QUOTE(xiuke @ 2013 02 02, 22:16)
uzuojauta
kodel Jums tai atsitinka nepirma karta? issiaiskinote?
Anakart itare ,kad del inkstu uzdegimo nors ir tai negarantavo ....
O si karta pradejo tepliot ,o klinikose Armaitiene padarius vaginalini pamate ,kad vaisiaus pusle islindus pro gimdos kakleli . as issigandau sakau kas dabar bus ? ji iskart mane gulde su ratukais isveze i akuserini ,ant kitos dienos apsiuvo kakleli{buvo treciadienis} ,bet penktadieni po wc cysiuko besivalant uzciuopiau kad kazkas ne taip {o tai jau buvo vaisiaus vandenu pusle}...

pasakiau daktaram iskart i gimdykla .Bet vaisiu isstumiau tik pirmadieni apie 10 val .
Nes...penktadieni state okcitocina nieks nevyko ,sestadini state nieks nevyko ,sekmadieni dejo kas 6 val tebletes kazkokias i maksti kad kaklelis atsidarinetu ... pirmadieni patikrino kakleklis atsidares kiek reikia ,bet veiklos nera ,tuomet vel state okcitocina is pradziu mazesnem dozem paskui didele ir taip izgimdziau ... maciau ka isgimdziau klausiau lyties ,bet buvo vaisiaus puslej ir jie sake kad neturi teises ziuret ,reiks laukt epikrizes kuria jau po triju savaiciu atsiimsiu...
Israse buvo parasyta jog gimdos kaklelio nepakankamumas ...
O kaip su gydytojais snekejau sake jog kadangi vaikiukai vos nepametinukai reikia atsigaut gimdai ,pailset paciai ir organizmui ,gimda pasilpus ir t.t. ir seip liepe prisiziuret nes mano organizmas linkes i nukraujavima ,nes ir dabar trupuri nukraujavau...
Tai va tiek mano istorijos
Visom netekusiom

ir visom vel sulaukusiom