Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(simoneta @ 2013 02 17, 11:30)
Tanec c angelom.

aciu ir sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 12:00)
''Смертельный танец'' /2013/

aciu 4u.gif

labas rytas 4u.gif

Simoneta, ar sitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 17, 14:11)
aciu ir sveika prisijungus 4u.gif
aciu 4u.gif
labas rytas 4u.gif

Simoneta, ar sitas?
user posted image

Jo jo sitas, labai idomus, tikrai rekomenduoju
Atsakyti
Labas 4u.gif

siandien pradedu ziureti bilet v garem smile.gif
Atsakyti
Neiprasta naujiena...su vampyru biggrin.gif
''Пятая стража'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1060557
Премьера
user posted image

Netiketai pamaciau viena aktoriu, ir prisiminiau viena labai gera filma (jau kada maciusi, o siuzeta dar iki dabar pamenu).
Kas megsta serialus ir itampa, tai pats tas. Man jis labai patiko. Cia vienas is tu serialu, kai ir geriecio gaila ir blogiecio gaila.
P.S. abu zino ir supranta, kad jie yra stiprus vienas kito atzvilgiu kaip lygiaverciai 'patrneriai' (neziurint i tai, kad stovi abu skirtingose pusese), t.y. verti vienas kito kaip varzovai...

Cia tiems kas dar nemates. Gal kam patiks smile.gif

''Игра'' /2011/
Ролик
http://kinozal.tv/de...s.php?id=824208
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 12:34)
Neiprasta naujiena...su vampyru biggrin.gif

Cia tiems kas dar nemates. Gal kam patiks smile.gif
''Игра'' /2011/

mano manymu nemoka rusai fantastikos kurti blush2.gif

o sitas labai geras thumbup.gif maciau.
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2013 02 17, 12:50)
Jo jo sitas, labai idomus, tikrai rekomenduoju

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 13:34)
''Пятая стража'' /2013/
''Игра'' /2011/

4u.gif dekui

pradejau ziuret_V lesah i na gorah_24 serijos blink.gif uzteks manau 3 dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 17, 12:38)
mano manymu nemoka rusai fantastikos kurti blush2.gif

Negaliu vertinti, nes nezinau, mat as neziuriu su fantastika, na nebent viena kita esu maciusi, pvz vaikysteje ''Гостья из будущего'' /1984/ Vaje kaip patiko biggrin.gif
user posted image

Na o jei rimtai, tai patiko ziuretas (su fantastikos elementais) ''Мы из будущего'' /2008/
user posted image

O daugiau lyg nieko g.gif Na nebent atmintis slubuoja.

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 17, 12:44)
pradejau ziuret_V lesah i na gorah_24 serijos blink.gif uzteks manau 3 dienu

Oho, tai bent.
As ji ziurejusi, bet nepamenu per kiek ten dienu iveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 17, 12:44)

pradejau ziuret_V lesah i na gorah_24 serijos blink.gif uzteks manau 3 dienu 4u.gif

Pas mane ir,jei neužimu nieko rimto,tai tempas maždaug tos pats-8 serijos per dieną ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 17, 13:14)
Negaliu vertinti, nes nezinau, mat as neziuriu su fantastika, na nebent viena kita esu maciusi, pvz vaikysteje ''Гостья из будущего'' /1984/ Vaje kaip patiko biggrin.gif

Šiaip aš ir nei siaubo,nei fantastinių nežiūriu,bet Viešnią iš ateities berods pernai buvau parsisiuntus.Čia jau vaikystės filmas,kaip Ir Kapitonas Tenkešas,Elektronikas,Kapitonas Grantas,Aštunkojai iš antro aukšto wub.gif
Beje,buvau parsisiuntus ir dokimentinį apie jį.Tai Aleksejus Fomkinas ,vaidinęs Kolią Gerasimovą (dieve,net vardą su pavarde atsimenu tongue.gif ),žuvo gaisre,būdamas visai jaunas.Kažkaip ne kokiais keliais jis nuėjo... verysad.gif
Krištoline,žiūriu aš Хозяйка тайги ir galvoju,kad reikia būtinai parekomenduot tau.Kažkodėl įsivaizduoju,kad tau tai tikrai patiktų smile.gif http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 16, 16:41)
*Ramsius,kiek supratau,savaitgalį leidžia Kaune pas anytą,tai ko gero be rytdienos nesulauksim mes jokių žinių  g.gif

Julsita dalinai teisi. As Ne Kaune bet Ukmerges rajone. Rysys cia siabingas....Teti isoperavo, sake buvo dienu klausimas...Operavo tulzi. Ispjove visa, rado baisulini pulini ten. Jau vakar perveze i skyriu, bet visa d gulejo transo busenoj.
Kaune klinikose penktadieni prasitrynem, rezultatas neblogas, vaikis sportuoti gali toliau.

QUOTE(Visgi @ 2013 02 16, 21:25)
Labas vakaras smile.gif

Labai sunku kazka siulyti saviems, kai visi teleskuojames tame paciame vandenyne, ir kai tikrai nezinai/nepameni kas ka mates jau, o ka ne. Juolab skoniai visu skirtingi. Bet gal pabandysiu
Lengvas lengvam nelygu smile.gif Bet gal sis (jei nematet). Man jis tikrai lengvas.
''Откуда берутся дети?" /2008/
Ролик
http://kinozal.tv/de...s.php?id=374005
user posted image
Siulyciau

''Брестская крепость'' /2010/
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=811788
user posted image

''В июне 41-го'' /2008/
Трейлер (nors kita kalba, bet rusiskai irgi yra)
Ролик
user posted image

''Смертельная схватка'' /2010/
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=670426
user posted image

Brestskaja krepost skaiciau atsiliepimus, verysad.gif . Neziuresiu. Man knygos uzteko verysad.gif verysad.gif Beje, ten buvau pati, toje tvirtoveje.

Ryt laukiu Zena oficera. Manau neistversiu, bandysiu ziureti online per RTR1 kanala wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 17, 14:17)
*Julsita dalinai teisi. As Ne Kaune bet Ukmerges rajone. Rysys cia siabingas....Teti isoperavo, sake buvo dienu klausimas...Operavo tulzi. Ispjove visa, rado baisulini pulini ten. Jau vakar perveze i skyriu, bet visa d gulejo transo busenoj.
Kaune klinikose penktadieni prasitrynem, rezultatas neblogas, vaikis sportuoti gali toliau.
Brestskaja krepost skaiciau atsiliepimus,  verysad.gif . Neziuresiu. Man knygos uzteko  verysad.gif  verysad.gif Beje, ten buvau pati, toje tvirtoveje.

**Ryt laukiu Zena oficera. Manau neistversiu, bandysiu ziureti online per RTR1 kanala wub.gif

* Gerai, kad viskas apsejo su tevuku. Dabar svarbiausiai, kad ir toliau tik viskas butu gera linkme. To ir linkiu 4u.gif
AciuD ir del jaunuolio, kad viskas ok.
** Jau tas moteriskas nekantrumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 17, 14:11)
Krištoline,žiūriu aš Хозяйка тайги ir galvoju,kad reikia būtinai parekomenduot tau.Kažkodėl įsivaizduoju,kad tau tai tikrai patiktų smile.gif  http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0

jau siunciu 4u.gif

ziuriu trecia serija bilet v garem,patinka smile.gif

Ramsius jusu tevui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greiciau sveiktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 17, 14:17)
Julsita dalinai teisi. As Ne Kaune bet Ukmerges rajone. Rysys cia siabingas....Teti isoperavo, sake buvo dienu klausimas...Operavo tulzi. Ispjove visa, rado baisulini pulini ten. Jau vakar perveze i skyriu, bet visa d gulejo transo busenoj.
Brestskaja krepost skaiciau atsiliepimus,  verysad.gif . Neziuresiu. Man knygos uzteko  verysad.gif  verysad.gif Beje, ten buvau pati, toje tvirtoveje.

Ryt laukiu Zena oficera. Manau neistversiu, bandysiu ziureti online per RTR1 kanala wub.gif

Reiškia ne taip supratau blush2.gif Kai parašei,kad į Kauną važiuosit į klinikas ir savaitgalį būsit pas anytą,tai pamaniau,kad anyta ten ir gyvena smile.gif
Na tai tikiuosi,kad tėvukui dabar jau eis geryn ir tikrai labai šaunu,kad vaikinas galės sportuot toliau,nes įsivaizduoju kokia trauma būtų,kai yra tokių šansų ir še tau-sveikata neleidžia ...
O aš palauksiu,kol bus kinozale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 vasario 2013 - 15:44