QUOTE(Ramsius @ 2013 02 21, 19:52)
Man sinusitas. Vakar nakčia virš 39 tempos apturėjau, tai šiandien teko vykti aps gyd.....
O tai "džiaugsmas"
Sveik greičiau
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 21, 20:35)
tai tau as tada pavydziu, jei tu pagal aprasyma prisimeni, jog macius filma. sveikinu
man jau net paveiksliukai nieko nesako
Visaip būna.Šį kartą prisiminiau,nes jau po naijų žiūrėjus,o šiaip tai ir buvę,kad parsisiuntus,nei paveiksliukas,nei aprašymas nieko napasako,o pradėjus žiūrėt,po kelių minučių jau prisimenu.
Tiesa,man žiūrint 5-tą sezoną Svetaforo,vienoj serijoj,kur prie ežero,apėmė tas
de jevu (nežinau ar teisingai parašiau) jausmas.Lyg jau būčiau mačius
Žiūrėjau kaip ekstrasencė-žinodama kas dabar bus.Ir nesupratau:ar iš seno sezono įdėta serija,ar aš kitam seriale jau mačius tik su kitais aktoriais
Bet ir atvažiuojanti stora exdraugė,ir nuplaukimas ,užmigus ant čiužinio,ir ta trijulė vyrukų atvažiavus ... Ar nei vienai neužkliuvo daugiau? Sezonas tai naujas
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 21, 23:18)
Ar nieks neziurit
Моя прекрасная няня?
Mačiau VK ten svaigsta dauguma, tiesiog citatos ant citatų/Kažkas kaip Svaty atrodo....O Gal ir Voroninai, nežinau.
Ir dar norėjau visažinių paklausti, mačiau filmą bet nepamenu pavadinimo:
Aš Nianią jau prieš kokius 6ar 7 metus peržiūrėjau. Nuo tada ir Zavorotniuk įsimylėjau.Iš pradžių ir vyras atsargiai,neturėdamas ką veikt,kelias serijas pažiūrėjo,o paskui kad užsikabliavo,jau ir į reisus veždavosi ir rašydavo,kad "žiūriu ir vienas sau balsu žvengiu" Ten dar a.a. L.Poliščiuk vaidino.Tai va su Zavorotniuk ir dar iš Svatų Mitiajaus žmona,oi "skaldo" bajerius
Ai,dar tarnas..Nu žodžiu reik pamatyt. Man jis gal daugiau į Voroninus panašus
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 22, 07:12)
Labas rytas
siandien gal pradesiu zena oficera ziureti
Aš jau 4-tą seriją žiūriu .Man patinka.O ir vyras vakar ir ,užėjęs virtuvėn kažko,sustojo ,pažiūrėjo ir sako"reik ir man persikelt-lyg nieko,daug gerų aktorių"