Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

user posted image

Aš būsiu vėjas šlamantis laukuose, įsiklausyk - išgirsi mano balsą Tu.
Aš būsiu laimės ašara ant Tavo skruosto, Mama, kai džiaugsmas aplankys Tave.
Aš būsiu lapas krentantis nuo medžio, prieik paglostysiu Tave.
Aš būsiu žvaigždele tamsiam dangui, pažvelk - ir aš šypsosiuos Tau.
Aš būsiu žvakės liepsnele, uždek - sušildysiu, paguosiu aš Tave.
Aš būsiu saulė, jūra, miškas, kelias, pieva...
Aš būsiu Tau viskuo...
Tiktai atleisk, ne Tuo Kuo Tau TURĖJAU BŪTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 30 sausio 2013 - 13:21
Sveikutes merginos 4u.gif

Lu aciu uz nauja trobele 4u.gif kaip jus laikotes? jau du menesiukai, kaip greit bega laikas ax.gif

as vis paskaitineju, bet ne visad parasau. kazkaip siuo metu jauciuos siek tiek paluzus, vel kiekviena vakara visi tie ivykiai pries akis lyg butu vakar nutike.. bet stengiuos, kiek galiu smile.gif stengiames pagaut zirniuka, bet nesiseka visai verysad.gif
va kaip ir Ruta-bern turiu problemu su ciklu, jis tesiasi labai ilgai, sunku sugaudyt tas dienas, kartais net nebuna ju. ti va skaitineju kai kuriu merginu patarimus apie reguliavima, tik kyla klausimas, kodel gydytojai nerekomenduoja kazko panasaus, tu lasiuku?
sausi kai lankiausi pas gine, tai tik apie kontraceptikus kalba, o tokiais atvejais kai nori pastot, belieka pasikliaut Dievu..ti tokios tos naujienos pas mane

Largesize - sveikateles jums kuo daugiau 4u.gif sveikit, stiprybes ir kuo ramesniu dienu tau 4u.gif
Atsakyti
Kontraceptikus rekomenduoja todėl, kad sureguliuot ciklką. Aš gyvenime esu gėrus tik tuos 3 mėn. kai liepė gydytoja. Šiaip man tabletės netiko, apetitas prapuolė, bet lelius užkibo iškarto ir viskas gerai buvo.
O žolelės per silpnos, kad sutvarkytų viską. Juk vaistai skirti tam kad gydyt ir su gydytojų žinia tikrai minimum žalos pasidarysit su tabletėm, nei be gydytojo žinios visokiom žolėm smile.gif
Atsakyti
Largesize,sveikatytes Tavo maziukui 4u.gif

Taip,laikas bega greit,siandien jau mano Kerniui 10sav.Bet toks jis musu zirzaliukas doh.gif ir priedo-rankinukas biggrin.gif

Bet kas cia yra,kodel nekimba zirniukai jums unsure.gif Bet nenuleiskit ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 01 30, 21:54)
Taip,laikas bega greit,siandien jau mano Kerniui 10sav.Bet toks jis musu zirzaliukas doh.gif ir priedo-rankinukas biggrin.gif

sveikos 4u.gif
dauguma tokie vaikiukai, bet kada gi daugiau juos bepanesiosi? wub.gif tik kol maziukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2013 01 30, 19:50)
O žolelės per silpnos, kad sutvarkytų viską. Juk vaistai skirti tam kad gydyt ir su gydytojų žinia tikrai minimum žalos pasidarysit su tabletėm, nei be gydytojo žinios visokiom žolėm smile.gif

kiek žmonių tiek nuomonių, vieni vaistus pripažįsta, kiti tik žoleles, ar hemopatinius...aš asmeniškai hemopatija netikiu, nes visad noriu greitesnio rezultato... smile.gif čia tas pats kaip ir su skiepais, vieni skipija vaikus, kiti atsisako ( šitame amžiuje pasirodo populiaru neskiepyti vaikų unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 30 sausio 2013 - 22:25
QUOTE(xiuke @ 2013 01 30, 23:25)
sveikos 4u.gif
dauguma tokie vaikiukai, bet kada gi daugiau juos bepanesiosi? wub.gif tik kol maziukai smile.gif

mes ir nesiojam,nesipriesinam smile.gif visgi daugiau vaiku nebebus.paskui pasiilgsim sito viso wub.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif
Registruojiuosi i naujus namucius. Aciu LU . 4u.gif
Pas mane nieko naujo ir nieko gero. Tik tas naujo kad jau trecia savaitele kaip gyvename savuose namuose smile.gif .
Angeliukams musu degu zvakutes .
Atsakyti
Laba rytoj bus savaite , kai vel tokiu paciu laiku netekau { apie 20 sav } netekau pilviniuko verysad.gif skaudu labai ,bet kaip nors ... juk mes moterys stiprios ...
Atsakyti
QUOTE(*spurga* @ 2013 02 02, 23:10)
Laba rytoj bus savaite , kai vel tokiu paciu laiku netekau { apie 20 sav } netekau  pilviniuko  verysad.gif skaudu labai ,bet kaip nors ... juk mes moterys stiprios ...

uzuojauta verysad.gif kodel Jums tai atsitinka nepirma karta? issiaiskinote?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 02, 22:16)
uzuojauta verysad.gif kodel Jums tai atsitinka nepirma karta? issiaiskinote?

Anakart itare ,kad del inkstu uzdegimo nors ir tai negarantavo ....
O si karta pradejo tepliot ,o klinikose Armaitiene padarius vaginalini pamate ,kad vaisiaus pusle islindus pro gimdos kakleli . as issigandau sakau kas dabar bus ? ji iskart mane gulde su ratukais isveze i akuserini ,ant kitos dienos apsiuvo kakleli{buvo treciadienis} ,bet penktadieni po wc cysiuko besivalant uzciuopiau kad kazkas ne taip {o tai jau buvo vaisiaus vandenu pusle}... doh.gif pasakiau daktaram iskart i gimdykla .Bet vaisiu isstumiau tik pirmadieni apie 10 val .
Nes...penktadieni state okcitocina nieks nevyko ,sestadini state nieks nevyko ,sekmadieni dejo kas 6 val tebletes kazkokias i maksti kad kaklelis atsidarinetu ... pirmadieni patikrino kakleklis atsidares kiek reikia ,bet veiklos nera ,tuomet vel state okcitocina is pradziu mazesnem dozem paskui didele ir taip izgimdziau ... maciau ka isgimdziau klausiau lyties ,bet buvo vaisiaus puslej ir jie sake kad neturi teises ziuret ,reiks laukt epikrizes kuria jau po triju savaiciu atsiimsiu...
Israse buvo parasyta jog gimdos kaklelio nepakankamumas ...
O kaip su gydytojais snekejau sake jog kadangi vaikiukai vos nepametinukai reikia atsigaut gimdai ,pailset paciai ir organizmui ,gimda pasilpus ir t.t. ir seip liepe prisiziuret nes mano organizmas linkes i nukraujavima ,nes ir dabar trupuri nukraujavau...

Tai va tiek mano istorijos

Visom netekusiom 4u.gif ir visom vel sulaukusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*spurga* @ 2013 02 02, 22:10)
Laba rytoj bus savaite , kai vel tokiu paciu laiku netekau { apie 20 sav } netekau  pilviniuko  verysad.gif skaudu labai ,bet kaip nors ... juk mes moterys stiprios ...

truksta zodziu.... verysad.gif didele uzuojauta
Atsakyti
Sveikos, Angeleliu netekusios Mamytes. Noriu ir as uzsirasyti i Jusu kampeli, rytoj bus 3 savaites kai netekom savo Angelelio, isgyvenusio tik valanda po gimdymo. Kai galesiu, papasakosiu issamiau savo istorija. Tiesiog gal galite pasakyti, kada skausmas bent truputeli aprimsta?..
Atsakyti