Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 17, 15:17)

vadinas, musu visu kumsciai padejo thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 17:52)
''Гость'' /2013/
''Мечтать не вредно'' /2012/

4u.gif

QUOTE(Ingaja @ 2013 02 17, 21:15)
Подруги 2010

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 21:33)
''Ася'' /2011/

4u.gif

QUOTE(jolitag @ 2013 02 18, 13:12)
У каждого своя война

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 18, 14:25)
''Жена офицера'' /2013/

4u.gif
aciu visoms uz rekomendacijas. Tik, is kur gaut laiko visiems perziuret? smile.gif
ipusejau V lesah i na gorah (sian jau 13 serija ziuresiu, kai vaikai uzmigs).

laba vakara visoms smile.gif
sunki diena sian buvo, dar tas oras toks bjaurus lauke. Sian klinikose mano Ugnei buvo atliktas odos lopo meginio tyrimas. Po 2 paru bus nuimti 2 pleistrai, kuriuos sian uzklijavo jai ant nugaros su gyvu ivairiu maistu, kuri valgome kasdien. Sis tyrimas siandien buvo daromas pirmakart. Naujiena Lt ir Klinikose.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 18, 16:33)

** Jei nelimpa tai ir neprilips. Pagal save zinau. Neverta tadum gaist laiko smile.gif

Aš jau ir nebūčiau turbūt prisivertus.Va kaip tik pabaigiau Xozeika taigi ,patenkinta,pažiūrėjus man labai gerą filmą,tai jau net nesigadinsiu nuotaikos.Jau diskan rašosi Graždanka načialnica.Tikiuosi ir šitas bus toks fainas

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 18, 16:39)
*Aciu, kaip tik "Svetofor" baigiau, nebeturiu, ka humoristisko ziureti 4u.gif
**Ir nesikankink-nevertas jis aukos 4u.gif

* Aš ir vakar jį pradėjau žiūrėt(turiu galvoj 5-tą sezona).Ot fainas. O nebamdei žiūrėt Vosmidiesiatyje? Man ir šitas smagiai žiūrisi.
O to FormatA4 aš neradau g.gif Gal galit kas tikslų pavadinimą galit parašyt?
** drinks_cheers.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 18, 17:54)

sunki diena sian buvo, dar tas oras toks bjaurus lauke. Sian klinikose mano Ugnei buvo atliktas odos lopo meginio tyrimas. Po 2 paru bus nuimti 2 pleistrai, kuriuos sian uzklijavo jai ant nugaros su gyvu ivairiu maistu, kuri valgome kasdien. Sis tyrimas siandien buvo daromas pirmakart. Naujiena Lt ir Klinikose.

O čia koks alergijos tyrimas,ar kas?
Atsakyti
Format A 4

http://serialsonline..._A4-online.html
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2013 02 18, 21:10)

Online nežiūriu,o va pavadinimą nusikopinau ir radau ir kinozale ax.gif
Papildyta:
Jėhooooo,mergai,Svetaforo jau prasideda ŠEŠTAS SEZOOOOOONAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 08:27)
Jėhooooo,mergai,Svetaforo jau prasideda ŠEŠTAS SEZOOOOOONAS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as dar laukiu kada internu visas serijas ides g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 09:27)
Online nežiūriu,o va pavadinimą nusikopinau ir radau ir kinozale  ax.gif
Papildyta:
Jėhooooo,mergai,Svetaforo jau prasideda ŠEŠTAS SEZOOOOOONAS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jeeeeee thumbup.gif thumbup.gif
Vakar visa diena ziurejau "Grazdanka nacalnica"-nieko, neblogas, lengvas, toks teigiamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 19, 08:35)

as dar laukiu kada internu visas serijas ides g.gif

drinks_cheers.gif Aš ir,bet kad labai jau lėtai jas deda smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 19, 08:45)

Vakar visa diena ziurejau "Grazdanka nacalnica"-nieko, neblogas, lengvas, toks teigiamas drinks_cheers.gif

Aš ir vakar pradėjau,šiandien tęsiu.Bet man taip įdomiai su ta pagrindine aktore.Svetafore tai ji tokia motera papliurzėjus (taip kaip aš blush2.gif ) ,o va načialnicoj tokia lyg ir normaliai.Negi kamufliažas taip maskuoja ir figūros"privalumus" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 10:07)
drinks_cheers.gif Aš ir,bet kad labai jau lėtai jas deda  smile.gif
Aš ir vakar pradėjau,šiandien tęsiu.Bet man taip įdomiai su ta pagrindine aktore.Svetafore tai ji tokia motera papliurzėjus (taip kaip aš  blush2.gif  ) ,o va načialnicoj tokia lyg ir normaliai.Negi kamufliažas taip maskuoja ir figūros"privalumus"  g.gif

Tai gal dar pirmas serijas ziuri mirksiukas.gif Pabaigoj ir ten isstorejus doh.gif Man tas irgi i akis lenda blush2.gif Svetofore, kai pasake, kad laukiasi-galvojau, jog ir tikrai kaip aktore gal laukiasi, tad pastorejo naturaliai nuo hormonu. Nors kas ten zino, o gal ir realybej laukiasi, kad jie nusprende ta berniuka daryti? g.gif Gal 6 sezone ir pamatysim ja su pilvu rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi i akis krito,kad ji isstorejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 18, 21:16)
O čia koks alergijos tyrimas,ar kas?

taip. cia odos tyrimas

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 19, 09:28)
Tai gal dar pirmas serijas ziuri mirksiukas.gif Pabaigoj ir ten isstorejus doh.gif Man tas irgi i akis lenda blush2.gif Svetofore, kai pasake, kad laukiasi-galvojau, jog ir tikrai kaip aktore gal laukiasi, tad pastorejo naturaliai nuo hormonu. Nors kas ten zino, o gal ir realybej laukiasi, kad jie nusprende ta berniuka daryti? g.gif Gal 6 sezone ir pamatysim ja su pilvu rolleyes.gif

Aha,Graždankos va eisiu antrą pradėt,o Svetafore 10-tą žiūriu,tai kalbos apie sūnaus gamybą dar nebuvo.Tai mažum tikrai moteris laukėsi g.gif Va Voroninuose kai laukėsi,tai scenarijaus nepritaikė,tai tik rūbai moters išplatėjo,o ir visada jei filmuodavo visu ūgiu,tai būdavo kokią važą su gėle tis pilveliu laiko,tai pagalvėlę,tai už kokios sofos užlenda.Nu,žodžiu,labai matėsi,kad slepia pilvuką.o paskui vėl jau į aptemptus drabužius šoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 19, 09:27)

vakar pradejom su MB, kokias 7 serijas suziurejom vienu ypu, fainas.
Atsakyti