o as nezinau ka ziureti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 21, 15:31)
o as nezinau ka ziureti
rekomenduoju
http://kinorai.net/2...astnyj-sluchaj/
ka tik paziurejau lengvas, apie gyvenima ir eilini karta isitikinau, kokie vyrai yra....
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 21, 14:31)
o as nezinau ka ziureti
Negi nieko neturii? Žiūrėk Xoziaika taigi
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 21, 14:53)
rekomenduoju
Gerai,kad paskaičiau apie ką-ne per seniausiai žiūrėjau,o jau norėjau siųstis.Tikrai fainas
aciu
paziurejau Rokovoje sxodstvo,nepatiko
paziurejau Rokovoje sxodstvo,nepatiko
Labas vakaras,
Apie šitą.
Tsaknt biškį susinervinau prieš galą Jau man Brat za brata2 užteko Ale bet ačiū d viskas susitravrkė
O įtarimai gi mano visai ant kitos porelės buvo kritę
Man sinusitas. Vakar nakčia virš 39 tempos apturėjau, tai šiandien teko vykti aps gyd.....
QUOTE(Vilioja @ 2013 02 21, 08:27)
Nu jei apie šitą, tai jį turiu omeny. Žiūrėsiu kada nors
Ramsiau, apie šitą žvaigždiukavot?
Ramsiau, apie šitą žvaigždiukavot?
Apie šitą.
Tsaknt biškį susinervinau prieš galą Jau man Brat za brata2 užteko Ale bet ačiū d viskas susitravrkė
O įtarimai gi mano visai ant kitos porelės buvo kritę
Man sinusitas. Vakar nakčia virš 39 tempos apturėjau, tai šiandien teko vykti aps gyd.....
QUOTE(Julsita @ 2013 02 21, 20:20)
Gerai,kad paskaičiau apie ką-ne per seniausiai žiūrėjau,o jau norėjau siųstis.Tikrai fainas
tai tau as tada pavydziu, jei tu pagal aprasyma prisimeni, jog macius filma. sveikinu man jau net paveiksliukai nieko nesako
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 21, 20:52)
sveikatos
SVEIKATOS
ir dar karta SVEIKATOS
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 21, 20:52)
Ojeeeeeeeeeee, sveikatos, laikykites
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 21, 09:49)
Ne rusu filmas, bet kai as istoriniu megeja, tai rekomenduoju si filma:"Мир без конца"
o jis toks su gera pabaiga ar nelabai? man istoriniai patinka, bet noriu kokio su gera laiminga pabaiga
Ar nieks neziurit Моя прекрасная няня?
Mačiau VK ten svaigsta dauguma, tiesiog citatos ant citatų/Kažkas kaip Svaty atrodo....O Gal ir Voroninai, nežinau.
Ir dar norėjau visažinių paklausti, mačiau filmą bet nepamenu pavadinimo:
Šių laikų Maskva. Atvažiavo traukiniu iš kažkur broliukas su sesute, Sesutei kokie 8 metai, broliukui gal 5. Nžn iš kur jie, bet vieni visai, be tėvų, be pinigų, be jokių giminių, tik mergaitė žino kad lyg jos tėtis turėtųų kažkur groti berods akordeonu...Nu ir tų vaikų vargai vargeliai...Finalas sukrečiantis - berniukas sušalo miegodamas kažkur statybose, belaukdamas sesutės, kuri paduotuvėj bandė pavogti duonos. Siaubingas filmas.
Mačiau VK ten svaigsta dauguma, tiesiog citatos ant citatų/Kažkas kaip Svaty atrodo....O Gal ir Voroninai, nežinau.
Ir dar norėjau visažinių paklausti, mačiau filmą bet nepamenu pavadinimo:
Šių laikų Maskva. Atvažiavo traukiniu iš kažkur broliukas su sesute, Sesutei kokie 8 metai, broliukui gal 5. Nžn iš kur jie, bet vieni visai, be tėvų, be pinigų, be jokių giminių, tik mergaitė žino kad lyg jos tėtis turėtųų kažkur groti berods akordeonu...Nu ir tų vaikų vargai vargeliai...Finalas sukrečiantis - berniukas sušalo miegodamas kažkur statybose, belaukdamas sesutės, kuri paduotuvėj bandė pavogti duonos. Siaubingas filmas.
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 21, 23:18)
Siaubingas filmas. [/color]
labas vakaras
niekad neziuresiu siaubingu filmu APIE VAIKUS, nenoriu paskui visa savaite galvoti ir apskritai, isileisti tokias neigiamas emocijas.
ir siaip negaliu ziuret filmu, kur koks vaikas mirsta, paliekamas, suserga...apsizliumbiu ir nemiegu naktim. kam man to reikia
QUOTE(sttropez @ 2013 02 21, 23:24)
labas vakaras
niekad neziuresiu siaubingu filmu APIE VAIKUS, nenoriu paskui visa savaite galvoti ir apskritai, isileisti tokias neigiamas emocijas.
ir siaip negaliu ziuret filmu, kur koks vaikas mirsta, paliekamas, suserga...apsizliumbiu ir nemiegu naktim. kam man to reikia
Tai vat aš visai netyčia per TV mačiau, ten rodė "po" kažkokai rubrika, ar tai režisieriaus kažkokio ar kaip...Nu ir neturėjo būtui pagal viską tai baisiai, bet.......Vienu žodžiu jeigu kas žinot pavadinimą, parašykit, bet kitoms liepčiau NEŽIŪRĖTI
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 21, 09:49)
Ne rusu filmas, bet kai as istoriniu megeja, tai rekomenduoju si filma:"Мир без конца"
perziurejau 1 serija, nerealus filmas vat tokie man oi kokia atgaiva dusiai...apie senove