Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 02 09, 15:36)

Vsio, einu 'tingini' daryti.

Mmmmmm wub.gif O aš ryt Napoleono lakštus bandysiu keptis.Valentinui nusprendžiau išbandyt šitą tortą,nes lakštus visada tik pirkdavau,o dabar ir kremą naują išbandysiu ax.gif
Atsakyti
O mums Valentinas nelabai drugeliais ir širdelėm kvepia unsure.gif Va šimet bus 10 metų kaip mb brolį papjovė, 18-ka jam tada buvo tik. Ir būtent vasario 14. Tai va kaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 09, 16:02)

Baisi tragedija. Liga, mirtis, lemtis- datu nesirenka.
Yra kaip yra console.gif
Atsakyti
Ramsiau, su šituo išsidūriau http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555

dėl tragedijos, tai baisu sad.gif liga lieka liga, o čia beprasmė mirtis. kaltininkai nubausti?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 02 09, 16:47)
Ramsiau, su šituo išsidūriau http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555

dėl tragedijos, tai baisu sad.gif liga lieka liga, o čia beprasmė mirtis. kaltininkai nubausti?

Kodėl išsidūrei? g.gif
Nubausti, ale kas iš to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 09, 17:13)
Kodėl išsidūrei? g.gif

Todėl,kad mačius,o vėl parsisiuntė smile.gif
drinks_cheers.gif Jauno žmogaus tai nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 09, 15:04)
Aprašymas mane labai sudomino.Lauksiu visų serijų Моё любимое чудовище
user posted image

Paziurejau pirma serija ir...ne mano filmas schmoll.gif Neturiu, mergos, ka pasakoti. Jokio veiksmo. Net menkiausio. Aiskinasi santykius su mama, su diedu, su santechniku, su girininku...Kalba, kalba, kalba ir vsio.
Istryniau lauk ir daugiau nesisiusiu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 17:23)
Paziurejau pirma serija ir...ne mano filmas schmoll.gif Neturiu, mergos, ka pasakoti. Jokio veiksmo. Net menkiausio. Aiskinasi santykius su mama, su diedu, su santechniku, su girininku...Kalba, kalba, kalba ir vsio.
Istryniau lauk ir daugiau nesisiusiu.

Hm g.gif Viskas aišku. Nu dar aš bandysiu žiūrėt,tik po kelių dienų.. Man būna,kad ir tinka,žiūrint kaip ten su tais aiškinimaisis g.gif
Atsakyti
nu kas per diena doh.gif antrą serialą susikėliau į flešą, įsijungiu, matytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 09, 17:13)

drinks_cheers.gif zmogaus tai nera verysad.gif

Ziuriu Belyje volki kazka panasaus esu macius,bet neprsimenu pavadinimo,Apie specnaza,na nieko toks g.gif

na o kitas serialas bus 1941,jauciu kad jau galiu ji ziureti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 09 vasario 2013 - 17:59
QUOTE(arden @ 2013 02 09, 17:55)
nu kas per diena  doh.gif  antrą serialą susikėliau į flešą, įsijungiu, matytas  doh.gif

4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 14:33)
Paziurejau online "Tikyj Don" ir...nesusizavejau unsure.gif O juk man taip patinka tokio lygio filmai, bet bent jau pirma serija ziauriai nuobodi blush2.gif

kokio lygio filmai, gal galima nors trumpai apie ka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 09 vasario 2013 - 18:31