QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 30, 07:27)
Tai gal ne tiek vokieciai patinka, o uniformuoti ir susitvarke vyrai? Butu jie tokie triju dienu apsepusiom barzdom kaip "Moi kapitan",
QUOTE(Julsita @ 2013 01 30, 09:25)
Mano mažasis karalaitis vakar vakare jau ir pradėjo kosuliuot.....
Pasijuokiau,pabandžius įsivaizduot,kaip prasibrauni į grimiorkę ir plėši skiautę marškinių Žaliaakiui
O tie genijai ne visada eina su netekėjusiom panelėm.Sėkmingai "vairuoja" ir su vaikus,vyrus,darbus turinčiom moterim Taip,kad manau,jog kai noro yra-lytis nesvarbi
O man kai kuriems vyrams labai tinka ta trijų dienų barzdelė.... Bet,kiek pastebėjau,gražu,bent jau man,tik tamsiaplaukiam.
O mane po Samaros vėl užkabino daktariški reikalai,prasikuičiau savo sandėliuke ir radau Страна 03.
Pasijuokiau,pabandžius įsivaizduot,kaip prasibrauni į grimiorkę ir plėši skiautę marškinių Žaliaakiui
O tie genijai ne visada eina su netekėjusiom panelėm.Sėkmingai "vairuoja" ir su vaikus,vyrus,darbus turinčiom moterim Taip,kad manau,jog kai noro yra-lytis nesvarbi
O man kai kuriems vyrams labai tinka ta trijų dienų barzdelė.... Bet,kiek pastebėjau,gražu,bent jau man,tik tamsiaplaukiam.
O mane po Samaros vėl užkabino daktariški reikalai,prasikuičiau savo sandėliuke ir radau Страна 03.
1. Sveikit, o po poliklinika stikrai dabar mažiau šliaužiot reikia
2. Nu kažin ar galėčiau. Įtariu, suparalyžiuotų mane ir kalbos dovaną atimtų
3. Tai jau taip, aks dėl vyrų
4. MAn irgi gražu ta 3dienė barzda, mmm Ir žinoma tik tamsiems. Va kaip Pevcovas Kapitane
5. Ačiū už nuorodą, gal tas mat tiks, nes šiuo metu visai nieks nebetinka
QUOTE(arden @ 2013 01 30, 09:55)
o gal bet man nuo vaikystės užtrigę iš senelio pasakojimų, kad vokiečių karininkai ir kareiviai buvo labai tvarkingi
Mano mama buvo 5-6 meų karo metu, tai prisimena, matyt dar ir močiuutė pasakojo, kad kai vokiečiai į Kauną atėjo , na, po sovietų, tai čia matyt 1941 buvo, tai saldainius vaikams dalino, maistą, vienžu, nebuvo tokie jau blogi. Na, bet jau ne ta tema čia pas mumi
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 30, 10:30)
o ledus deda neapvyniotus, tiesiai prie kūno ir kiek laiko galima laikyti
Ne, suvyniotus deda, o laiko manau kol kažkiek tirpti pradeda, net nežinau. Na, kad bent jau nenušaldyt tos vietos. Maniškiui kai dėjo tai tie ledukai buvo i mažiukus buteliukus užšaldyti (tokius kur leidžiami vaistai būna).