QUOTE(Ramsius @ 2013 02 14, 22:23)
Sveikos,
Aš trumpai, ne į temą... Ryt ryte mano tėtį operuoja
Kaip pasakė gydytojai, vilčių labai mažai/ Jei kuri nepamiršit, bežiūrėdamos mūsų mėgiamus filmus, palaikykit suspaudusios kumščius
Jau siunčiu glėbius
ir mintimis kuo didžiausios sėkmės.Tikiuosi bus viskas gerai
QUOTE(arden @ 2013 02 14, 23:02)
šiandien mano mažė vožės aukštelnyka nuo kėdės.
Manasis vakar lygiai tą patį padarė tik ant plytelių
Išgirdau,kad kėdė jau baladojasi,atsisukau skubėdama gelbėt,bet kur ten-jau skrenda.Bet mes biškiuką smūgį nusilengvinom-pirma subiniukas,nugarytė tada galvytė.Bet ir pokštelėjo. Ašarų ir atrodė net iki dusulio buvo ..
O mums ir paskutiniu metu su traumom "sekasi". Prieš savaitę bėgo,susipynė kojytės,žiebė į staktos kampą,prakirto truputį skruostuką na ir mėlynė per visą žandą.Dar dabar žalia.Vakar išėjom laukutin.Kieme mašinų suvažinėtos vėžės,suledėję,šiukščios tokios.Vaikinas ėjo,paslydo-bum tuo pačiu skruostuku.Ta žalioji "puošmena" dar ir nubrozdinta
QUOTE(Visgi @ 2013 02 14, 23:52)
Primine man cia
arden savo isgyvenimais.
Oho kiek išgyventa.Tikrai angelas sargas darbelį gerai atlieka
Aš ir keletą turiu tokių nemalonių prisiminimų,nuo kurių ''220'' trenkia ,vos prisiminus. Kai gimė dukra ir tylu.Pakeliu galvą,matau veoletinį,nekrutantį leliuką .Žinau,kad turi pradėt rėkt,o čia tyla...Klausiu daktarės.kol tyli ir ant tų žodžių silpnas silpnas knerktelėjimas ir paskui vis garsyn garsyn
Paskui visas pirmosios maitinimas man ištisas stresas.Kaip ji sprinkdavo-dieve dieve. Būdavo valgo valgo,tik nustojo ir žiūrėk akys jau verčiasi.Jau dūstą.Šoku,kratyt žemyn galva (taip seselė gimdymo namuose pamokino).Vieną sykį kratau,o mergaitė jau mėlynuoja,kvapo neatgauna.Atkračiau..Gal užtai tik mėnesį maitinau pati,nes bijojau ir laukt.Būdavo ji jau verkia,kad vėl valgyt nori,o aš sdar nešioju,bandau nuramint,kad dar nutempt maitinimą..Paskui perėjom prie mišinio,nes matyt nuo to pieno ir mažėt pradėjo,o dar ausų uždegimą gavom,jai valgant skauda,man guzai,aukšta tempa ir viskas užsibaigė.
Na ir tėvelio netekimas.Nuskendo,žvejodamas.Jis ir jo draugas. Nežinom kas atsitiko,bet turbūt apvirto valtis. Plaukiojo puikiai,bet gruodžio 13 šaltas vanduo padarė savo
Kas išgyventa porą dienų ant Nemuno kranto,kai gelbėtojai braido,su valtim panemunes šukuoja "žvejodami" ir nieko neranda.Mums pasisekė-mūsų rado po dviejų dienų,o draugą dar po savaitės...
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 15, 07:53)
Pagal aprasyma ir komentarus sitas turetu buti labai labai
Sukalbejau "Teve musu" uz tevelio sveikata
Jei ne paslaptis, kas jam? Mano teva irgi pries Kaledas operavo-plauciu vezys, paskutine stadija, dabar chemija varom, daktarai vilciu daug nedave, bet mes nepasiduosim
Kovosim iki galo ir brangaus zmogaus neatiduosim. Tad, Ramsiau, noriu palinketi VILTIES ir STIPRYBES
Ir nepasiduokit
Daug
ir daug stiprybės ir tau
Na o į temą,tai va apsidžiaugiau ,kad Choziaika taigi antras sezonas jau sudėtas
Jau siunčiuosi,kaip tik baiginėju Maša v zakonie,tai šiandien ir pradėsiu
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 15, 10:05)
sitas labai geras filmas, vienas geriausiu matytu rusiškų
dėkui-pažiūrėsiu ir aš tada pirmiau šitą,tada Choziajką