Paziurejau 1941,rytoj pradesiu 1942.kazkaip tas 12 sseriju paziurejau kaip kokias 4.Gaila man buvo ir to vokiecio ir to storulio ai,daug ko gaila buvo.Geras filmas.
QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 10:55)
Patinka spurgos
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 11, 10:57)
Nemegsta seima, del musu gali ir nebuti.
QUOTE(Julsita @ 2013 02 11, 12:08)
Mėgstam,net labai,
QUOTE(svelni @ 2013 02 11, 15:18)
as ne man tradicines namines apvalios suvarske nebent.....
aciu visoms pasisakiusioms apie spurgas, isvada - skanu, bet nesveika, bet skanuuu
QUOTE(tandemas @ 2013 02 12, 00:30)
man labai patiko. Taip - labai dramatiškas. Bet apie seserišką meilę (neaišku, ar tokiomis aplinkybėmis tie dvyniai suaugę kitaip pasielgtų..) Pripažįstu, kad seserų santykių linijos, kaip motyvacijos - trūko. Todėl kyla klausimai...
kada bus trecia serija? kad tik nepamirsciau paziureti, jau tikrai bresta reikalas konspektuoti
QUOTE(veriru @ 2013 02 12, 18:02)
Is naujesniu dar patiko Джунгли (2012)
man visai nepatiko, kazkoks niekalas, atsiprasau uz
nuomone
labas vakarelis o mes siandien blynu nevalgem, kokia geda
mastau, ka si vakara ziureti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 13:33)
Paziurejau online "Tikyj Don" ir...nesusizavejau O juk man taip patinka tokio lygio filmai, bet bent jau pirma serija ziauriai nuobodi Paskaiciau atsiliepimus-ir ten nusivylimo gaidos...
Iš pirmo žvilgsnio labai įdomus pasirodė,tai išsisaugojau nuorodą,bet paskui paskaičiau Jūsų komentarą ir suabejojau.
QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 08:54)
Aš neseniai žiūrėjau šitą,nu labai labai patiko.
QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 10:08)
Susigundytumete?
Tikrai taip.Bet mane gundo viskas,kas saldu.
Sveikos!
Ačiū už nuorodas,viską išsisaugojau.Klausimas-kada viską pažiūrėt?Kaip naktį prailgint?
QUOTE(veriru @ 2013 02 12, 18:02)
Smagi , lengva komedija Дублер
http://www.youtube.c...h?v=2Erm1HtzbvA
Is naujesniu dar patiko Мамы (2012), Джунгли (2012)
http://www.youtube.c...h?v=2Erm1HtzbvA
Is naujesniu dar patiko Мамы (2012), Джунгли (2012)
ačiū labai laiku,MB liepė pažiūrėti,nes apie mėgstama dainininką
QUOTE(sttropez @ 2013 02 12, 20:33)
QUOTE(sttropez @ 2013 02 12, 21:33)
aciu visoms pasisakiusioms apie spurgas, isvada - skanu, bet nesveika, bet skanuuu
Tai gal galvojot apie versla?
As esu uz bet koki versla Lietuvoje Tik kad labai dideli reikalavimai mazoms, naminems imonelems Norejau atidaryti ir nediduke kepyklele, ir mesos rukykla-fyyyyt, neispildziau reikalavimu, keliamu apskritai didelems ir stambioms imonems
QUOTE(Upjora @ 2013 02 12, 21:40)
Iš pirmo žvilgsnio labai įdomus pasirodė,tai išsisaugojau nuorodą,bet paskui paskaičiau Jūsų komentarą ir suabejojau.
As tai nepasitikeciau jokiai komentarais ir bandyciau bent pirma serija pasiziureti Juk zmoniu skoniai skiriasi. Nors as "Tikyj Don" perziurejau net tris serijas, vis galvodama, kad gal veiksmas isisiubuos, na kaip kokiam Cepajeve ar Kotovskyje-ir nuomones nepakeiciau, gaila tik laiko
Dabar mes ziurim "Nerealnaja istorija" Ir "Svetoforo" 5 sezona Grizusiai is darbo pats tas smagiai pakikenti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 13, 07:26)
Juk zmoniu skoniai skiriasi.
va mano dažnai skonis išsiskiria, tai nuomonę pasiskaitau, bet vistiek žiūriu
pažiūrėjau kelias melodramas ir vėl karo noriu, vėl vokiečių noriu gal kas turit kokį užsilikusį paslėptą lobį nerodytą
Labas dienas
O šitą mačius? Ne visai karas, pokaris ir tr vėliau, bet neblogas
Одну тебя люблю (Время и люди)
Pagaliau ateina šventė ir į mano kiemą
Жена офицера
QUOTE(arden @ 2013 02 13, 09:17)
karo noriu, vėl vokiečių noriu gal kas turit kokį užsilikusį paslėptą lobį nerodytą
O šitą mačius? Ne visai karas, pokaris ir tr vėliau, bet neblogas
Одну тебя люблю (Время и люди)
Pagaliau ateina šventė ir į mano kiemą
Жена офицера
aš jį gal kokius 3 kartus bandžiau žiūrėt, neprilipo
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 13, 14:47)
Ups,neskaičiau,o pamačiau nuotraukoj vieną žavų veidelį ir pamaniau,kad jau nuorodą įdėjai Nu laukiam laukiam..Jau neilgai laukt
QUOTE(Julsita @ 2013 02 13, 17:46)
Ups,neskaičiau,o pamačiau nuotraukoj vieną žavų veidelį ir pamaniau,kad jau nuorodą įdėjai Nu laukiam laukiam..Jau neilgai laukt
Aš jau neiškenčiau ir serijų aprašymus perskaičiau
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 13, 18:45)
Aš jau neiškenčiau ir serijų aprašymus perskaičiau
Nu ir kaip-kvepia įdomiu filmu?
Oi,šiandien dar nebalsavau