Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 12:21)
Dabar yra dabar, jau kita kalba. Bet tada ir lieka tada.
Aš pvz, jei tuomet būčiau nemačiusi, vargu ar dabar žiūrėčiau tokį filmą biggrin.gif

Tai as milijona kartu ziurejau ir tada, kai man buvo tiek pat, kiek iems herojams-irgi smerkiau suaugusius drinks_cheers.gif O va pernai perziurejau visai kitomis akimis ax.gif
Cia kaip su knygomis: sakykim mokykloj buvom verciami skaityti "Altoriu sesely". Nesusizavejau nei tuo herojumi, nei jo meile moterims blush2.gif O uzaugau, neseniai perskaiciau, ir koks tas kurinys man sedevras pasirode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 11, 11:29)
Cia kaip su knygomis: sakykim mokykloj buvom verciami skaityti "Altoriu sesely". Nesusizavejau nei tuo herojumi, nei jo meile moterims blush2.gif O uzaugau, neseniai perskaiciau, ir koks tas kurinys man sedevras pasirode wub.gif

Na visai kaip man drinks_cheers.gif Tiptop- tada nepatiko schmoll.gif Dabar patiko
Aš dar dabar mielai norėčiau paskaitytiAukštųjų Šimonių likimas. Vis kirba noras smile.gif
Iš tuomet iki dabar, man paliko neišdildoma įspūdį A.Vienuolio "Viešnia iš Šiaurės" ir "Amžino įšalo žemėje'' (gaila autoriaus dabar nepamenu). Abi knygas iki dabar išsaugojus esu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 10, 23:16)
Pradejau ziureti ''Дело было на Кубани'' /2011/

''Немой'' /2012/

geras drinks_cheers.gif man patiko

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 10:42)

ta proga mini apklausele: ar megstate spurgas, ar daznai perkate, ar pasigendate ju ivairoves parduotuvese, kavinese (ta prasme, ne tik varskes ar su skyle spurgu bet ir kitokiu daug buna). analizuoju rinka  blush2.gif

Mėgstam,net labai,bet perku ypatingai retai,nes parduotuvėse man jos neskanios.Skanu tik naminės,bet darau retai,nes persiėdimas (jau ne persivalgymas) garantuotas.Va tik mielinių niekaip neišbandau,o maga..Dėl kavinių negaliu pasakyt,nes neatsimenu nei kada kokioj kavinėj buvus,o spurgą ar užsakinėjus kada,tai išvis nežinau blush2.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 11:08)
Susigundytumete?

Nebent tom,su šokoladu ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 11:43)
Na visai kaip man drinks_cheers.gif Tiptop- tada nepatiko schmoll.gif Dabar patiko
Aš dar dabar mielai norėčiau paskaitytiAukštųjų Šimonių likimas. Vis kirba noras smile.gif
Iš tuomet iki dabar, man paliko neišdildoma įspūdį A.Vienuolio "Viešnia iš Šiaurės" ir "Amžino įšalo žemėje'' (gaila autoriaus dabar nepamenu). Abi knygas iki dabar išsaugojus esu.

O man ir mokykloj Altorių šešėlyj patiko,o Simonaitytės visos knygos buvo labai labai..Bet vat dabar,jei ant greitųjų pasakyt,kokia knyga labiausiai įstrigus,tai turbūn būtų Raitelis be galvos ir visos apie Vinetu..Rijau aš jas per naktis..O dabar labai mėgstu Sandros Braun ir Noros Roberts knygas,na ir Vaitkevičiūtė su Buivydaite.Žodžiu tokias lengvutes ax.gif
Atsakyti
nusprendziau Chiuzhoj rajon palikti ateiciai,dabar pradesiu kazka is situ: 1941,nepobedimyj arba bilet v garem smile.gif
Atsakyti
Ar nieks nematęs? Lyg skaniai kvepia, ir aprašymas neblogas
''Короткое дыхание'' /2005/
фрагмент
http://kinozal.tv/de...s.php?id=359930
user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 11, 12:05)
geras drinks_cheers.gif man patiko

Man kol kas patinka, ir net labai drinks_cheers.gif Nors aš nemėgstu to Diuževo, bet va sudomino, įtraukė ax.gif
Tik mane ta Kristina erzina, na negaliu kokia ji... Jaučiu per ją bus visiems gyvenimai sugadinti, arba jos dėka, filmo gale gal kokios poros 'susiformuos' g.gif Aš čia vis spėlioju, spėlioju...
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 11, 13:08)
O man ir mokykloj Altorių šešėlyj patiko,o Simonaitytės visos knygos buvo labai labai..Bet vat dabar,jei ant greitųjų pasakyt,kokia knyga labiausiai įstrigus,tai turbūn būtų Raitelis be galvos ir visos apie Vinetu..Rijau aš jas per naktis..O dabar labai mėgstu Sandros Braun ir Noros Roberts knygas,na ir Vaitkevičiūtė su Buivydaite.Žodžiu tokias lengvutes  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir man patiko mokykloj ir Altorių šešėlyje ir visos kitos. Ir tą filmą žiūrėjau prieš kokius 5 metus, jau suaugusiom akim. Irgi patiko, matyt esu nostalgiška tiems seniem dalykam blush2.gif
Atsakyti
O as tai ziurejau rusu sereala ЗАКРЫТАЯ ШКОЛА,tai negalejau nuo ekrano atsitkaukt,nu fantastiskas serealas.Gal dar kas ji ziurejo?Dar neblogas serealas Метод Лавровой.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2013 02 11, 14:27)
O as tai ziurejau rusu sereala ЗАКРЫТАЯ ШКОЛА,tai negalejau nuo ekrano atsitkaukt,nu fantastiskas serealas.Gal dar kas ji ziurejo?

4 sezonus isziurejom ir metem, visiskai nusivaziavo, nebeidomu buvo schmoll.gif
Atsakyti
Naujas kazkoks http://rutor.org/tor...-04-2013-satrip Tik siunciuosi,nieko dar negaliu pakomentuoti,lauksim atsiliepimu:)
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 02 11, 10:34)
Зависть богов :

4u.gif dekui, siunciuos

QUOTE(arden @ 2013 02 11, 10:34)
šitą matę? verta siųstis?

verta. macius. labai geras. vietom galima ir paverkt. parodo, kiek verta draugyste...

QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 10:54)
''Вам и не снилось'' /1980/

4u.gif dekui, ir uz mamos spurgas 4u.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 11:42)
ar megstate spurgas, ar daznai perkate, ar pasigendate ju ivairoves parduotuvese, kavinese (ta prasme, ne tik varskes ar su skyle spurgu bet ir kitokiu daug buna). analizuoju rinka  blush2.gif

kartais nusiperku. bet labiausiai is vaikystes prisimenu Kauno spurgine, kai su sese, broliu ar mama nuvaziuodavom i ja ir skanaudavome spurgas su marmeladiniu idaru, uzgerdami kakava. Ech, tarybiniai laikai wub.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 12:08)
Susigundytumete?

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
mano vaikai tk megsta 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 11, 13:52)
''Короткое дыхание'' /2005/

nemacius, todel siunciuos 4u.gif aciu 4u.gif

o as sian ryte, begerdama kava, isverciau ant laptoko klaviaturos doh.gif pirma, issigandau. antra, begau popieriniu serveteliu ieskot. trecia, isjungiau kompa. ketvirta, valiau, sausinau. Veikia smile.gif tik nzn, prie ko, bet delete knopke iskrito blink.gif

o db i tema_paziurejau "Liubyt nelzia zabyt"_lb banalus. nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 02 11, 12:08)
Susigundytumete?

as ne schmoll.gif blush2.gif man tradicines namines apvalios suvarske nebent.....spurgos man su riebalais asocijuojasi....na dar vasara Palangoje tu mazu spurgyciu nebent nusiperku smile.gif
Atsakyti