console.gif
Man tai skausmas sumazejo, kai sulaukiau antros dukrytes, vien tik tai suteike dziaugsmo mano sielai ir sirdziai... Ir dabar baimes kamuoja, kad tik viskas gerai baigtusi...

O man pagaliau prasidejo dekretas thumbup.gif Vis paskausta pirvo apacia kartais ir pilvas labai suketeja, galvoju gal si karta gimdysiu laiku, o gal net anksciau ax.gif nes abi dukrytes gime pernesiotos, tai gal si karta neteks pernesioti. Dar net neturiu susiruosus tases i ligonine, viskas supirkta ir isplauta, tik metos po visa nama kas kur ax.gif Ir vis neapleidzia ta skausmo baime, nebijojau dar taip pries kitus gimdymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 02 06, 00:06)
Sveikutes  4u.gif

Kaip liudna skaityti tokias blogas naujienas...  verysad.gif
Spurga ir Emilio_mamyte uzuojauta jums ir stiprybes jusu seimoms  console.gif
Man tai skausmas sumazejo, kai sulaukiau antros dukrytes, vien tik tai suteike dziaugsmo mano sielai ir sirdziai... Ir dabar baimes kamuoja, kad tik viskas gerai baigtusi...

O man pagaliau prasidejo dekretas  thumbup.gif  Vis paskausta pirvo apacia kartais ir pilvas labai suketeja, galvoju gal si karta gimdysiu laiku, o gal net anksciau  ax.gif nes abi dukrytes gime pernesiotos, tai gal si karta neteks pernesioti. Dar net neturiu susiruosus tases i ligonine, viskas supirkta ir isplauta, tik metos po visa nama kas kur  ax.gif  Ir vis neapleidzia ta skausmo baime, nebijojau dar taip pries kitus gimdymus  doh.gif

Del skausmo nesibaimink, tai maziausia ka galima iskesti del tokiu mazu stebukleliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 05, 23:34)
Nuostabiausi žodžiai pasaulyje wub.gif , jie man primena mano Mergaite...aš netgi įamžinau juos paminkliuke angel_sadangel.gif , Mano tėtis sako, kad kai juos skaito atėjęs, tuos prasmingus žodžius, jam gerklėj guzas stringa verysad.gif

user posted image

be galo grazu, susigraudinau ir as verysad.gif
Atsakyti
Xiuke, koks paminkliukas grazus....

O man iki siol prasmingi sitie zodziai:

Sergu aš liudesiu...
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalšina dienos,mėnesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.

Sergu aš liudesiu..
Kiekviena šypsnį saugau,
žodelį,ašarą... giliai savy..
Širdelė liūdi ilgisi ir myli,
ANGELĄ...laikytą kažkada glėby..

Jau penki metai....bet vistiek tu eiliu negaliu skaityti be asaru...Dar skaudziau kad supavau ta angela, sluosciau asareles kai verke...ir zodeli opa jau pakartodavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suleima: 06 vasario 2013 - 14:13
QUOTE(xiuke @ 2013 02 05, 14:46)
si nelaime, man sudeliojo, kad vaikai tai laime, nes po pirmagymes, pasakiau sau, kad vaiku nebenoriu doh.gif  lotuliukas.gif o va kaip dabar kitaip galvoju biggrin.gif

As po pirmo persileidimo galvojau ,kad gana jokiu nestumu ... bet vyro ikalbeta vel pabandziau verysad.gif

QUOTE(tee @ 2013 02 05, 19:35)

drinks_cheers.gif

QUOTE(xiuke @ 2013 02 05, 23:34)

user posted image

Labai grazu ,bet skaitant asaros renkasi ...
Paminkliukas tikrai grazu

QUOTE(monikam @ 2013 02 06, 01:06)
O Ir vis neapleidzia ta skausmo baime, nebijojau dar taip pries kitus gimdymus  doh.gif

Nepergyvenk tikiu ,kad viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Suleima @ 2013 02 06, 15:11)

O man iki siol prasmingi sitie zodziai:

Sergu aš liudesiu...
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalšina dienos,mėnesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.

Sergu aš liudesiu..
Kiekviena šypsnį saugau,
žodelį,ašarą... giliai savy..
Širdelė liūdi ilgisi ir myli,
ANGELĄ...laikytą kažkada glėby..

Jau penki metai....bet vistiek tu eiliu negaliu skaityti be asaru...Dar skaudziau kad supavau ta angela, sluosciau asareles kai verke...ir zodeli opa jau pakartodavo...

Zodziai spaudzia sirdele
oi sianakt sapnavau ,kad isgimdau vel kudikeli ,nakti prabudau kazko rekdama ,vyras nesuprato kas atsitko doh.gif o prabudus pamirsau ka sapnavau
Atsakyti
Xiuke - koks grazus ir mielas paminkliukas wub.gif

Suleima - ir tavieji zodziai begalo grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suleima @ 2013 02 06, 16:11)

labai grazus zodziai, prasmingi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tee @ 2013 02 06, 22:08)
Xiuke - koks grazus ir mielas paminkliukas  wub.gif

dekui, ilgai kažko ieškojau ir norėjau, tik pamačiau tą angelą ir įsimylėjau, paskui tik atsirado mintis, kaip jį pasodinti, praitą žiemą jis mums suskilinėjo, peršalo, keitė į kitą verysad.gif o ir žodžių ilgai ieškojau tinkamų ir prasmingų, kad liktų ilgam... verysad.gif
Atsakyti