Laba
Po visu kariniu filmu esu paziurejus du lengvus filmus
(mat beziurint tuos apie kara filmus, paryciui vis trys rytus is eiles sapnavau vokiecius, kad pas mane, du pirmus rytus vokieciai su tuo motociklu 'kašiku' vaziuoja, na tuo vadinamu 'lopšiu', o trecia ryta sapnuoju, kad pas mane namuose lyg niekur nieko, svetaineje prie lango stovi juodai uniformuotas vokietis, kojos peciu plotyje, ir ziuri pro langa
Pamenu, kad sapne as ju biski bijojau, galvojau- na ir ko jiems reik is manes, ko jie cia vaziuoja
)
Ziurejus esu si. Pries miega, gulint lovoj man labai gerai ziurejosi.
Apie berniuka razbainika (kuris yra nuosavos mamos vetomas metomas ir paliekamas tetai gyventi) ir apie jo teta megstancia labai daug ir skaniai pavalgyti, na ir zinoma svajojancia isteketi. Bet galiausiai susitaiko su tuo, kad ji nepatraukli, neliekna ir ko gero niekam nereikalinga. Nors labai simpatija jaucia savo naujam kaimynui odontologui. Ji zino, kad jis turi antra pusia, bet ji jokiu vilciu ir nepuoseleja. Nes kur ji o kur jis...
Berniukas labai tiesmukas, ir sako- ''privalai susirupinti savo isvaizda- sukuosena, makijazu, ir garderoba pakeist, nes tu ne tik, kad 'dzipininko' (tam vaikui patiko anas gydytojas kaimynas kuris su dzipu vazinejo) nesusirasi bet ir joks net traktoristas i tave tokia neziures....
Vnz engvas, paprastas ir nuspejamas siuzetas.
QUOTE(svelni @ 2013 02 19, 23:07)
Perziurejau "Мое любимое чудовище "-man patiko.
Man irgi patiko. Lengvai ziurejosi.
Del aktoriaus tai jo, man jis irgi toks masyvus-kampuotas, o tokie vaidmenys jam 'pukuoti-minkstuciai-svelnuciai'
QUOTE(sttropez @ 2013 02 19, 22:48)
bandysiu Любовь как несчастный случай (2012)
Esu maciusi. Neypatingas, bet nieko toks, ziureti galima