Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 16, 06:37)
1941-kur kas stipriau buvo drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O aš ir maniau,kad kažkas tokio bus,o čia peržiūrėjau pusę filmo ir viskas ramiai,įtampos beveik jokios.Na šiandien,kai mažiulis užmigs pietų miegelio.turėčiau pabaigt,tai gal dar įsisiūbuos g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
su švente lithuania.gif

Visgi, nu ir išgyvenimai blink.gif tikrai angelą sargą darbštų ir patikimą turi wub.gif

Ramsiau, kaip jūs?

mano mažiui laringitas doh.gif

vakar popą žiūrėjau, bet irgi tik pusę, išjungiau, nes pagalvojau, kad reikia atsisėdus į jį tik susikaupt. pusę filmo ėjo kaip fonas, netinkamas taip žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar paziurejau ,,Vanka", vietom toks ziaurokas vaiko elgesys, bet....tikslas pateisino priemones.
Su svente lithuania.gif
Snd. turi pasirodyti ,,Зимнии валс"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 16 vasario 2013 - 10:15
Labas rytas smile.gif

Paziurejau ''Моё любимое чудовище'' /2012/ ir ''Последняя жертва'' /2012/. Vis tik pirmas man labiau patiko, nes antras erzino su savo ta pagrindine heroje... kad moteriai buti tokiai patikliai, naiviai ir be jokio savisaugos jausmo krislelio doh.gif Vnz antras man nepatiko schmoll.gif
O su Дмитрий Исаев man gal tik 1 filmas patiko, tai ''Превратности судьбы'' /2008/.
Bet tai ziuriu, jo personazai daugiau tokie susije su niekseliais rolleyes.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 15, 04:31)
nusiunciau emailu sveikinima sesei savo (sian 48 suejo), Australijoj jau 15 metu gyvena su 5 mete dukra.

Kaip faina, Australijoj bigsmile.gif

QUOTE(Donaldson @ 2013 02 15, 21:42)
jei ka as sena temos nare svelni...

Busim pazistamos per nauja smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 16, 04:19)
as vakar su vaikais kokiam superiniame koncerte buvau, kad ojoj.

Kas per koncertas?

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 16, 06:37)
negaliu sakyti, kad labai patiko, nors ir be mezginio. g.gif 1941-kur kas stipriau buvo
QUOTE(Julsita @ 2013 02 16, 08:52)
drinks_cheers.gif O aš ir maniau,kad kažkas tokio bus,o čia peržiūrėjau pusę filmo ir viskas ramiai,įtampos beveik jokios.

Oi moteros, na jus duodat, radot ka lygint biggrin.gif 1941/1942 unikalus. Jau kada as ji ziurejus, bet iki siol nieko panasaus, bent jau man, neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 16, 10:14)

Oi moteros, na jus duodat, radot ka lygint biggrin.gif 1941/1942 unikalus. Jau kada as ji ziurejus, bet iki siol nieko panasaus, bent jau man, neteko matyti.

Tai va tongue.gif Gal reikėjo pirmą POPą žiūrėt,tada anuos,o ne atvirkščiai smile.gif O dabar aš tikrai nusiteikiau tokiam įtemptesniam filmui,net į flešiuką įsikėliau,kad ne per virtuvės mažąjį televizoriuką,o įsitaisiau svetainėj prie didžiojo. Gal tikrai čia kaltas tas nusiteikimas smile.gif
Atsakyti
''Зимний вальс'' /2012/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1060208
user posted image
Atsakyti
Ramsiau,kaip ten jums 4u.gif

Julsita,kad pražydus wub.gif

o aš žiūriu Odnoliu.... blush2.gif dar tik 4serijos,bet patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 16, 15:36)
*Ramsiau,kaip ten jums  4u.gif

**Julsita,kad pražydus  wub.gif

***o aš žiūriu Odnoliu....  blush2.gif  dar tik 4serijos,bet patinka  wub.gif

*Ramsius,kiek supratau,savaitgalį leidžia Kaune pas anytą,tai ko gero be rytdienos nesulauksim mes jokių žinių g.gif
** ax.gif Taip,man nuo Šv.Valentino jau visada pavasariu pakvimpa,o šitos gėlytės man jo šaukliai,tai ir pražydau,kad žiema greičiau išeitų smile.gif
*** aš pradėjau žiūrėt Хозяйка тайги 2. К морю thumbup.gif Nors man gaila,kad šitas sezonas ne taigoj,kaip pirmasis,bet veiksmo,įtampos man ir šitam gana . Pirmam sezone jauna jėgerė susidraugauja su jaunu policininku .Na o dabar jie atvažiuoja į pajūrį.Kiekvienas dirba savo darbus,kurie vis susipina. Kiek supratau,.bylų narpliojimai iki galo eis per dvi serijas.Bent jau pirma istorija iki visiško išaiškinimo užtruko tiek,o antros pažiūrėjau dar tik vieną seriją ir atėjau įsirašyti toliau smile.gif
Atsakyti
ir mes jau baigiam perziuret 1942 man labai labai..aciu..dar vyras sake ziurejo ..štravbat''ir apie kara,,sake super geras...nezinau kaip rasos tiksliai,bet gal ir esat mate
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 02 16, 18:07)
ir mes jau baigiam perziuret 1942 man labai labai..aciu..dar vyras sake ziurejo ..štravbat''ir apie kara,,sake super geras...nezinau kaip rasos tiksliai,bet gal ir esat mate

Taip,kai dirbau Muzikos prekių skyriuj,tai šitą filmą labai pirko,bet kai papasakojo,aš jau žiūrėt nesiryžau Штрафбат,kaip ir 9 рота
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 02 16, 18:07)
ir mes jau baigiam perziuret 1942 man labai labai..aciu..

drinks_cheers.gif ir as.
ACIU Visgi uz rekomendacijas aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

uz tad dabar nezinau ka ziureti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 16 vasario 2013 - 19:07
QUOTE(arden @ 2013 02 16, 11:03)
mano mažiui laringitas  doh.gif

oi ne kas ax.gif laikykites, sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sirges mano mazius, tai vaistai lb bjauraus skonio blink.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 02 16, 11:13)
Snd. turi pasirodyti ,,Зимнии валс"

dar neradau...

QUOTE(Visgi @ 2013 02 16, 11:14)
''Превратности судьбы'' /2008/.
Kas per koncertas?

1) aciu, siunciuos, nes nemacius tokio. O Isaevas ir man patinka.
2) koncertas, skirtas vasario 16 - tajai, kuriame solo partija atliko mano tetis, pritariant chorui ax.gif tai mano vaikai nese geles smile.gif o seneliui, kai jis vienintelis jiems, tai zinai, koks dziaugsmas. Beje, mano teciui 80 metu, o dar sveikas kaip ridikas, ko nepasakyciau apie savo 78 metu mama (pries 2 metus gimda pasalino, nes III stadijos vezys; praejo 7 kursus chemijos, jau nuo pernai liepos iki s.m.sausio skausmui malsint po chemijos, leisdavo morfiju blink.gif Tai, o db reik atpratint organizma nuo jo doh.gif Juk cia narkotikas ziaurus...bet nieko, vaiksto, sypsosi, optimistiskai labai nusiteikus, kad dar ne laikas jai i kapus).

QUOTE(Visgi @ 2013 02 16, 14:11)
''Зимний вальс'' /2012/

4u.gif

laba vakara visoms smile.gif

paziurekit, koki radau rusiska puslapi, is kurio leidziama nemokamai siustis. nereikia jk registraciju 4u.gif
http://tfile.org/video/?s=-dateCreated
Atsakyti