Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(geguze10 @ 2013 02 11, 13:30)
Naujas kazkoks http://rutor.org/tor...-04-2013-satrip    Tik siunciuosi,nieko dar negaliu pakomentuoti,lauksim atsiliepimu:)

aš baiginėju žiūrėt. man kaip turinčiai dvynių porelę žiauriau nei žiauru. be komentarų doh.gif
Atsakyti
Labas,

Dabar aš barsiuos ph34r.gif Ypač šiuo metu barsiu Julsitą. Vakar gi iki 3 ryto sėdėjau kartu su Djačenka ir Ne zovu, ne plaču ir kažkaip dar ten doh.gif Nu negalėjau nustoti žiūrėti, o ypač 4 serijos nuo pusės. Sėdėjau kol pabaigiau.
Julsita, man labai patiko tas jo gestas kai jaudindavosi - braukdavo per plaukus sau wub.gif
O kaip ligoninėj su tasi gvazdikais iš klombos - taip gracingai ir laisvai į spintą pasirėmė, o spinta vos nenugriuvo lotuliukas.gif
Vienu žodžiu patiko. Dar tokio panašaus geidaučiau. Kaip gydomosios priemonės smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 09:54)
Labas gražų rytą smile.gif

Pamačiau ir taip miela pasidarė prisiminus tuos laikus. Tais laikais man buvo pats pačiausias, ir ta daina... wub.gif
''Вам и не снилось'' /1980/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=477291
user posted image

Oi koks filmas wub.gif
Beje,manau žinot, kad šis aktorisu jau miręs verysad.gif
Atsakyti
Paskutinis matytas, toks lengvas, žiemiškas, šiam laikotarpiui tikęs:
"Moj parien-angel" thumbup.gif
Pagrindinio aktoriaus balso tembras labai žavėjo...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 11, 15:30)
Labas,

Dabar aš barsiuos  ph34r.gif Ypač šiuo metu barsiu Julsitą. Vakar gi iki 3 ryto sėdėjau kartu su Djačenka ir Ne zovu, ne plaču ir kažkaip dar ten doh.gif Nu negalėjau nustoti žiūrėti, o ypač 4 serijos nuo pusės. Sėdėjau kol pabaigiau.
Julsita, man labai patiko tas jo gestas kai jaudindavosi - braukdavo per plaukus sau wub.gif
O kaip ligoninėj su tasi gvazdikais iš klombos - taip gracingai ir laisvai į spintą pasirėmė, o spinta vos nenugriuvo lotuliukas.gif
Vienu žodžiu patiko. Dar tokio panašaus geidaučiau. Kaip gydomosios priemonės smile.gif

Oi koks filmas wub.gif
Beje,manau žinot, kad šis aktorisu jau miręs verysad.gif

Ups,net išsigandau iš pradžių lotuliukas.gif Nu man ir šitas filmas turbūt bus iš tų,kur ir po ilgesnio laiko,prisimenu apie ką smile.gif Jo,ir tas spintos nuvertimas,ir tie gvazdikai,ir tas galvos glostymas..O kai ant medžio jie sėdėjo,tai aš pavydėjau tai aktorei-norėčiau ir aš taip pasėdėt blush2.gif Aš ir tokio norėčiau.Pas mane sandėliuke begalės tų filmų dar,tai tikiuosi atrast dar ne vieną smile.gif
Nežinojau,kad miręs verysad.gif

QUOTE(prekestolen @ 2013 02 11, 15:31)
Paskutinis matytas, toks lengvas,  žiemiškas, šiam laikotarpiui tikęs:
"Moj parien-angel"  thumbup.gif 
Pagrindinio aktoriaus balso tembras labai žavėjo...

Eisiu net paieškot,kas ten taip gražiai šneka..
O aš va pradėjau tą Čiudoviščią.Dar tik pusę pirmos serijos pažiūrėjau,tai su nuomone dar visaip gali būt,bet kol kas neatgrasė..Matysiu kas bus vakare smile.gif
Papildyta:
Taigi čia mūsų Samara tas gražiabalsis smile.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=970955
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 11 vasario 2013 - 15:42
QUOTE(Julsita @ 2013 02 11, 15:40)
Ups,net išsigandau iš pradžių  lotuliukas.gif  Nu man ir šitas filmas turbūt bus iš tų,kur ir po ilgesnio laiko,prisimenu apie ką  smile.gif  Jo,ir tas spintos nuvertimas,ir tie gvazdikai,ir tas galvos glostymas..O kai ant medžio jie sėdėjo,tai aš pavydėjau tai aktorei-norėčiau ir aš taip pasėdėt  blush2.gif  Aš ir tokio norėčiau.Pas mane sandėliuke begalės tų filmų dar,tai tikiuosi atrast dar ne vieną  smile.gif
Nežinojau,kad miręs  verysad.gif 
Eisiu net paieškot,kas ten taip gražiai šneka..
O aš va pradėjau tą Čiudoviščią.Dar tik pusę pirmos serijos pažiūrėjau,tai su nuomone dar visaip gali būt,bet kol kas neatgrasė..Matysiu kas bus vakare  smile.gif
Papildyta:
Taigi čia mūsų Samara tas gražiabalsis  smile.gif  http://kinozal.tv/de...s.php?id=970955 
user posted image

Aga. O kaip jis gražiai kalbėt mokėjo. Prisimeni, kai tam kaime ant rankų griebė nešti į namelį? "U tebia že spina! Spina u menia, spina.....Krylja u menia" wub.gif
Aga, miręs ir jau senai, jaunas. Lygtais leukemija. Čia O Tabakovo sūnus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 11, 15:03)
[i]o as sian ryte, begerdama kava, isverciau ant laptoko klaviaturos doh.gif pirma, issigandau. antra, begau popieriniu serveteliu ieskot. trecia, isjungiau kompa. ketvirta, valiau, sausinau. Veikia smile.gif

Turėjau aš irgi tokį šposą, ir net du kart doh.gif Pamenu šokau staigiai pirmiau išjungt, nes bijojau, kad užtrumpins unsure.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 11, 15:48)
"U tebia že spina!  Spina u menia, spina.....Krylja u menia" wub.gif

Ir aš šitą pamenu frazę rolleyes.gif Dar patiko, kai ligoninėj toks visas piktas, niurzgiantis, bet vistiek truputi džentelmenu buvo (nelabai norom, bet vis tik padėdavo jai) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 16:07)
Ir aš šitą pamenu frazę rolleyes.gif Dar patiko, kai ligoninėj toks visas piktas, niurzgiantis, bet vistiek truputi džentelmenu buvo (nelabai norom, bet vis tik padėdavo jai) rolleyes.gif

Taip taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 11, 15:48)
Aga. O kaip jis gražiai kalbėt mokėjo. Prisimeni, kai tam kaime ant rankų griebė nešti į namelį? "U tebia že spina!  Spina u menia, spina.....Krylja u menia" wub.gif

Prisimenu.. wub.gif
Uch,mergai,čia man ko tai link Šv.Valentino ir pradėjo kryljai augt blush2.gif Nors ir motera jau ne pirmos jaunystės,bet dar ir ne visai "sena patranka",bet visai norėčiau,kad vyrelis pasakytų kažką panašaus..Gi ryt grįžta wub.gif O kaip norėčiau kokion kelionėn išvykt į kokius šiltus kraštus..Tik dviese.. Bet tik pasvajot..Ir dar ilgai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 11 vasario 2013 - 16:51
Dar prisiminiau....Po to vakarykščio panaktinėjimo su Djačenka sapnavau erotinius sapnus doh.gif Bože bože...Bet kad su motriškos lyties asmeniu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 11, 19:06)
Dar prisiminiau....Po to vakarykščio panaktinėjimo su Djačenka sapnavau erotinius sapnus doh.gif Bože bože...Bet kad su motriškos lyties asmeniu blink.gif  doh.gif

blink.gif opapa lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai va ir sakau, bože bože doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Si vakara kazkaip netiketai prisedau prie TV. Junginejau junginejau per kanalus ir ties vienu stabtelejau, na ir 'prisiklijavau'. Pataikiau ant pirmu dvieju seriju filmo ir atsiplest negalejau
''Петрович'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1051154
ролик
Buvo trys ar keturi (nepamenu) geriausi draugai. Vienas verslininkas, kiti keli is ju dirbo teisesaugoje, o vieno is dirbancio teisesaugoje tevas buvo zinomas stiprus advoktas, vardu Petrovichius. Kodel buvo, todel kad db uztarnautame poilsyje.
O ivyko ne kas kita, o vadinama 'podstava'.
Draugas verslininkas pakiso savo drauga prokurora. Dare spaudima kitiems. Ir ta drauga nepelnytai 4 metams ikiso uz grotu.
Jo zmona isteka uz jo draugo kuris taip pat dirba teisesaugoj, o jo tevas ir yra tas vadinamas Patrovichius.
Zinoma, visi tiki jos pirmo vyro kaltumu.
Po ketveriu metu ji isleidzia i laisve.
Toliau vystosi viskas taip: tik isejus jam, vel ji bandoma ikist i kalejima uz sufabrikuotas zmogzudystes. Tai yra kazkam labai paranku.
Zmonai ir jam (pirmam vyrui t.y. isleistam i laisve) atgyja visi jausmai. Jo draugas tai mato (uz kurio ji istekejusi tuo metu ir kurio tevas tas Petrovichius) ir supranta, kad pries ju jausmus jis bejegis.
Sis 'uzsodintas' yra isitikines, kad anas (jo zmonos antras vyras) yra is vien su tais kuri ji ikiso i cype ir zinoma juo netiki. O anas, ketverius metus bande ieskoti galu ir prisikasti iki tu, kas jo drauga uzsodino. Prisikase.
Surinkta medziaga per tuos 4 metus jis savo tam 'isleistam' draugui nunesa ir iteikia i rankas. Pasako: susipazinsi su medziaga ir suprasi, kad as ranku prie to neprikisau, uzsisuka ir iseina.
Isejes, nueina papasakoti viska savo tevui Petrovichiui. Anas sunumi nepatiki (nes buvo samdes fotografa sunui sekti, ir is nuotrauku mato, kad anas bendrauja su itartinais zmonemis). Sunus bando itikina teva, kad tai buvo jo apsimestine maskuote, kad igyti tu uzsakovu pasitikejima. Tevas nepatiki. Sunus pasako: as maniau, kad tu patikesi, nes tevai turi tiketi savo vaikais, ir iseina. Tevas tuo metu zvilgtelna pro langa ir mato kaip nusauna jo sunu...
Tevas, stengiasi visomis isgalemis, uzsodinti antra karta ta zmogu, jo sunaus drauga, t.y. savo marcios pirma vyra, ir iki gyvos galvos, nes isitikines, kad tai jis nusauna jo sunu.
Ir tik deka to teisiamojo zmonos, patenka i to Petrovichiaus rankas jo sunaus ranka visa fiksuota medziaga rinkta apie jo draugo nekaltuma. Deja, tai irodyti neimanoma, nes veikia visa struktura, o dar anas pasirase prisipazinima sutinkantis su visais jam pateiktais kaltinimais (jam buvo padarytas spaudimas- jei tu nepasirasysi, tuomet tavo zmona taip pat ses uz grotu, neva uz bendradarbiavima).
Ta tuo metu, priima sprendima, sau persipjauti venas. Jos motyvas- jei jos nebus gyvos, jos teisiamas (pirmas) vyras gales atsiimti melaginga sutikima, nes ji suzino, kad jis apgindamas ja, pasirase sau ta nuosprendi/sutikima su jam pateiktais kaltinimais.
Atejes Petrovichius ir randa ja (savo marcia) tokia- vonioje papludusia kraujais....

Pirmos dvi serijos tokio veiksmo. Kaip toliau bus, neturiu supratimo. Ar toliau vystysis tolimesne seka, ar kas kazkelinta serija bus vis naujai.
user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 11, 19:16)
Nu tai va ir sakau, bože bože doh.gif

Oi iki gero neprives tie filmai/serialai biggrin.gif
Atsakyti