Laba,
jeeeeeeeeeee atgavau savo anketa
siunciuosi kruva jusu rekomenduotu filmu, tik nzn kada reikes juos ziureti
QUOTE(svelni @ 2013 02 19, 14:09)
Laba,
Ir kame reikalas buvo? Jau kelintoj temoj randu,kad neįeina į savo profilius
Sveikos,
Ačiū už moralinę pagalbą.
Užvakar vakare parvažiavom namio ir pati susirgau. Vakar visą d pragulėjau su temperatūra ir baisuliniu kosuliu Bet šiandien šiaip ne taip išvirtau iš lovos, nugi reikai naujieną pamatyti. Jeigu jau mirti, tai negaliu gi likti be Жена офицера
Man tai šita ko tai nelimpa
Žinoma kad nesulaukiau Dabar sėdžiu nervinga, bo baigėsi 4 serija žalty tokioj vietoj
Iš mas šiuo atveju rekomendatorė prastoka, aš gi, tskant, suinteresuotas asmuo Nors nieko, nieko. Melodrama, detektyvas, kaip turi būti. Tik vat vieta - karinis dalinys tokia neįprasta.
Tik man pasirodė, kad Žaliaakis ko tai labai pavargęs Arba susenęs
Ačiū už moralinę pagalbą.
Užvakar vakare parvažiavom namio ir pati susirgau. Vakar visą d pragulėjau su temperatūra ir baisuliniu kosuliu Bet šiandien šiaip ne taip išvirtau iš lovos, nugi reikai naujieną pamatyti. Jeigu jau mirti, tai negaliu gi likti be Жена офицера
QUOTE(Visgi @ 2013 02 18, 13:25)
Gal ir as paziuresiu, bet tik man si aktore nelabai is Осенний лист ja dar pamenu...
''Жена офицера'' /2013/
''Жена офицера'' /2013/
Man tai šita ko tai nelimpa
QUOTE(Julsita @ 2013 02 18, 14:01)
Laukiam laukiam Na dabar belieka tik visų 8 serijų sulaukt ir kibsim
QUOTE(Visgi @ 2013 02 18, 14:12)
Speju, kad Ramsius jau tikrai kur nors padpolnai paziurejo 1-ma serija (bent jau zadejo nelaukt kinozale kol ides)
Ramsiau, buk zmogus parasyk, kaip ten bent jau is pirmo zvilgsnio ta pradzia
Ramsiau, buk zmogus parasyk, kaip ten bent jau is pirmo zvilgsnio ta pradzia
Žinoma kad nesulaukiau Dabar sėdžiu nervinga, bo baigėsi 4 serija žalty tokioj vietoj
Iš mas šiuo atveju rekomendatorė prastoka, aš gi, tskant, suinteresuotas asmuo Nors nieko, nieko. Melodrama, detektyvas, kaip turi būti. Tik vat vieta - karinis dalinys tokia neįprasta.
Tik man pasirodė, kad Žaliaakis ko tai labai pavargęs Arba susenęs
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 19, 19:41)
1.Užvakar vakare parvažiavom namio ir pati susirgau.
2.Jeigu jau mirti, tai negaliu gi likti be Жена офицера
3.Žinoma kad nesulaukiau Dabar sėdžiu nervinga, bo baigėsi 4 serija žalty tokioj vietoj
4.Tik man pasirodė, kad Žaliaakis ko tai labai pavargęs Arba susenęs
1.Va tai tau.Tai ką-linkime pasveikti ir siunčiam muzikinius linkėjimus https://www.youtube....h?v=rrqGdliObGQ
2.
3.Va dėl to ir laukiu,kol turėsiu visas serijas.Nors kitą sykį tai daugiau minusas,nei pliusas.Turiu galvoj situacijas,kai filmas žiūrimas vėlai vakare ir neatsiranda valios jo išjungti iki paryčių
4.Visaip čia gali būt Gal daug dirba,o ir ne jaunyn eina
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 15:36)
Ir kame reikalas buvo? Jau kelintoj temoj randu,kad neįeina į savo profilius
pirma slptz pamirsus buvau, antra-emeilas senas nebeveikiantis buvo...bet paskui prisiminiau ta emeila, todel grazino anketa
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 19, 19:41)
* Vakar visą d pragulėjau su temperatūra ir baisuliniu kosuliu
** Man tai šita ko tai nelimpa
*** Dabar sėdžiu nervinga, bo baigėsi 4 serija žalty tokioj vietoj
**** Tik man pasirodė, kad Žaliaakis ko tai labai pavargęs Arba susenęs
** Man tai šita ko tai nelimpa
*** Dabar sėdžiu nervinga, bo baigėsi 4 serija žalty tokioj vietoj
**** Tik man pasirodė, kad Žaliaakis ko tai labai pavargęs Arba susenęs
* As tamstai i kompanija tinku, nes baisulinis virusas ir man, tik kol kas be temp, tpfu tpfu tpfu
** Man ji visad buvo nei siokia nei tokia
*** Ir as. Tvarkingai nuo vakar ziuriu per TV nuo pirmos serijos. Man patinka Nuspeju kas susikryzmins porom, ir nuspeju kas to 'kriminalo' kaltininkas (bus matyt gale filmo ar nuojauta neapgavo).
**** Is filmu su juo, nieko beveik nemaciau lyg siol, bet noreciau, kad ji liktu su juo. Speju, kad tep ir bus
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 19:56)
1.Va tai tau.Tai ką-linkime pasveikti ir siunčiam muzikinius linkėjimus https://www.youtube....h?v=rrqGdliObGQ
2.Va dėl to ir laukiu,kol turėsiu visas serijas.Nors kitą sykį tai daugiau minusas,nei pliusas.Turiu galvoj situacijas,kai filmas žiūrimas vėlai vakare ir neatsiranda valios jo išjungti iki paryčių
3.Visaip čia gali būt Gal daug dirba,o ir ne jaunyn eina
2.Va dėl to ir laukiu,kol turėsiu visas serijas.Nors kitą sykį tai daugiau minusas,nei pliusas.Turiu galvoj situacijas,kai filmas žiūrimas vėlai vakare ir neatsiranda valios jo išjungti iki paryčių
3.Visaip čia gali būt Gal daug dirba,o ir ne jaunyn eina
1.Ačiū už linkėjimus
2.
3. Nu teip teip
QUOTE(Visgi @ 2013 02 19, 21:35)
* As tamstai i kompanija tinku, nes baisulinis virusas ir man, tik kol kas be temp, tpfu tpfu tpfu
** Ir as. Tvarkingai nuo vakar ziuriu per TV nuo pirmos serijos. Man patinka Nuspeju kas susikryzmins porom, ir nuspeju kas to 'kriminalo' kaltininkas (bus matyt gale filmo ar nuojauta neapgavo).
*** Is filmu su juo, nieko beveik nemaciau lyg siol, bet noreciau, kad ji liktu su juo. Speju, kad tep ir bus
** Ir as. Tvarkingai nuo vakar ziuriu per TV nuo pirmos serijos. Man patinka Nuspeju kas susikryzmins porom, ir nuspeju kas to 'kriminalo' kaltininkas (bus matyt gale filmo ar nuojauta neapgavo).
*** Is filmu su juo, nieko beveik nemaciau lyg siol, bet noreciau, kad ji liktu su juo. Speju, kad tep ir bus
*Taip kosiu, kad atrodo visus vidurius iškosėsiu (pampersai būtų ne pro šalį)
** Man pirma serija kokia tai nelabai buvo, o jau nuo antros pamažu pamažu Man dar ta pagrndinė tokai na, lytg nieko, bet, kaip VK kolegės sako, ни рыба, ни мясо Man vietoj jos labiau šita būtų tikusi .
Gyvesnė tokia, su kažkokiais jausmais. Ana nelabai... Nu man jau irgi aišku darosi aks ir kaip turėtų būti gale. Bet Deniso irgi gaila, anas ne iš kelmo spirtas Kaip prausykloj su Žaliaakiu aiškinosi
***Nu, kaipgi nemačius
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 19, 21:59)
*Taip kosiu, kad atrodo visus vidurius iškosėsiu (pampersai būtų ne pro šalį)
**
***Nu, kaipgi nemačius
**
***Nu, kaipgi nemačius
* Su kosuliu tai teip teip, bet sloga, tai eina sau, man rodos, kad man nosis kaip bulba nuo tos slogos, eina kaku
** O man viskas tiko ir patiko, net ir ta aktore jau i tema 'pasidare' (o jis toks ir saziningas ir gerietis) Butu galimybe, tai migom visas serijas perziureciau, nesvarstydama... O dabar- kankinkis ir lauku kas vakara
*** Domrobotnica lyg tik teko matyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 18, 12:42)
siunciuosi, 24 serijos uzims laiko, galvoju, ka cia tuoj pat paziurejus
Papildyta:
radau, bandysiu Любовь как несчастный случай (2012)
Perziurejau "Мое любимое чудовище "-man patiko.Tik jau tas pagrindinis veikejas-tai oi kaip ne mano skonio ir ne jam tokius vaidmenis vaidinti man kazkuom jis primena Dolf Lungren(tik sitas aisku grazesnis ) veiksmo filmu zvaigzde
QUOTE(svelni @ 2013 02 19, 23:07)
Perziurejau "Мое любимое чудовище "-man patiko.Tik jau tas pagrindinis veikejas-tai oi kaip ne mano skonio ir ne jam tokius vaidmenis vaidinti man kazkuom jis primena Dolf Lungren(tik sitas aisku grazesnis ) veiksmo filmu zvaigzde
Mano mintis išsakei Net ir apie Lungreną jau ne kartą pagalvojus Bet kiek teko man su šituo matyt,tai vis pagrindinį,ir vis gerietį
Sveikos, dėkui kas rekomendavo "Гражданка начальница. Продолжение."
jau baiginėju žiūrėti, "užkabino" mane šitas serialas.
Gal ką nors panašaus galite rekomenduoti, nes jaučiu bus "badas" kai baigsiu
jau baiginėju žiūrėti, "užkabino" mane šitas serialas.
Gal ką nors panašaus galite rekomenduoti, nes jaučiu bus "badas" kai baigsiu